Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какви са препоръките за улесняване на детето да се адаптира към ясла?
Какви са притесненията на родителите относно детските заведения?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Форумът обсъжда различни теми, включително поздравления за рожденни дни, споделяне на лични преживявания, здравни проблеми на децата, съвети за лечение и обмен на мнения и опит във възпитанието на деца. Освен това форумът обсъжда детски ясли, здраве, учебни занимания, хранене на деца, работа в мрежа , онлайн пазаруване на дребно и икономически образователни програми.
-
Какви са препоръките за улесняване на детето да се адаптира към ясла?
-
Какви са притесненията на родителите относно детските заведения?
-
Какви са препоръките за грижа за децата и тяхното здраве?
-
Какви са темите, свързани с училищните занимания на децата?

.
.
, а сега за какво ми е, като нито работя, нито ми се учи повече, още един ангажимент, които изисква много време и най вече нерви. А времето ми е кът, а и сега най важна е ВЕроника, незнам как ще се оправя. Единственият ми изход е да си намеря жена да ми я гледа почасово, но тъй като съм и без работа нямам такава възможност
и трябва да се справям сама, а и немога да убедя мъжа си, че това е най добрия вариянт, но като не взема заверките зимата и не се оправя с изпитите, и ни изхвърлят от общежитието тогава ще го разбере
, както и да е. СЕга ще я дам на ясла за два дни и после ще я гледаме в къщи два месеца, само като се сетя какво ми каза едната сестра от яслата миналия път - "Ами госпожо да знаете, че тук ще ви боледува детето, още повече, че то е и предразроложено, а тук има много болни деца, ми ние ги преглеждаме и не ги пускаме, но не всеки път може да се установи дали едно дете е болно или не, а то може до обяд да му няма нищо и изведнъж да прояви симптоми на някой вирус и да му стане зле"
, затова последното наистина са си прави, то и родителите едва ли ще знаят, че детето им е хванало някой вирус, но често го знаят пък не предприемат нищо, ами си викат и днес да мине пък утре ще го мислим 
, ох колкото повече се замислям и колкото времето и за нас наближава толкова ми се свива сърцето. МИсля да извадя от лекарката медицинска бележка за храните, които нетрябва да и се дават. 
Толкова съм горда с моето момиче!!! По-късно ще пусна и доказателствен материал

, д- р Николова се отнесе с такава загриженост и внимание - спомена за агресивна ретинопатия , толкова незрели ретини е виждала единствено в Англия и то на 500 гр бебе - аз пък не спирам да се моля и да вярвам ,че всичко ще се нареди по на- добрия възможен начин ...Дано !!!
На мама гордостта