"Циганско лято предстои, ах дали ще застуди!"

• 30 926
  • 728
  •   1
Отговори
# 150
ох Поли!Баткото като беше на 2м. пропътувахме 700 км. за 3 дни.Обаче беше повече от 2кг....Трябва много да почивате и така нататък.За самолет незнам дали е безвредно за толкова малко бебе

# 151
Извинете ме за спама, но майки от форума са се потрудили да направят петиция в защита на самотни майки като мен и техните деца. Моля, ако и вие искате да помогнете подкрепете петицията.
http://bgpetition.com/petitsia_za_nashite_detsa/index.html

# 152
Поли, радвам се, че сте добре. Hug
Д-р Масларска е много добър избор, аз ходих в петък при нея и съм доволна. Препоръчвам ти я.

# 153
адашке,това не е за спам Wink Подкрепям ви напълно  Peace

Аз имам питане,на моето полагат ли му се такива прегледи при неонатолог?

# 154
  • София
Деси, не че му се полагат, а по скоро е добре да се следи от нео.

Поли, браво за грамчетата Simple Smile
Алекс на 2м го разходихме София-Бургас-София, но пък най-вероятно е бил малко под 4кг.
Котаракът не е имал поколение. Кастриран е. Скоро разбрах, че са кастрирали и майка му. Правеше много бели и се наложи да мине под скалпела.

За гладенето и банята. Не гладя, май изобщо и не съм гладила. Косата на Алекс мия 1-2 пъти седмично, тялото по-често.

# 155
  • София,
ПОли и аз подкрепям за др. Масларска, лично не сме ходили при нея, но съм чувала че е много добра.  Hug
За пътуването ти препоръчвам самолет, не че нещо но пътя е два часа и нещо, то зависи и къде сте, в БЕрлин ли сте всъщност такъв спомен имам  newsm78, но иначе пътя с коля ще е убийствен три дни  най малко ooooh!, защото ще имате нужда от много спиране и много почивки, то ти няма да можеш да издържиш та камо ли децата, и то едното мъничко.  Tired
Но ти сега не се притеснявай за това все ще се приберете. Имате ли познати там, ако нещо ВИ се наложи, таткото къде е отседнал и той ли е при вас в болницата. Ако имате нужда от нещо, от помощ там кажи, ако сте в Берлин де, имам братовчед там, който познава много българи, има е едно приятелка която наскоро почна работа като мед. сестра в една болница, абе каквото и да е ще му се обадя, и той ще направи всичко което е по силите му, само да се прибере де, че в момента е в България, но във вторник лети за БЕрлин. Hug
ДЕси и за вас неонатолог е задължителен, но при вас ще се налагат и други прегледи, нека мине операцията и ще си имате много лекари още които да ви следят.
Аз пък имам една лоша новина,  Embarassed днес говорих с ХЕлче - приели са ги с ЛОра в ТОкуда по спешност тази сутрин, малката е направила пристъп, молете заедно с мен да се оправят по бързо и да се прибират у дома при ДАни.

# 156
 Praynig Лорка,оправяй се бързо!Много кураж на Хелче! Hug

# 157
Стиснати палци за бързо оздравяване на Лорка!

# 158
Стискам палзи и аз PraynigДано Лорка се оправи по-скоро Praynig Praynig
Милата Tired

# 159
  • София
Здравейте, благодаря за стиснатите палци. Тя вече е по-добре, сега заспа. Вчера следобяда започна да кашля вечерта леко свиреше, а сутринта като се събуди и каза че не може да диша. Дойдохме в Токуда и направо ни приеха. След 2 инхалации вече е добре и диша нормално. Дано не се налага да седим дъшго, че и Дани горкия страда, едвам тръгнахме без него, после не е искал да спи. Сега ще звънна да видя дали е легнал. Пиша от телефона и нещо нямам ентер, та не знам как да пиша на нов ред. За това ще карам на същия. Поли най-добре се консултирай с лекарите там относно пътуването със самолет. За неонатолог просто трябва да си избереш, аз също съм чувала добри неща за тази д-р маслсрска. Който и да избереш, може да ти потърсим координати да се свържеш докато със още там и да питаш каквото те тревожи, за пътуването и за всичко. Мидичке, пиши как мина вчера, че и вас ви мисля, мимето добре ли е?         

# 160
  • София
По-бързо оздравяване на Лорка  Hug Сигурно и на Дани му е много мъчно.

Аз забравих да ви се похваля, Алекс има зимно чувалче за количката. Дано му е топло на детенце като ходим по разходки.

# 161
Аз забравих да ви се похваля, Алекс има зимно чувалче за количката. Дано му е топло на детенце като ходим по разходки.
  bouquet

# 162
Здравейте Hug.
Благодаря на всички за милите пожелания.  bouquet  bouquet  bouquet Heart Eyes
Празника вчера мина добре,но от днес Мимето е със спазъм и на антибиотик #Cussing out. Хубавата новина за нея е ,че утре няма да ходи на ясла. Но горко ми на мен Tired. Иначе е весела и си яде за сега Praynig. Но носа й е страшно запушен и едва диша Sick.

За съжаление,като последствие от яслата, Мария категорично отказа да влезе в детския кът от страх да не я оставим. Затова и снимките са малко. А и аз допълнително ги сортирах,за да не ви отегчавам Peace.
По едно време стана доста студено и се наложи всички да сме с грейки #Crazy. След малък скандал с персонала се навиха да пуснат климатиците. Ужас някакъв #2gunfire. Добре ,че имахме подаръци та да има с какво да я облека Crazy. КАфявия елек и синия суитчър не са част от тоалета й Crossing Arms hahaha.
Оставям ви ,че имам доста работа за вършене Tired.
П.С. Незнам дали проблема е в снимка.бг или в интернета,но се опитвам да  кача снимките вече 3 часа. Затова за сега публикувам.Ако по-късно успея ще пусна и снимки.
П.С.2-за тези 3 часа доста сте изписали.
Хелче-бързо да се оправя Лорка. Радвам се ,че вече е по-добре. За съжаление при нас положението си е същото. Трудно диша,но поне не кашля за сега. Стискайте палци и на нас да не стигаме до болница.

Последна редакция: нд, 18 окт 2009, 16:56 от Midi4ka*

# 163
Стискайте палци и на нас да не стигаме до болница.
пепел ти на устата!Никакво споменаване на тази дума Naughty
Хайде бързо оздравяване и на вас

# 164
лорка Praynig Praynig Praynig Praynig
ние ве4е сме по добре отминала е пневмонията и утре ни вращат в дома Simple Smile
дано ве4е ни кажатдатата за изписване Hug Hug Hug
успех на вси4ки

Общи условия

Активация на акаунт