Кюретаж и забременяване след това - 6

• 16 511
  • 460
  •   1
Отговори
# 420
  • в сърцето на моето Слънце
Мацки, как сме днес?
Имам нужда от помощ! Моля ви стискайте силно палците и не пускайте! Вчера бях на лекар. Имам фоликул 21/18 и 8 мм лигавица. Беше 9ти ден от цикъла. Доки се опасява че това е ранна ову. Каза, че е сигурна че е фоликул и даже започва да се разпуква. От снощи го дебнем с мойто момче. Стискайте ми палци да се уцелим. Е, няма да е на новото легло, ама какво да се прави!  Crazy
Много съм се амбицирала. Искам да стане.  Praynig Praynig Praynig

# 421
  • Варна
Мацки, как сме днес?
Имам нужда от помощ! Моля ви стискайте силно палците и не пускайте! Вчера бях на лекар. Имам фоликул 21/18 и 8 мм лигавица. Беше 9ти ден от цикъла. Доки се опасява че това е ранна ову. Каза, че е сигурна че е фоликул и даже започва да се разпуква. От снощи го дебнем с мойто момче. Стискайте ми палци да се уцелим. Е, няма да е на новото легло, ама какво да се прави!  Crazy

fingerscrossed  fingerscrossed fingerscrossed Давайте - ново, старо легло, под - резултатът е важен  ylinfant

# 422
  • Bulgaria
това в дир наистина е ужастно, стискам палци на жената и бебето и . Praynig
на мен от няколко дни пак ми е кофти,  психиката ми не иzдържа, е бати и къръка дето съм....... исках да zабравя датата н абраzиото, дори няколко седмици си мислех 4е съм успяла, макар 4е една приятелка роди то4но в деня когато аz направих аборта, ....но в4ера zа капак се сре6тнахме с приятел на мъжа ми , които ни се похвали, 4е са бременни... и поzнаите, термина на жена му е моя термин (17 април), гсрлото ми пресъхна, мъжа ми zабеляzа, едвам каzахме по едно, "4естито", оттогава рев.........  Cry, неzнам как да се радвам zа хората, когато сърцето ми 6те се пръсне....... неzнам и догодина април месец как 6те ходя на "бебе" и въоб6те.........как да се справя с това, мъжа ми само ми повтаря, 4е трябва да се радвам zа хората, ама не мога бе Cry.......наи големият ми страх е 4е и това бебе 6те се роди, а аz 6те съм все в това положение, на надежди, опити , иzследвания, може да ви се струвам един ного ло6 4овек, но в момента наистина една хубава мисъл не ми идва в главата Cry Cry Cry
Значи и аз съм много лош човек, защото всичко това все едно за мен си го писала, миличка Sad И аз имам приятелка, с която термините ни бяха през две седмици, тя роди август месец, а  аз още не мога да събера сили едно "честито" да й кажа, камо ли да видя бебето. Не ме разбирайте погрешно, не й завиждам /е, може би донякъде, но БЛАГОРОДНО/, просто болката е толкова ужасно, че чак ме задушава Confused
mmmStelxen_m имаш едни стиснати палци от мен, ама така ги стискам, че няма как да не стане Hug  bouquet

# 423
  • Варна
Мацки, как сме днес?

fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 424
Мацки, как сме днес?

mmmStelxen_m, стискам палци!
Ако си с къс цикъл (около 23 дни), ову на ден 9 не е рано (а то предстой) ! При какви доктори ходиш, че се "опасяват" от това?

mmmshushy80, пратих ти нещо на личния.

kittykat , и твоят ден ще дойде! Аз също имам позната, с която бяхме заедно бременни, тя роди. Много се радвам на бебето. Няма как да й завиждам, понеже знам, че се мъчиха 2 години! Потрудиха се и имат резултат! Хайде и ние така!

toni_St, честит РД (на патерици)!   bouquet

# 425
Много ви благодаря! Така като знам че имам подкрепа ми е още по-леко. Хем не искам да се навивам прекалено, хем само си мисля, че този път ще стане и всичко ще е наред!  Hug Hug Hug  Heart Eyes
Теди, ами в изминалите три цикъла след аборта овуто беше към 15-16, че дори и 17ти ден. Така ще да е било и преди това, защото бременността ми изоставаше с една седмица от теоритичните изчисления през целия период. А и аз преди аборта бях с цикъл 32-35 дни. Сега съм на по-къс, но си мисля че е заради хормоналния препарат, който вземам.  На фона на тази информация това си е ранна овулация, поне за мен. Ама ранна, късна, няма значение. Важното е да я хванем, а най-важното за мен е, че я има. Защото аз имах опасения че не е така.  Embarassed
Бейби, Весе, edna ot nas
, хайде време ни е за нова темичка. Идвайте вие да ни я пуснете, че да ни е на късмет.   bouquet

# 426
mmmStelxen_m , дано дано дано Praynig
Моят цикъл пък стана 26 -27, незнам кога ми е овуто, може би някъде по средата на цикъла.

# 427
моми4ета, благодаря, 4е можах да си иzлея ду6ата zа пореден път, днес съм малко по така Wink, нов ден, нов късмет дет се вика....
хванала съм се zа максимата "няма ни6то по хубаво от ло6ото време" , ям 6околад на кубици, 4ета ви и стискам палци на mmmStelxen_m................ ааааааааа и пари ми дават zа това, zа6тото съм на работа Mr. Green

# 428
На мен днес цял ден ми е лошо, док миналият път ми откри малка кистичка, която изобщо не отрази, четох в нета , че може да е от това.Дано на следващият преглед да е изчезнала Praynig
kokonito , хапни малко и заради мен, че от няколко дни не искам да погледна шоколад.

# 429
Мама Инка , благодаря и аз мисля така да направя сега чакам инфо от моята доки в Сливен да ме насочи към добър ендокринолог в града !  Hug И на мен не ми се чака вече , боже толкова неща направих и вече искам да хвърля кутиите с кондоми , мразя ги ! Все пак това са изпуснати шансове ! Все пак ще направя опит да си запазя час за Плевен , но се съмнявам ще звънна рано още на 1.11 дано да има свободни  Praynig Praynig Praynig Пък каквото сабя покаже !

Стелка , с теб сме давайте смело , дано този месец да е вашият !  Praynig Praynig Praynig  Hug

Teodora_vdW , благодаря ти миличка много за подкрепата !  Hug Hug Hug

Хубав ден прекрасни и активно работете тези които бебеправят!   bouquet

# 430
Коконито, Китикат, напълно нормални са тези чувства, аз изпитвах същите.
Мен питате ли ме като тогава бременеехме заедно с много близка приятелка и двете си изгубихме бебчетата - чувствах се 2 пъти по-зле  Tired
Сега не е моментът да се натоварвате излишно с чувство за вина, каквото всички тук вярвам сме изпитвали в един или друг момент, заради кофти мисли, които ни минават... имате си достатъчно терзания, за да добавяте още едно. Всичко ще се оправи и ще ви просветне, ще можете отново да се радвате заедно с другите, време, само време и търпение...
mmmStelxen_m, кво си седнала да ми пишеш по форуми - работа имаш да вършиш тия дни  hahaha

# 431
mmmStelxen_m, кво си седнала да ми пишеш по форуми - работа имаш да вършиш тия дни  hahaha
Ммм аз като успея да се измъкна от спалнята и идвам на компютъра, да си почина. Мъжо днес почива, така че здравата се потрудихме.  Whistling

# 432
  • Bulgaria
Здравейте милички и честит първи сняг  Laughing Зимата започна, снегът вече е факт, тъкмо още един повод да си стоим вкъщи на топло с половинките и да работим по-усилено за  baby_neutral Не, че ни е нужен допълнителен стимул  де...Wink Дано след някой и друг месец всички да имаме така желаните бебчета, пухкави като този първи сняг Praynig Hug Hug

# 433
Лек уикенд на всички, аз си чакам и третата лелка след случката и после ще му мислим Simple Smile

# 434
Лек уикенд на всички, аз си чакам и третата лелка след случката и после ще му мислим Simple Smile

Дано дойде по-скоро.
На мен ми дойде на 22 ден (ах, тази поредица -22,26,25, не пропуска  Sad ).
Официално ме отпишете за раче 2010.

mari_rus, ако решите за бебе, ела в другите теми на работещите. Аз като Каритас мисля, че времето ми тук изтече.

Желая успех на всички бебеправещи, на другите - бързо възтановяване и добри резултати от изследванията!

Общи условия

Активация на акаунт