"Циганско лято предстои, ах дали ще застуди!"

• 30 926
  • 728
  •   1
Отговори
# 600
  • София и там където не се пуши
Десии, сладур, да ти е жив и здрав и все така да те радва с напредъка си. Много се радвам за вас.

# 601
  • София,
Деси, браво на Владко, голям мъж е станал. Hug Гушкай го колкото можеш.
 Семирамида, аз помислих,  че не си прочела. И ние сме същата стока с храненето. До годината беше на рефлуксния Аптамил, но не го харесваше. После предимно с каши го хранех. Един месец беше на кухня и така почна пак да повръща, че спрях. Плодове давам аз ,зеленчуци като чушки и зеле не.  . Сега му готвя пюрета и кремове, но ми се вижда, че не му понася прясното мляко, пък с АМ стават много лепкави каши и затова те питах какво сте правили вие. Благодаря ти.

МОля, няма защо,  Peace а аз не че не съм прочела ми, то си изисква време да ти остане да седнеш да напишеш и сътвориш  Mr. Green романа Mr. Green, пък с тия две ревящи и мрънкащи деца в къщи, мисия невъзможна, докато не заспят следобеда, само тогава имам повече време за форума,  Sick но то това май при всички ни е така Tired. А за прясното мляко си права наистина не им понася и на моята не и понася много - но повече когато е в суров вид, като и правя кремчета с него няма чак такъв проблем Peace, оправяйте се и вие и се надявам скоро наистина да го израстата този проблем. Hug  НА нас ни направиха сега пак ехографски преглед и казаха, че няма нищо обезпокоително, че просто не е вече толкова физиологичен рефлукса, колкото самия стомах е силно чувствителен и затова повръща често, особено когато е болна Tired

# 602
Уфф,одеве свекървата ми каза,че гледала по телевизията...да се дава на бебе чай то шипка или бъз,малко подсладен,за да се предпази от грипа.. newsm78
Верно ли е?

# 603
Деси Hug, много се радвам, че сте удома и сте добре. Гушкай го малкия сладур, той го заслужава.
Мидичке радвам се, че Мими е по - добре. Hug
Комикс дано скоро успеят да направят операцията, за да се поуспокоиш. Hug
Хелче чакаме добри новини и от вас. Hug
Дани Hug Добре сме с Коки /пу пу/. Да и при нас обявиха грипна епидемия. Ние с Коки си стоим вкъщи и почти никъде не ходим, освен на гости при бабите от време навреме. Мъж ми си е тука от близо 2 седмици, но вече очакваме включване всеки момент да го повикат отново, в тяхната фирма е така, никога не можеш нищо да плануваш, защото никога не се знае кога ще се прибере и кога ще замине.

# 604
В цяла страна е обявена, грипна епидемия Tired
Ние сме добре също, днес си направихме голяма разходка Simple Smile
Viki_76,започна ли Аб newsm78как сте?
радвам се ,че малката госпожичка на мидичка е по-добре Hug

# 605
  • София
Да, цяла седмица ще издивявам с две хали у дома  Laughing

# 606
аз днес не можех да пиша newsm78 Чак сега рестартирах компа и се оправи.Хайде добри вести за Бо и другите Hug

# 607
  • София,
Да, цяла седмица ще издивявам с две хали у дома  Laughing
Питаш ли ме мене, направо не ми се мисли, ние втора седмица ще сме си в къщи,  Sick, надявам се да пуснат и университета в грипна ваканция, че да имам оправдание иначе с двамата ли да ходя на лекции Sick.
НИе днес почиваме, даже да ВИ се похваля как се наспах с дребната следобед, понеже мъж ми си е в къщи и той от незнам си колко седмици не е почивал, та компа цял ден е зает Mr. Green и аз си починах максимално.
Сутринта ходихме да търсим на Вероника яке с панталон - от типа космонавт, харесахме но нямаше номер. Купихме им ботушки и на двамата, и накрая замъкнаха баща си на един лунапарк та се повозиха и на играчките.  Hug
КОмикс дано е скоро операцията и да си отдъхнеш вече и ти!
Много здраве на всичките ни дечица!
А пък аз какъв съм заплес,  я даВИ почерпя, че мойта МАМА днес има рожден ден, трябваше да сме при нея, но в това болестно време ooooh!

# 608
  • София
Дани, специално да поздравиш майка ти от мен.   bouquet Да ви е жива и здрава, много да я слушате и да ви помага

Ние също сме добре, сутринта се разходихме в парка, но само покрай кортовете в гората, че се канеше да завали и да сме си близо до вкъщи. После малко на люлките и пързалките. Следобеда обаче голям зор със заспиването, 2:45 ги сложих, Лора заспа чак в 4, съответно спаха до 6, при това ги събудих, ходихме на гости и сега си легнаха. Да видим утре до кога ще спят Simple Smile

Дано отмине по-скоро тази грипна епидемия, че то и вкъщи не се седи. Ние уж се пазим, ама не може да не излизаме, единствено гледаме да не ходим много по обществени места. Вчера ходихме да купим на Лора апрески, обаче нещо не й харесаха, не й бяха удобни ли... 23ти номер вика че и стискали, на другите - били много големи...  ooooh! Пробвахме, ботуши... не ги иска. Накрая нищо не взехме, ще си ходи с на Дани ботите от миналата година, а пък за снега ще го мислим. Тя миналата година така или иначе изпадаше в паника като й се изцапа обувката със сняг, така че може и да не ни трябват апрески Simple Smile
А пък АнМари и Дани, дано да ви слушат каката и баткото, какво да се прави... Дано после само не ги тормозят много да наваксват материал.

# 609
Семирамида Hugда ти е жива и здрава ,мама Hug

На всички именници, много здраве и късмет  bouquet
Дороти Hugда ви е много послушен именника, и много да ви радва Hug

# 610
Семирамида, честит рожден ден на майка ти! Да е жива и здрава  bouquet
Честит празник и на всички именници!

Не съм спала почти и хич ме няма днес.

# 611
Честит празник на всички именници. Да ви е живо и здраво името.  bigdance2
Семирамида честит рожден ден на майкати и от мен. Да е жива и здрава още дълги години. smile3525
Дороти честит празник и на вас. newsm51

# 612
  • София и там където не се пуши
Благодаря и честититя и аз на всички именяци. Да са живи и здрави и всички покрай тях.  bouquet

# 613
  • София
Честит имен ден на всички, които празнуват днес!   bouquet Много здраве, щастие и успехи!   bouquet

# 614
  • София,
ЧЕстито на всички празнуващи днес! Да ви е живо и здраво името и да си го носите с гордост!   bouquet

Аз да се похваля днес направихме супер пазаруване, нашия тати ни купи страхотни подаръци на всички и то точно всичко кой каквото си е пожелал Blush /а на него нищо както винаги  Sick/. НА ВЕроника и купи точно якето и гащеризона дето вчера го харесахме но нямаше номер, днес намерихме и така жадувания Мечо Пухчо /плюшен/, сега спи с него, едни пантофки с принцески, които сама си избра Blush. НА батко и нова пижама и едно такова миниатюрно скейтбордче, били супер модерни, аз нямаше никога да дам пари за тоз боклук, ама  Blush. А на мен ново яке и най важното мултифункционално устройство - принтер, скенер и копир, много ми е нужно в момента - да си печатам лекции, курсови работи, да си снимам за училище, и най голямата ми страст- да си вадя снимки, стават страхотно, вече пробвах Hug
Айде приятен празник на всички от нас  Hug

Общи условия

Активация на акаунт