Кюретаж и забременяване след това - 6

• 16 603
  • 460
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте,
Мислех си, че никога няма да пиша в такава тема, но се случи. Изгубих бебето си в десетата седмица преди 14 дни. Днес си взех епикризата. Някой има ли представа какво е децидуа вера? Хайде - и дано в най-скоро време темата да се затвори, защото няма кой да пише в нея.

Горе главата и всичко ще се оправи. Пожелавам го на теб, на мен и на всички тук. И аз съм като теб само че преди 20 дни. Гледай напред и мисли положително  Hug Hug Hug

П.С. Знаете ли какво ми се върти из главата. Много зачестиха тези случаи на спонтанни аборти тази година и то по-специално август,септември и този месец. Някак ми е странно,това е някаква проклета година. Аз съм си решила рази 2009 повече никакви опити. Нова година, нов късмет .....
Успех и късмет на всички  Hug Hug

# 181
  • София

juli6ka, вече са ти казали момичетата.. всяка хистология започва с едно изречение от сложни думички,
които означават, че е имало бременност.
Доки ще ти разкаже, но не изпитвай големи надежди. За съжаление от хистологията почти нищо не се разбира  Hug

# 182

juli6ka, вече са ти казали момичетата.. всяка хистология започва с едно изречение от сложни думички,
които означават, че е имало бременност.
Доки ще ти разкаже, но не изпитвай големи надежди. За съжаление от хистологията почти нищо не се разбира  Hug

тя мойта цялата хистология се състои от 1 сложно изречение Laughing
момичета противозачатъчните от 1вия ден на менструацията ли се пиеха. Че аз няма май да бебеправя скоро и ще трябва да се пазим. а как ги мразя- задържам вода от тях и съм като балон 

# 183
  • Bulgaria
botzy от първия ден се пият, мила, да. Какви противозачатъчни ти изписаха? И аз едно време като пиех такива хапчета се чувствах ужасно. Действаха ми на настроението, гадеше ми се, даже по едно време не ми се правеше дори секс. Но сега има много нови видове, много по-пречистени и както твърдят помагат за по-хубава кожа, коса и забравих още какво. Приеми го като някой и друг месец за разкрасяване Hug

# 184
И на мен ми изписаха хапрета - Регулон. А как не ми се пият,но няма как .... кой знае как ще ми се отразят на мен  Confused Confused

# 185
  • София

На мен хапчета не са ми изписвали.. вече започвам да се чудя защо ли  Rolling Eyes
Е .. да знаете и без тях нямаше проблеми при мен  Mr. Green
Квази се губи нещо... бейби лов и тя... Руми не е наминавала... newsm78

# 186
  • София

На мен хапчета не са ми изписвали.. вече започвам да се чудя защо ли  Rolling Eyes
Е .. да знаете и без тях нямаше проблеми при мен  Mr. Green
Квази се губи нещо... бейби лов и тя... Руми не е наминавала... newsm78

Квази го четох вчера в една друга тема...мисля,че е много ангажиран и няма особено много време да пише,но ни следи Simple Smile

# 187
Квази е много зает покрай Пилето - нали трябва да лежи постоянно, така че всички домашни и всякакви задължения, плюс работата му, са на неговия гръб - ще става Супермен. Mr. Green

За противозачатъчните да кажа и аз - на мен ми изписаха само един месец, за да си починели яйчниците... newsm78
Който питаше - първата опаковка се пие от първия ден на цикъла,  после по схема, пише го в упътването.

Да ви окуража, момичета с противозачатъчните - моя близка приятелка направи спонтанен аборт през пролетта (без кюретаж, изчисти се сама), после пи три месеца противозачатъчни и след това забременя на втория месец опити (а предишния път опитваха доста дълго). Може и просто късмет да е, но дано и при вас да стане така. Peace

Хубав ден!  bouquet

# 188
  • Близо до морето :)))
на мен също не са ми изписвали противозачатъчни  Rolling Eyes

# 189
  • София
на мен също не са ми изписвали противозачатъчни  Rolling Eyes
и на мене не са,споко Peace

# 190
  • София
На мен ми изписаха, но аз попитах задължително ли е да ги пия, казаха ми не и не ги пих. Изписват се за по-бързо нормализиране на хормоните, а и нали в този период не трябва да се забременява. Аз предпочетох да се пазим с презерватив.

# 191
  • София
Момичета и на мен не са ми изписвали противозачатъчни, но не разбирам защо това ви притеснява. Аз специално се радвам, защото искам организмът ми да се възстанови по естествен, нормален начин, както природата си знае. Щом лекарят е преценил , че няма нужда значи няма. Дори моят лекар, когато ми каза че трябва да се пазим поне 3 месеца изрично ме предупреди това пазане да не е с хапчета ...
Според мен няма място за притеснение!  Peace

# 192
Стиснете едни палци за Квази и палавото Мамутче - днес в 12.30 са на преглед! Praynig

# 193
  • София
Стискам веднага fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 194
  • София

Едни палчета от мен  Praynig
Това е стандартен преглед, нали?

Общи условия

Активация на акаунт