Кюретаж и забременяване след това - 6

• 16 538
  • 460
  •   1
Отговори
# 60
Я да вдигнат ръка тези , които работят за рачета Wink

Peace Peace Peace Peace

# 61
  • София
Аз много исках раче /защото съм рибка/, ама май и този месец ще го отпиша - вчера милото постъпи в болница, има някаква възпалена става на ръката. Дано да му се размине само с лекарства и скоро да го пуснат  Praynig
Стискам палци на работещите!

# 62
  • София

Добро утро, милички  Hug

Квази аз теб те следях в пенсионерската тема и стисках палчета всичко да е наред   bouquet
Радвам се, че пилето ти вече е готово за нови бели и подвизи  Mr. Green

Нали няма да спорим на тема зодии? Аз да си кажа нещо.. аз колкото близнаци(жени) да познавам, до
една сме еднакви. Много темпераментни, често меним настроенията си, ТРЯБВА да става на нашето и
с основен девиз- Може да не съм права, но никога не греша.  Whistling

# 63
На "зациклилите" - честито! Хайде и вие скоро в отбора - стискам палци за изследванията.
Mr. Green
emka_dremka, да кажеш какъв е резултата. Ти АФА къде го прави, че не мен хич не ми се ходи чак до Плевен.
Както вече Caritas ти е казала, правих ги в Иван Рилски.
Иначе днес поради прекрасния трафик в София, успях да си ги взема само тях. За генетичните ще ида на обяд, ако успея да се измъкна малко по-рано в обедна почивка. Освен АФА ми пуснаха НК-клетки, ПКК и ДКК. Според докторите в Иван Рилски, всичко е ОК с тези изследвания и е в норма. В четвъртък ще имам среща и с гинеколога ми. Резултатите ще пусна след малко в темата за имунологичните и генетичните проблеми.

# 64
  • София
Я да вдигнат ръка тези , които работят за рачета Wink

Peace Peace Peace Peace
Peace и аз и аз, ако не раче то поне за лъвче после ще работим Simple Smile

Последна редакция: вт, 13 окт 2009, 10:15 от nuclearbaby

# 65
  • Варна
Ние със сигурност ще работим за лъвче Blush По-рано няма как Simple Smile

bibi76 , бързо оздравяване му пожелавам на половинката ти. Дано скоро си е вкъщи  bouquet

Успех на всички раче-правещи Mr. Green

# 66
Бързам да ви се похваля Laughingтази сутрин ми дойде newsm44.Просто нямам думи колко ми олекна и колко щастлива се чувствам сега Laughing.Искам да ви попитам,макар че моят лекар казва,че няма нужда,кога мога да изследвам хормоните?Кои хормони да изследвам?Искам когато започнем да работим за бебе да съм спокойна,че всичко е нормално,а и ако има някой проблем да го оправя,защото трудно ще преживея втори аборт.

# 67
  • София

Бобинка, честита лелка  Flutter За хормоните- изследват се 3-5 ден от МЦ, т.е. след 3 дена отиди, ако
искаш да ти се изследват. Прогестеронът се изследва 7 дена, след доказана Ову  :peace
Ако искаш да изследваш хормони - препоръчвам полови и тези на щитовидната  Peace

# 68
Благодаря ти rainy,а това че съм пила утрогестан дали ще окаже някакво влияние на изследването?

# 69
Рейни и моят девиз е този Simple Smile, макар , че съм стрелец.
Успех на бебеправещите, стискам палци много силно за малки ,сладки рачета Hug

# 70
  • София

Боби, не знам дали има значение.. за щитовидните със сигурност няма, но за половите... дано
някой по-разбиращ от мен се включи  newsm78

Мама Инка, забравих.. много ти е хубав новия аватар  Crazy

Мари_Рус, ами тогава в теб дреме един близнак  Mr. Green Шегувам се разбира се. В компания обаче аз наистина
надушвам жените близнаци, веднага се сдушаваме...  dancing

# 71
  • София
Бобинка, утрогестана е прогестерон - т.е. влияе на това изследване. А и ако питаш мен - изчакай втория цикъл след аборта и тогава пусни изследванията, да си сигурна, че няма влияние от бременността.

# 72
Нищо чудно асцендентът да ми е близнак Simple Smile, ще проверя още днес.

# 73
  • София

bibi76, както казах прогестерон се пуска 7 дена след доказана Ову. Ако утрогестана е прогестерон, значи
може да пусне всички полови и щитовидна  Peace

Мари_рус.. чакам да видя, че и на мен ми стана интересно  Mr. Green

# 74
rainy... аз като една жена близнак ще се съглася с теб  Laughing

bibi76 бързо оздравяване на половинката  Peace

bobinka 85 видя ли, че дойде, излишно се притесняваше  Peace

Общи условия

Активация на акаунт