"Циганско лято предстои, ах дали ще застуди!"

• 30 926
  • 728
  •   1
Отговори
# 120
За рехабилитацията ще ти обяснят мамите дето са ходили, само дано са останали от тях да пишат тук. ЧЕ вече доста вече непишат
Как бе,аз пиша ,нали затова ви досаждам Mr. Green Joy,за да мога да съдействам овреме Hug
Орелия,домашните посещения са скъпички,вече взимат 20-25 на посещение,не че е лошо,но на този етап ти препоръчвам да си вземеш направление за рехабилитация с което отиди в поликлиниката към Педиатрията.Имаш право на 10 дни по три процедури,като рехабилитаторите,особено Ина Томова,са си специалисти най-вече за бебета.Ще си доволна,уверявам те Hug

# 121
  • София
Още снощи успя. И днес била ходила и всичко било нормално, и после пак. Ще й давам повече плодове, круши, ябълки и т.н.

Ръцете са ми се смръзнали, малко трудно пиша. Ужас.

# 122
Ина, благодаря ти!  bouquet
 Д-р Масларска каза да й се обадя като взема направлението да ме прати на физиотерапевт в Токуда. Освен ако не реша да идва в къщи Thinking
Не мога да реша. Не зная колко често трябва да се правят процедурите.
А и ако личната откаже да ми даде направление - по-добре наистина в къщи.

Лека нощ и спокойни дечица.

# 123
Здравейте.
Поредния труден ден за мен.
Викнаха ме да си прибера Мимето в 10.Била с темп.38,2. Прибрахме се и я измерих-37,6. Отидохме при педи-прегледа я и каза ,че е ок. Прибираме се -37,1. Как и защо го направи това-незнам. КАто отидох да й взема обеда и питам сестрата дали са й дали температуропонижаващо. Тя вика не. И аз й обяснявам как за час Мария е свалила темп. сама и тя ми вика не е възможно. Дори ми донесе термометъра да ме уверява ,че не са ме излъгали. Много странно. ПОсле обичайното мрънкане.Накрая деня завърши с темп.37,5 и с една кофа сополи. ПОсле я приспивах 1 час и всеки път,в който се опитвах да се измъкна тя се будеше и започваше да плаче. Сега се измъкнах и смятам да се изкъпя и да лягам. От 3 дни не съм яла и спала като хората.
Орелия-и ние сме правили рехабилитация. Само че в клиниката по ДЦП. Аз съм доволна и изключително благодарна на рехабилитаторите там.
ТАнита-все забравям да ти кажа колко се радвам за вас. ЦЕлувам ви и чакам обещаните снимки от вас.

# 124
А и ако личната откаже да ми даде направление - по-добре наистина в къщи.

Ти решаваш,но казвайки три процедури,имах предвид някой неща,които вкъщи няма как да се приложат,а повярвай ми,важно е Peace
Можеш и в клиниката на Чавдаров,както казва Мидичка,не го казах,щото аз не го харесвам ,там си имах личен конфликт и...кво да ви кажа,злопаметна съм Mr. Green

# 125
  • София
Мидичке, много неприятно това с температурата. Ама за разликата в термометрите зависи и къде са мерили, с какъв термометър. Дано утре да се събуди всежа и готова за Парти  Hug
АнМари, радвам се за Диана   Hug

# 126
Орелия и ние сме ходили на рехабилитация при д - р Тонев в Поликлиниката към педиатрията и удома идваше рехабилитаторка, в продължение на 4 месеца всеки ден без събота и неделя. Рехабилитацията е хубаво да се прави всеки ден по няколко пъти. Мен ме бяха научили комплекс от упражнения, които са различни за различната възраст и ги правехме при всяка смяна на памперса и отделно рехабилитаторката се занимаваше с Коки. Hug
Мидичке много лошо с тази температура. Надявам се Мими да е по - добре и бързо да оздравява. Hug
Поли Hug браво на малката Паола. Бързо да трупа грамчета и да укрепва.

# 127
  • София
Дано на Мимето нищо й няма.

Моите са добре. Дияна е пощръкляла и играят с Алекс. Ама то една игра... Дияна се лигави, Алекс тича след нея.
Алекс е с едни дънки, които малко са му се смъкнали, баш като пъпчив тийн е Simple Smile

(Набих Дияна. Като почне да се лигави и няма спирачка. Набира обороти докато моторът (аз или Джони) се пръсне)

Алекс се научи да пали и гаси лампите. Сега иска само на ръце, да стоим до ключовете, а той да щрака Simple Smile

# 128
аз малко късни4ко влизам но до сега ме болеше главата и не можех да стана от леглото
моми4ета много ви благодаря за милите думи и за подкрепата,не знам ако ви нямаше как щях да се справя без вас Simple Smile
ан мари радвам се 4е Диана се е оправила Hug
поли и за теб също се радвам мила  и дано все така да имаш добри новини Praynig Praynig Praynig
комикс  Praynig Praynig Hug Hug
аарвен браво на малките кукли Hug Praynig Hug
успех на вси4ки дано се слу4ват само добри неща на нас и нашите де4ица Praynig Praynig Praynig
наистина ви благодаря от сърце моми4ета

# 129
  • панагюрище
Здравейте и от мен, в този късен час!

Едва успях да ви изчета, много сте активни тези дни.Нямам никакво време през седмица, нещо ми идва в повече всичко-работа, детето, мъжа, домакинската работа едвам смогвам.Почвам да се изнервям на моменти и чак се дразня от себе си,защото в повечето случай Кристи го отнася, пък то детето не ми е виновно.
Иначе е здрава, в вторник бяхме на проверка и всичко е ок.По цял ден обикаля апартамента от стая в стая.Голяма е лудетина.Види ли баща й и веднага се лепва за него,мен изобщо не ме признава когато той си е в къщи.Много е смешна,когато аз тръгвам за работа-изпращаме до вратата и ми вика чао, а когато баща й излиза настава неистов рев, не мога да я откъсна после 10 мин от входната врата.
Мидичка, дано Мими се адаптира бързо.Надявам се, че е здравичка и тревогата е без причина.

Танита,браво на Ели.Все така да напредвате.
Кики-рики, бързо оздравяване и на вас.
Арвен,Комикс много  Hug и за вас!
 Поли добре дошла и честита дъщеричка.Да ви е жива и здрава и да надвава все с такива темпове.На теб желая много сила, кураж и търпение и ще видиш че всичко ще е наред! Много  Hug за малката Паола!

Е, спокойна нощ на всички!

# 130
Здравейте Hug.
Днес моята принцеса става на цели 2 годинки.
Колко бързо лети времето. Малкото ми бебенце вече е пораснало момиче. Пожелавам си преди всичко да е жива и здрава.
Почерпете се за нейно здраве(макар и виртуално).

# 131
Здравейте и от мен,
Орелия по отношение на рехабилитацията, аз водих моята дъщеря в клиниката на Чавдаров. Лично при него не съм я водила - падна се при д-р Панайотова и бях много доволна. Ходихме на процедури 5 месеца. Вече ходим само на контролни прегледи. Бих ти препоръчала да заведеш детето там. Според мен наистина са специалисти

# 132
  • София,
МИдичке да ти е жива и здрава малката палавница, и аз ти го пожелавам от все сърце, да свиква бързо с яслата, да стане малко по послушна Wink но да не губи чара си и хитрия си умен поглед. Пожелаваме Ви приятно изкарване на празника!       bigdance2        newsm59        bigdance2

А това е специално за МАМА

Последна редакция: сб, 17 окт 2009, 16:59 от Семирамида

# 133
  • панагюрище
Честит рожден ден, на Мими!  newsm59
Да расте едно здраво, усмихнато и много щастливо дете!

Много весел празник, ви желаем от сърце! Tada

# 134
ЧРД на порасналото момиче!Нека детските дни са изпълнени само със смях!

Мидичка,за теб Hug

Общи условия

Активация на акаунт