Кюретаж и забременяване след това - 6

• 16 553
  • 460
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте момичета и от мен, ново попълнение. Досега се чудих дали да пиша тук, бях в мартенската отчетна тема, но ми правиха кюретаж в 10 г.с. Имам една неуспешна бременност и миналата година. Тогава казаха, че е кухо яйце, сега пък мисед. На 23 октомври съм в Плевен при Конова и ще видим.... Много искам да имам бебче. Психически се тормозя страшно, знам че не си помагам така, но не е лесно. Виждам доста момичета от мартенската отчетна, жалко. Пожелевам успех на всички и сори, че така нахълтвам в темата.  bouquet

# 76
  • в сърцето на моето Слънце
Еее, ама нали забранихме новите попълнения значи!
Дени81, няма за какво да се извиняваш, мила. Всички тук така сме нахълтали. Не е голяма радост че си в тази тема, затова и тук не се поздравяваме с добре дошла, а с пожелание да не се задържаш дълго. Надявам се да сме ти от полза. Лично на мен момичетата тук много ми помогнаха. Спасяваха ме не веднъж от бездната, така че смело пиши при нас как се бориш и до къде си стигнала!  Hug
Бобинка, да се изкажа и аз. За хормоналните е най-добре да минат още два месечни цикъла, за да се реални. Сега само ще си дадеш парите миличка. Иначе момичетата са ти казали правят се на 3-5 ден от МЦ, а прогестерона 7 дни след доказана овулация. Утрогетсана също дава нереални резултати. Моят кюретаж беше на 25.07. лекарката още се въздържа от хормоналните изследвания, още повече че се наложи и в последните два цикъла да пия Оргаметрил (това е синтетичен прогестерон) и той също обърквал резултатите. Знам че не ти се чака, но нямаш по-добра алтернатива. Тези изследвания са си скъпи и е добре като се правят да се правят качествено и да може да се разчита на получените резултати. Иначе за щитовидната жлеза мисля че и сега можеш да пуснеш.  Peace
bibi76  бързо оздравяване на половинката!   bouquet
Ох, момичета, аз май се разболявам. От два три дни ме е доста отпаднало, а акознаете само как ме боли кръста... Направо не ми се говори.
Хайде това е за сега от мен, че май много се отпуснах.  Mr. Green

# 77
Deni81 добре дошла. Аз също съм от новите попълнения, но вярвай ми доста помага да знаеш, че не си единствена. Добре ще ти се отрази и да споделяш, защото аз от мълчане и на психоаналитик тръгнах. А тук винаги ще има кой да те изслуша. Не губи кураж и рано или късно ще имаш така желаното бебче.
На останалите, които вдигнаха ръце за рачета-успех, стискам ви палци. Аз не мисля, че при мен още от първия опит ще се получи, така че съм по-скоро  за лъвче. А бе живо и здраво да е, а пък когато дойде.
Хубав ден!

# 78
   Здравейте сладурки ! При мен нещата са нормални , днес звънях по тела в Плевен и от там ми казаха , че най вероятно ще получа резултатите през идната седмица за генетичните изследвания ! Надявам се да са добри !  Praynig Praynig Praynig
 Квази , развам се че при вас всичко върви нормално  Hug
Бейби лов и при теб все да е така , дано всичко върви по план!  Hug

Стелка , миличка много ти се радвам на ентусиазма , само така напред!  Hug Миличка пази се , че върлува много гаден грип !  Heart Eyes

Целувки на всички и по скоро да се омитаме !

# 79
Благодаря ви милички толкова сте отзивчиви винаги Hug Ще изчакам другия цикъл и тогава ще си пусна хормончета.Днес ми е просто прекрасен ден,направо си летя в облаците Party.Зареждам се с нови сили за бебчето и дано всичко вече да е нормално за всички нас. Praynig и да имаме многоооо сладки бебчета. Hug Hug Hug

# 80
Нямам време да вляза, а то цели шест страници изписани.

На тези, които имат нужда от кураж и подкрепа - пожелавам и вярвам, че всичко ще се нареди!!! До скоро.   bouquet Hug

# 81
Мацки,от кога до кога е зодията Рак? newsm78
От края на юни ли?

# 82
Дени81, по-добре недей чети отчетната повече. само ще се разтройваш. аз лично пожелах на момичетата от априлската всичко най-хубаво и дотам. сега гледам да не се замислям много и да си давам сама на себе си надежда. понякота ми се прокрадва мисълта- ами не успея да имам въобще деца- но гледам бързо да я изгоня от главата си....... тук всички правим необходимото, което зависи от нас, за останалото никой не може да каже. гледай да се занимаваш с нещо.
аз се радвам, че съм на работа въпреки всичките нерви там, защото не ми остава време да се сетя дори за това което ми се случи. аз лично не искам да бързам- ще изчакам да минат няколко цикъла, да пусна изследвания и ще му мисля.....
днес ме боли като преди менструация, получих и кафеникаво зацапване, но все си мисля, че за цикъл ми е рано - само 20 дни са минали, но то знае ли човек

# 83
  • Варна

Мама Инка, забравих.. много ти е хубав новия аватар  Crazy

Blush Благодаря! Това е от първия учебен ден.

bobinka 85, честита лелка и по-скоро да се връщате на "фронта" Mr. Green

Дени81 , mmmStelxen_m много хубаво ти е казала, че не поздравяваме с Добре дошла, но ако знаеш само как поздравяваме като си тръгваш... smile3521 Дано по-скоро се ометеш от тук и не се притеснявай да ни използваш за подкрепа Hug

mmmStelxen_m , няма да се даваш на болестите - чай, витамини и секс за повишаване на имунната защита Mr. Green Изпитана рецепта Crazy

mmmshushy80 , стискам палчета за добри резултати и да се похвалиш fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

ventolin , къде се губиш Hug

# 84
Я да видя какво става тук. Grinning
Квази, много се радвам, че сте добре, ние продължаваме да стискаме палчета. Hug
Дени81, бързо възстановяване и да не се задържаш много тук. Hug
Веси, рачетата са от 21-ви юни.
botzy, напълно възможно е и по-рано да те посети лелката, на мен ми дойде на 26-тия ден след кюретажа.
Целувки и гушки на всички.  love001

# 85
  • София
JennyAta , на мен писането тук много ми помогна да се съвзема психически. Не бяхме казали на никой за бременността и като се случи нещастието буквално нямаше на кой да си изплача мъката, а и да си задам въпросите. Тук срещнах много разбиране и много отговори. А най-хубавото е когато видиш някое момиче, минало по този път, вече да е бременно Simple Smile

mmmshushy80, стискам палци за добри резултати, които да изгонят и последния страх от теб!

Моето момче вчера го оперираха, ама е по-добре, може би днес ще го изпишат, да си го поглезя малко Heart Eyes
Мама Инка , раче , лъвче - каквото дойде, няма да го връщаме я Wink

# 86
Момичета, благодаря на всички за милото посрещане. Всъщност от кюретажа ми минаха точно два месеца, но времето нещо не ме лекува този път. Освен това след процедурата  отидох на контролен преглед и се оказа, че съм направила задръжка. Наложи се седмица след кюретажа да го направят отново, пак с пълна упойка, абе ужас някакъв. И миналата година веднъж и вече направо..... думи нямам. Събират ми се три броя. От време на време и аз се замислям за последствията от всичко това. Ами ако никога не успея...... Определено съм доста депресирана и вече толкова време мисля само за това. Е, стига негативизъм. Правих си изследвания за токсоплазмоза и листериоза - отрицателни са. Сега предстои ходене в Плевен, а после се надявам да ми дадат зелена светлина и да опитаме отново. Хубав ден от мен!

# 87
  • София

Дени, доста неприятна ситуация, но винаги има шанс. Сега една мацка при моя доки е родила, като
преди това е имала 11 аборта  Shocked Няма невъзможни неща  Hug

В случая обаче мисля, че трябва първо да излязат генетичните и имунологичните преди зелената светлина  Peace

# 88
Дени81,при кой лекар ще ходиш в Плевен?

Дами,толкова е студено при нас.детето днес го пратих на градина с шал,шапка и ръкавици. ooooh!

Има ли и други като мен на които им се гади и имат болки  в деня на овулацията?

# 89
  • София

Има ли и други като мен на които им се гади и имат болки  в деня на овулацията?

Има, има, и аз съм така Wink

Общи условия

Активация на акаунт