"Циганско лято предстои, ах дали ще застуди!"

• 30 926
  • 728
  •   1
Отговори
# 615
  • Варна
Честито на всички, имащи поводи за празнуване тези дни!
Дани, радвам се на успешните покупки.  Hug
Ние започнахме антибиотика в четвъртък. На прегледа свирене не се чу, но гърлото било много сочно. Според кръвните изследвания алергия няма. Само забравих да питам дали зиртека няма да изкриви резултатите.
Обаче от вчера започна да вдига много високи температури. Днес вече се налага да давам температуропонижаващите на 4 часа, че започва да го втриса (което преди рядко се е случвало и при 40 градуса). Явно сме си взели за екстра свинския грип докато чакахме за изследвания и прегледи.
С детската градина сме с фал-старт и май ще трябва да правим изследванията наново като оздравеем. Аз пък от утре съм на очни, освен ако не удължат грипната ваканция и в университета.
Кики-рики, стискам ти палци да можеш да си прибереш детенцето в къщи възможно най-скоро.
Деси, радвам се, че вече сте с у дома!   bouquet

# 616
Орелийка, Чефчето ли не те оставя да спиш? newsm78

Стискам палци на всички да ви подмине грипа, или ако сте го хванали вече бързо да оздравявате.  Hug

Вчера ми докладваха, че са изтеглили беба 2 кг  Heart Eyes и продължавам да се моля другата седмица да насрочват операцията, даже ако може още в понеделник да има новини.... Praynig

Аз, самата, изкарах един грип, още малко ми е счупено, но не съм вдигала температура и заради това реших да не ходя на лекар...дано не съм оплескала пейзажа  Thinking

Hug Heart Eyes на всички.

# 617
  • София
Честито на празнуващите с повод и без повод Simple Smile

Вчера бяхме на кантар да водим Алекс в Токуда. Запушен нос и от време на време покашляше от секретите. И аз сутринта се събудих със запушен нос, но е било от парното.
Смятаме събота и неделя да не сме в Сф. Дано ни огрее.

комикс, видях Фейсбука. Не го бях пускала отдавна Simple Smile

А, Алекс... мислех, че ще е по-кротък от сестра си. Няма да имам това щастие Simple Smile
Дияна оставила флумастери в хола. И Алекс хванал един зелен. Успял да махне капачката и порядъчно да омаже всичко с мастило. Направо се учудих как може да има толкова мастило в един флумастер. Имаше и по теракота в коридора.
А и аз станах цялата зелена докато избърша дребният. В ръцете е все едно е боядисвал яйца Simple Smile

# 618
най важното мултифункционално устройство - принтер, скенер и копир, много ми е нужно в момента - да си печатам лекции, курсови работи, да си снимам за училище, и най голямата ми страст- да си вадя снимки, стават страхотно, вече пробвах Hug

от къде и за колко,че се заглеждам и аз за Коледа Grinning

# 619
Ан, струва ми се, че си отглеждате художник  Laughing Ще трябва да изтърпиш всичко в името на таланта... Mr. Green

# 620
  • София
Семирамида, честити придобивки. Аз пък искам да питам за гащеризона с якето откъде Simple Smile А дали имат само гащеризони?

Комикс, браво на порастналото ти момиче. Чакаме новини за операцията Simple Smile

# 621
АнМари,все едно аз го пиша това Shocked тапети,мушами....За ръцете не ми се говори TiredЧак лелките в градината го търкат до посиняване

Комикс,само добри новини!Аз си бих гъза в тавана като чукна Влади 2 килца Party

# 622
  • София,
най важното мултифункционално устройство - принтер, скенер и копир, много ми е нужно в момента - да си печатам лекции, курсови работи, да си снимам за училище, и най голямата ми страст- да си вадя снимки, стават страхотно, вече пробвах Hug

от къде и за колко,че се заглеждам и аз за Коледа Grinning
ДЕси на КАнон е, струва 189 лв. на някаква промоция, с доста висока резолюция - ако искаш параметри утре ще ти попрепиша и пратя на лични. Купихме го от Техномаркет дето е до МЕтро в Младост или по точно на ЦАриградско. Wink
ХЕлче ние купихме комплект и да ти кажа навсякъде имаше или комплекти или само якета, но само гащеризони или панталони никъде не ми предложиха. Утре ще ти пусна камерата или ще го снимам и ще го пусна да го видите. КОмплекта е хубав - български на Русенската фирма ВЕга, аз съм много доволна - всички якета на баткото досега са същата марка, не са мръднали - сега племенникът ми ги износва. Ние взехме костюма от едно детско магазинче на пътеките в Младост, иначе ги гледахме и в други магазини, но точно тази разцветка и този номер намерихме случайно само в това магазинче. Точно днес ги бяхя заредили и имаше от всички номерца там. Цялото е 45 лв. НА цвят е тъмно розово и е доста дебело.
КОмиксче, честито ВИ две килца Wink, малко Ви остава още, само дано операцията да е скоро! Praynig
ВИки дано да оздравявате бързо, и аз се надявам на грипна ваканция и при нас - в университета,  Sick дано ме огрее, не съм готова още да оставя ВЕроника, тя още подкашля доста сочно, въпреки че вече нищо не и давам,  ooooh!
ЛЕка и приятна вечер, че ме дърпа да я къпя и да си лягат с МЕчо пухчо Blush

# 623
  • София
Ние вече спим, поне така се надявам... не са са обаждали от 10 минути Simple Smile
Аз търся само долнища, защото си имаме хубави якета, но наистина е много трудно да се намерят. В Хиполенд видях миналата седмица, обаче бяха само 2 цвята, розово и червено, но розовото беше ужасно, едно такова изкраящо, червеното беше много голямо... от миналата година имаме едни, които са само панталонче, трябва да ги премеря, може и да стават... евентуално на Лора това на Дани. Въпреки че тя много е дръпнала на височина, почти го е настигнала и повечето панталони изведнъж й укъсяха.
Ние днес пък получихме подаръците на децата за коледа. Сега трябва да ги скрия някъде, че са в спалнята, а утре ако влезнат ще ги видят Simple Smile Поръчахме ги от Англия по един каталог от 2000 страници, 300 само играчки и на много добри цени.
Лека нощ!  Hug

# 624
  • София
Подаръкът на Дияна го измислих, но за Алекс все още нищо не ми идва на ум.
Дияна искала мини лаптоп. После пък каза "уф, ама те сигурно са много скъпи". Мислим, поне така идея имам, да вземем таблет. Сигурно ще й хареса.
За Александър знам ли... с неговите рисувателни наклонности Simple Smile Мислех да някаква кола с дистанционно, или йоника. Да дрънчи, да свирука, ... Simple Smile

Пожелавам да няма болни дечица. Малчуганите бързо да трупкат килца Simple Smile

# 625
  • София и там където не се пуши
AnMary колите с дистанционно са за над 3 год възраст. Има такива, които без дистанционно, нагласяш ги да речем да се въртят в кръг и пак свирукат и пищат и някакси са по-гладки елементите им съобразени са за малки деца. Йоника ДА.

Ама пак се обаждам - ама като ми излиза, че не съм ви прочела, само ви се бутам тук -  отвътре ми идва.  Joy

# 626
  • София
АнМари, има на Чико кола с дистанционно от 2+, заоблена е и дистанционното се слага отгоре и от кабриолет става нормална кола. Аз купих такава на Дани за Рождения ден, отначало много й се радваше, но много бързо се изхабяват батериите, хем слагаме алкални. Сега си я бута като обикновена кола, не му е интересно да ушравлява. Като идея с неговите рисувални наклонности може да му вземеш от магнитните дъски с писалка, да рисува на воля, без да се цапа Simple Smile Ние много ги харесваме, снощи докато вечеряхме се бяха закротили на дивана, всеки си рисува на дъската и беше супер спокойствие.

# 627
Ехх, вече сте на коледна вълна, виждам    Mr. Green Какво по-хубаво от това...
hellche, вие какви подаръци им взехте на малките?

Хубава седмица  Hug

# 628
и аз още се чудя какво ще търся на Деян
за Влади-активна гимнастика на Чико(светеща).В болницата имаше такава и много й се радваше Grinning

ЧИД на всички Ангелчета!!!

Последна редакция: пн, 09 ное 2009, 11:44 от `Деси`

# 629
  • София
На Дани взех влакчето Томас с едно килимче, на което със спецялен маркер рисуваш пистата и влакчето я следва. На Лора комплект кухня, с печка, пералня, тигани, прибори и мисля някакви продукти имаше (мисля че беше 50 части). КАто че ли за момиченцата е по-лесно, те се радват на всякакви кукли и принадлежности към тях. А за по-големите момченца става още по-трудно... тези нинджи и мечове хич не ги харесвам...

Общи условия

Активация на акаунт