"Циганско лято предстои, ах дали ще застуди!"

• 30 926
  • 728
  •   1
Отговори
# 645
  • варна
 За капките за очи, и нашата неонатоложка ни изписваше Тобрадекс за носа. Даже днеска пак му слагам, че е сополив от вчера. Най-ефикасните капки, които сме ползвали.
 Кики ,важното че вървите в правилна посока. Използвай времето да подготвиш всичко вкъщи.
 Комикс, и аз вече нямам търпение  да се случат нещата с вас. Hug Ще стане, когато трябва, и всичко ще бъде наред.
 Ние чакаме също специален подарък, но като го получим, тогава ще се хваля. Че може да не е точно на Коледа. Mr. Green

# 646
Привет мами Simple Smile Hug
Хм отдавна не съм се включвала с постове и новини - та време от къде - местене на квартира,лекции,болници и този грип ....
Чудя се от къде да започна ...Дано не разваля настроението във форума ....
Ева вече е изкарана на легълце, хранят я с биберон до времето в което се измори,редуват и със сонда . Simple Smile Резултатите от прегледа на офталмолога- ретините лежат и се наблюдава обратно развитие на ретинопатията  Praynig Но още с раждането ме бяха уведомили за кисти в мозъка,на които се следи развитието с ТФЕ и съм доста притеснена от факта,поизчетох доста и за необходимостта от кинезитерапия в последствие ..
При Анжелка продължават терзанията с хидроцефалията - нещата и там не са ок,главичката продължава да расте, новият дренаж явно не спомага въобще за облекчаване на състоянието. Днес направо ме посъветваха да търся варианти във София - разговарях и с д-р Захаринов и д-р Георгиев , които държат първо на ТФЕ или скенер и от там да вземат решение какво ще се прави ...На въпроса ми за транспортиране до София отговорът бе - и с кола може, ей тук вече ми се изправиха косите - Вярно че бебка диша сама, но още е в кувиьоз , ами ако нещо се случи по пътя ...за справка превоза с линейка до София ще струва 1000 лв,но и не мисля да жаля и лев за живота на детето си ....
Наоплаках ви се едно хубаво,ама много ми се насъбра вече ...

Прегръдки на всички и целувки на дечица  Hug Hug Hug
  Hug Hug Hug на най- малките  мишлета

# 647
  • София и там където не се пуши
Aarven - провери с хеликоптер. Една моя позната, но сега нямам връзка с нея, май спомена за 400 лв, че е платила, но може и да бъркам. Иначе има трянспортни кувиози и мисля, че оборудването на линейката не ти върши работа. Трябва транспортен кувиоз на батерии и лекар.

Уф защо родителите трябва да мислим за тези неща, ами не ги предлагат като варианти. Дано се включи още някой с някакви по-точни знания.

# 648
Аарвен, утре ще ходя при д-р Захаринов със снимките от скенера, първия път му носих снимките от ТФЕ, каза изрично, че без скенер нищо не може да каже, така че, най-добре правете скенера. Стискам палци на малките мишонки  Praynig

Разчитам на вашите стиснати палчета, момичета, за утрешния разговор с д-р Захаринов. Hug

# 649
(х) Dorothy благодаря ,ще проверя и тази информация  Hug
За съжаление страната, в която живеем - клишенце ,но май това е отговора, още веднъж за съжаление ....

Комикс Hug Hug Hug Иначе днес се разбрахме с него  да му изпратя ТФЕ и на двете бебки ,  тук в АГ болница не разполагат със скенер, но обмислям и варианта за транспортиране да някоя друга болница за изследване/скенер да се разберат най-точно на къде са нещата .
Ама много силно стиснати палци от мен за утре  Praynig Praynig Praynig

# 650
Здравейте.
Опитвам се да ви следя и да съм в крак с темата,но трудно се получава. Чета на почивки и докато реша да пиша съм забравила половината.
 НАй-напред-много стиснати палци за мъниците на Комикс и Аарвен. Надявам се утре новините да са положителни.
Мария вече е по-добре. Не помня последно какво съм писала.В събота я водих при педи и дишането й беше ок. Днес направихме последните инхалации с вентолин и мисля от утре да я караме само на физ.разтвор,тъй като още точи сополи. Мисля ,че последния път от тях се задръсти така.
Иначе ,Слава Богу,този път се разминахме с АБ. Но мисля тази седмица да не я пускам на ясла. ТА хем да укрепне малко,хем да мине и истерията с този грип,че много ме е страх за малката. Да ми е жива и здрава съседката ,че се съгласи да я гледа. Иначе с тази работа незнам какво щях да правя. От старата работа започнаха да ми изплащат и отпуските. Което е добра новина,защото имах причини да очаквам подли номера. До края на седмицата ще подам и молбата за напускане от там.Да ми изплатят всичката отпуска и да се приключва с тази сага.
Оставям ви. Много съм уморена,а утре трябва да ставам рано за работа.
Лека и спокойна вечер.

# 651
Аарвен,в 3 градска водят малки бебета от Варна,Добрич....със самолет.Полетът е 30 мин.Незнам за цена.Не знам и как ще се придвижите после,но помисли върху този вариант!Много се моля за твоите принцеси,за Бо!
Комикс,чакаме САМО добри вести!!! Hug

хайде сега за ваксините.Ние трябва да се ваксинираме след 3м. Трябва да сложим задължително пентаксим.От януари пентаксима става задължителен и безплатен по ЗК.Нас дали ще ни огрее безплатно? newsm78

Последна редакция: вт, 10 ное 2009, 13:09 от AnMary

# 652
Ще я оперират, само защото ние настояваме и сме съгласни. Прогнози - нулеви!

Благодаря ви  Hug

# 653

Благодаря ви  Hug
и при нас така.Все едно жив няма да излезе  Confused

# 654
Деси, тя има шансове да оживее, но е напълно възможно да вегетира...даже той смята, че така ще стане...както и да е, не искам да развалям настроението на всички.

# 655
kepkd; uакво значи това,но не искам да мислиш такива неща! HugСамо положително настроена! Naughty

# 656
  • варна
 Аарвен, ние пътувахме с колата и с бебето в един кош от количка, 2 подпрян отвсякъде с разни възглавници и одеала, за да не мърда.
 Но ходихме на контрола и видяха че е нарастнала много главата и казаха отивайте веднага. И ние събрахме багажа и тръгнахме вечерта, защото беше горещо и опасно през деня. Едни от най-кошмарните часове в живота ми бяха това.  На сутринта ни приеха в Пирогов.
 А на връщане беше съвсем ужас, че се страхувах да го пипна с операцията.
 В линейките много друса също, в комфортна кола ще е по-малко друсането, но пък няма мед. лице. Ако намерите този хеликоптер, може да е удачно, не знам. Преживяването ще е страхотно,при всички случаи. Hug

# 657
Комикс имай вяра , и знай че никой доктор ( освен, ако не получава факсове от господ) не може да ти каже че детето ти ще вегетира . За тези близо 4 години по клиники и болници съм виждала толкова много опровергани уж много страшни прогнози. Направете операцията живи и здрави и недей сега да мислиш за по нататък (има най различни методи за рехабилитация) и съм сигурна че  ще успеете. 

# 658

Това го чух в Германия,преди да я оперира.Година по-късно същият професор ми каза-Добре че ви послушах и я оперирах,явно не съм се оказал прав,напротив,очевидно е станало чудо Peace

За вегетирането.....Ти направи възможното сега,пък после ние,особено аз ще ти помогна да научиш всичко онова,което ще помогне да опровергаете и тази прогноза.Обещавам ти Hug
Успех на операцията и стискам всички налични палци Praynig Hug

# 659
Комикс мила не се отчайвай. Вярвай в детето си. Бо доказа, че е борбено силно дете. Аз вярвам, че всичко ще бъде наред. Успех на операцията. Имаш и моята позитивна енергия и стиснати палци. fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
Аарвен и аз мисля, че ако успеете да намерите хеликоптер ще бъде най - добре. Успех и на вас. Hug Praynig Hug

Общи условия

Активация на акаунт