Кюретаж и забременяване след това - 6

• 16 600
  • 460
  •   1
Отговори
# 195
Ами и да, и не - нали й правиха серклаж - хем ще видят как е положението с шийката, хем ще нагледат бебето.

# 196
на мене ми изписаха Ясмин или по-скоро аз си ги поисках. Първо, за да се предпазвам и второ, за да ми се регулира системата, защото след първото абразио така ми се беше ошашавил цикъла, че си идваше когат му кеф
Мн момичета се оплакват от странични ефекти, ще видим какви ще са при мен - дано да не ми се отвори третото око Laughing и най-вече да не напълнявам, че и без това още  не мога да сваля 3те натрупани от кратката бременност кила.
готови са ми генетичните, утре ще ходя да ги взема- мн ми е притеснено какво ще излезе, но пък от др страна намерен проблем, наполовина решен проблем- или поне така се надявам

# 197
  Praynig,ще стиснем разбира се Simple SmileВсичко с Квази,неговата принцеса и малкия ще е ок Peace.Момичета да ви попитам нещо.Преди да ми дойде цикъла имах някакво течение,бях писала за това.Лекарят ми изписа вагинално кремче Далацин да го слагам 5 вечери.След като ми свърши обаче нямам такъв проблем и се чудя дали да го слагам.Все пак вчера го взех,може ли да окаже някакво влияние върху теста за овулация?

# 198
  • Варна
Големи стискащи палци и от мен за семейство Мамутови fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Hug

juli6ka , съжалявам, че така се е получило  и дано по-скоро имаш повод да пишеш в другите отчетни теми Hug Hug Hug

Danielkka  , стискам и на теб яки палци да не я дочакаш
лелката тоя месец Praynig fingerscrossed

mmmStelxen_m , неизвестността е гадно нещо, но пък може и да има друга причина за непоявата на лелката Wink И моят тест беше отрицателен последния път, пък след пет дни закъснение - положителен. Може и от хапчетата да е, ама... Heart Eyes

nuclearbaby , дано и при теб причината за липсващата лелка да е друга Praynig

И на мен ми изписаха противозачатъчни за един месец - хем да с пазим, хем да ми регулира цикъла, защото след абразиото не ми спираше.
И аз чакам лелката да идва и да си отива за последно, че любимият се прибира и трябва да съм на линия. Не ща да я виждам скоро Naughty

# 199
  • София
Стиснете едни палци за Квази и палавото Мамутче - днес в 12.30 са на преглед! Praynig
стис,стис за него, мамутчето и пилето не на последно място Peace

# 200
  • София

nuclearbaby , дано и при теб причината за липсващата лелка да е друга Praynig

ех,ех, не се надявам много, въпреки че да призная честно тази БТ днес ме изненада....нищо не  се знае...понеже съм с късна ОВУ този месец може и МЦ да се забави ден-два...незнам защо но имам чувство че ще си ми дойде,въпреки липсата на симптоми; гърдите не ме болят много,много а преди ме боляха зверски,особено като бях заченала...така че..още ден,два..три и ще стане ясно горе-долу...ако дойде-добре, ще действаме за лъвче, акоо не дойде,пак добре стига да е бебе а не друго.....

# 201
И на мен не са ми изписвали противозачатъчни, и след двата аборта, тук май залагат на естественните неща, изчистване без кюртаж до 12 седмица, не изписват противозачатъчни newsm78 След раждането обаче задължетелно изписват, съобразени с кърменето.На мен док след секциото ми каза да се пазим шест месеца, в бг какви срокове дават, ако знаете?
Иначе стискам силно палци на принцесата на Квази  и на всички , които не чакат лелките Praynig

# 202
  • в сърцето на моето Слънце
Ох, момичета и днес не ми дойде. Незнам вече! Температурата не говори за бебе, но защо не ми идва... Симптоми нямам, освен че съм постоянно отпаднала, но го отдавам на това че бях болна. Иначе гърдите изобщо не ме болят, а миналия път едва дишах. Незнам... Искам да е бебе, стискайте палци!
Нюклиър и за тебе стискаме. Имам някакво усещане, че си успяла. Незнам защо, може би защото от сърце го желая за всички тук!
Бейби лов, да се яви на отчет, че започвам да се притеснявам!
Стискам палци на Квази, Пилето и малкото мамучте. И той да се яви на отчет след прегледа!
Днес тест няма да си правя. Ако продължават така нещата в понеделник пак на доки ще се ходи.  ooooh!
За противозачатъчните и мойта лекарка е на мнение, че не е добре да се изписват. Иска от само себе си да се регулирам, но ако продължават така нещата каза, че ще се наложи да изпише за 2-3 месеца. Ще поживеем ще видим!  Peace

# 203
  • София
Ох, момичета и днес не ми дойде. Незнам вече! Температурата не говори за бебе, но защо не ми идва... Симптоми нямам, освен че съм постоянно отпаднала, но го отдавам на това че бях болна. Иначе гърдите изобщо не ме болят, а миналия път едва дишах. Незнам... Искам да е бебе, стискайте палци!
Нюклиър и за тебе стискаме. Имам някакво усещане, че си успяла. Незнам защо, може би защото от сърце го желая за всички тук!
Бейби лов, да се яви на отчет, че започвам да се притеснявам!
Стискам палци на Квази, Пилето и малкото мамучте. И той да се яви на отчет след прегледа!
Днес тест няма да си правя. Ако продължават така нещата в понеделник пак на доки ще се ходи.  ooooh!
За противозачатъчните и мойта лекарка е на мнение, че не е добре да се изписват. Иска от само себе си да се регулирам, но ако продължават така нещата каза, че ще се наложи да изпише за 2-3 месеца. Ще поживеем ще видим!  Peace
колко ти закъснява вече? каква ти е температурата?

# 204
  • в сърцето на моето Слънце
От вчера насам е 36,7. Днес е осми ден след Оргаметрила. Миналите месеци ми идваше на втория след като спра хапчетата.
При теб как са нещата. Хайде чакам с нетърпение да ни зарадваш!  Hug

# 205
За Квази -  Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover
Пожелавам успех и на всички, на които им закъснява, дано да е дошъл и вашият момент  Praynig
За новите момичета - много съжалявам  Embarassed - припомнихте ми моите собствени мисли от миналата година - как на много хора се случи и тогава и как исках да мине гадната година и с нея лошия ми късмет... истината е, че винаги се случват тези неща и важното е да ги преживяваме, а не да мислим фаталистично за липса на късмет, лоша година и такива неща, но пък от друга страна всеки си намира неговия начин най-добре да се справи психически  Hug
За противозачатъчните - на мен ми попречиха да се изчистя бързо, но иначе ги изписват, защото се водят най-сигурния начин за предпазване от бременност... също така всички лекари твърдяха, че след спиране на противозачатъчни много лесно се забременявало...  Thinking
Бейби лов, идвай тук да носиш хубави новинки  Hug
Румикс наистина от много време не се е включвала, дано всичко да и е наред  Praynig

# 206
  • София
От вчера насам е 36,7. Днес е осми ден след Оргаметрила. Миналите месеци ми идваше на втория след като спра хапчетата.
При теб как са нещата. Хайде чакам с нетърпение да ни зарадваш!  Hug
хехе, аз си го чакам, вчера имах спад на 36,8 днес се вдигна на 36,95, гади ми се яко верно ама не мисля че е от забременяване; нямам почти никакви ПМС а гърдите ме болят много слабо, като бях бременна ме боляха ужасно....а и може да позакъснее заради късната ми ОВУ....а миналия месец ми дойде на 28-ия ден...пада се днес...

# 207
nuclearbaby , стискам палци много силно, вие но кой месец започнахте бебеправенето?Моят док пак каза след един цикъл, но ми се струва абсурдно, все пак два поредни аборта, и реших да минат поне два цикъла.
Питам точно теб, защото историите ни са идентични.

Последна редакция: ср, 21 окт 2009, 13:46 от mari_rus

# 208
  • София
nuclearbaby , стискам палци много силно, вие но кой месец започнахте бебеправенето?Моят док пак каза след един цикъл, но ми се струва абсурдно, все пак два поредни аборта, и решех да минат поне два цикъла.
Питам точно теб, защото историите ни се идентични.
изчаках да минат 4 МЦ-та,след четвъртия буквално се захванахме...това ни е първи месец опити...та затова и не се надявам....само да не съм направила някоя киста...

# 209
   Момичета отдавна не съм наминавала , сега точно звъннах в Плевен и генетичните са излезнали и сега чакам доц. Конова да ми пусне пълното заключение от всички изследвания ! Моля се всичко да е наред  Praynig Praynig Praynig !

Квази с теб сме и с Пилето и мамутчо ! Чакаме отчет  Hug Praynig Praynig Praynig

Стелка миличка , надявам се да е това за което мечтаеш ! Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт