"Циганско лято предстои, ах дали ще застуди!"

• 30 551
  • 728
  •   1
Отговори
# 660
Комикс, вярвай че Бо ще се справи!
Относно вегетирането: моята Ели вегетира цяло лято и никой от невролозите /най-добрите в България/ не беше оптимистично настроен, напротив - всеки ме питаше дали си имам друго дете  newsm78 /вероятно ако имам и е добре, да ми е за утеха  Shocked/. Никой не вярваше, че тя ще има скоро подобрение. Ели е с много увреждания - ДЦП, епилепсия - синдром на Уест, вътрешна хидроцефалия, най-вероятно и микроцефалия. Аз си я обичам такава, каквато е. Братчето й я обожава. Обичана е от всички роднини, съседи и всеки, който я познава.
Преди месец започна да сяда сама, а сега да се похваля - от два дни започна и да се изправя сама в креватчето. Чакам с нетърпение да отидем пак на преглед - да видим какво ще ни кажат тогава невролозите  Mr. Green. Вярно, че още много работа ни чака, но вече за вегетиране и въпрос не може да става.
Вярвяй в детето си!!! Успех на операцията!!!

# 661
  • варна
 Танита, ей такива неща обичам да чета Hug Доказват, че с любов всичко се постига.

# 662
Танита, ей такива неща обичам да чета Hug Доказват, че с любов всичко се постига.
Поддържам с две ръце. Няма невъзможни неща. Peace

# 663
и аз съм на мнение,че `няма невъзможни неща,само незнайни` Wink
Комикс, Hug С теб сме мила!Ще помагаме кой с каквото може!А който не може,поне ще стиска палци Crazy.Не се `сдухвай`( Embarassed) без време.Всички лекари са така`Ала-бала....нищо не обещаваме...`
Влади влезе в операционна и попитах за реанимация какво искат да се занесе и отговора беше`Чакай първо,ако излезе жив!` Confused А пък аз си взех парцалките,отидох до църквата да запаля свещичка,купих всичко за реанимация  и после стоях в градинката с големият ми син.Бог ми е свидетел,че през цялото време се смях от сърце!Приятелките ми се изумиха от това,но аз им казах,че просто имам вяра в детето,в хирурга и в Бога. Hug
Не съм се предавала на отчаянието нито за секунда.В болницата преди операцията редях пъзели за да ми минава времето.Естествено всички  Shocked Shocked ShockedНо  пък трябва да се отпуши от някъде Wink

# 664
  • София
Комикс и аз заставам зад мнението на момичетата. Никой не може да ти даде гаранции за това какво ще стане или няма да стане след операцията, но щом това е шанса на малката сладуранка, не го изпускайте. Ние сме с вас  Hug

Аарвен, аз не мога да ти дам съвет за транспортирането, защото не съм много наясно, но да знаеш че се моля и за твоите принцески, дано нещата се подредят добре.  Hug

Аз днес имах малко работа и сега чак имам възможност да пиша, преди да са се събудили халите. Днес излязоха в интернет резултатите на Лора от урината. Имаме Е.Коли. Говорих с лекарката, тя каза да не се ппритеснявам, ще види кой антибиотик е подходящ и ще ги махнем. Единственото което ми е странно че на резултатите не пише никакви стойности, само изолирани Е.Коли. Утре като ги взема ще видим, може би тези в интернет не са пълни... Педиатърката каза че щом има антибиограма, значи са над 10 на някаква степен (забравих колко ми каза), но все пак ще изчакаме утре да ги взема. По принцип съм доста оптимистично настроена, но имах неблагоразумието да се поровя в интернет и прочетох много страшни неща, как с години се борят с тези гадинки, колко са упорити...  ooooh! Единственото което каза че трябва да правим е след голяма нужда да се измиваме с вода. Аз това винаги съм го правила докато носехме памперс, точно по неин съвет, но когато почнахме да ходим на тоалетната реших че не е необходимо, след като веднага се избърсваме хубаво с мокрите кърпички. То и не се знае от кога си ги влачим де, явно след болницата са се активизирали... ох поулях се малко, извинявайте за което  Blush

Айде, ще отивам да ги будя, че довечера ще ме побъркат Wink

# 665
Комикс, с теб съм. Мисля, че няма да се сбъдне тази нулева прогноза. Не знам защо, така  го чувствам. Детенцето ти е борбено и силно. Hug
Аарвен, дано чудо сполети и твоите момичета. Силно вярвам в това.
Хелче, важно е микробното число ,  ако е 10 на 3 например е  ниска концентрация на колите. Няма страшно, ще се излекувате.

Ние се върнахме от контролния преглед, вентрикулите са се свили със 7 мм, главата е пораснала с 1 см, всичко е наред, за всеки случай ще отидем и следващия месец.  На доцентката й хареса как се развива детето, даде ни направление за още малко гимнастика, "за тонус", както се изрази. Пак попитах за ваксините, каза да сложим ваксина срещу пневмокок след годинка.
Чефо беше много сериозен и кротък и бе похвален за което, естествено после в колата се показа в пълния си блясък - рев и писъци.

Ние нямахме вода цял ден, останала бях без шишета, та мих с помощ с минерална вода. Разбрах, че от скоро ще ремонтират всички околни улици и ще слагат нови тръби и до януари ще сме на някакъв режим - лошо ми стана.
Колкото мразех тоя квартал - тройно го ненавиждам сега.

Пръстът ми се оправи след една нощ с компрес с йодасепт..

# 666
Танита, много ти благодаря, че сподели, аз не знаех за перипетиите ви...Браво на малката Ели, наистина с любов и търпение всичко се постига Hug

Аз, откакто се е родила, ( пардон я абортирах ) не съм загубила вяра в нея, сякаш знам и чувствам, че и е писано да живее, и то не просто да живее, а да живее хубав живот.. Heart Eyes

Проблемите ще ги решаваме един по един, пък дано си е родено с късмет детето...

# 667
Комикс-стискам палци Praynig. Кураж,мила Hug. Още малко и ще се гушкате у дома. Имай вяра Praynig.
Аарвен-дано намерите най-доброто решение Praynig.
Танита-браво на малката сладуранка Heart Eyes.
Хелче-бързо да преборите гадинките Heart Eyes.
Лека вечер Hug

# 668
Добро утро Wink
И аз като другите момичета ,се надявам всичко да се оправи .Комикс,стискам палци и мисля за вас.
Аарвен,успех и на вас Praynig
Тани Hugмного те обичкам да знаеш ,а как се радвам за Ели HugНека вски ден ви доказва, че може и ще се справи с всичко.
   Орелия Hugцелувки на чефо Heart Eyes

# 669
  • София,
ДОбро утро и от нас! Hug
Аз вчера защо си мисля, че съм писала, ама не виждам пост, явно не съм newsm78. МАй и аз ще се позагубя за известно време, но трябва и да се учи няма как. Вчера ходих пак до университета и добре, че отидох да говоря с двама преподаватели, единия ме изкефи максимално, така се радва на малката, все едно че му е внучка Laughing, излезе много печен човека, даде ми един учебник и ме прати да си снимам една глава от него - даде ми да пиша курсов проект и каза да го занеса по средата на декември и това ще е, да си гледам детето и да не мисля за неговия изпит  Hug ,напълни ми душата този човек, каза ако имам проблеми по нещо друго да му се обадя, ще говори и с други преподаватели Wink. При другият обаче ударих на камък, но то неможе всичко да е розово, човекът каза все пак да се опитам да ходя поне на някое упражнение и задължително на двете семестриални контролни, а и трябвало да изкарам оценка  различна от двойка Embarassed, е поне ми каза че първия тест е другия вторник и ми обясни човека какво да чета, та така, вчера цял следобед свалях и принтих материали, купих си и учебник. СЕга ще ходя да търся още една доцентка - последно, дано се разберем и с нея и сядам да чета. Вчера опитах - обаче с двете вършолещи и викащи деца в къщи е супер трудно, чета едното изречение по сто пъти и пак не успявам да вдена за какво става на въпрос Embarassed. ЩЕ правя и пищови май, ама като съм забравила как се правеха ooooh!. Стискайте ми палци! Hug
МИдичка как е МИми кога ще я пускаш на яслата пак, ние засега още няма да ходим, с тая грипна ваканция още ще я отложа.  Hug
ГЕрка много целувки на ЖОрката!  Hug
КОмиксче много много ще се моля за борбеното ни момиченце! ЩЕ ти пиша два три реда после на ЛС, като ми остане малко време! НЕ се предавай.  Praynig
Арвен и за твоите момиченца си мисля често, дано всичко се нареди и при вас по най добрия възможен начин Praynig
Танита не мога да ти опиша колко се радвам за теб и най вече за Ели, Hug наистина се радвам, че сподели с нас, аз също незнаех, че има толкова много сериозни неща при вас, останала съм с  впечатление само за епилепсията. СИлно те подкрепям и ако имаш нужда от нещо винаги можеш да ми се обадиш, каквото и да ти потрябва съм насреща.  Hug Много да я нагушкаш малката сладурана, аз съм сигурна че тя ще се справи с всичко и всички ще я обичат още повече! Hug Hug
ХЕлче извинявай вчера неможах да ти пиша, какво каза докторката, кой АБ назначи в крайна сметка и почнахте ли го? МИслех си да те посъветвам да пуснеш и на Дани една стерилна урина да видиш и при него как са нещата, незнам как се развиват и предават тези неща, но хубаво е да проверите и него. Peace
Вики е с доста опит в това отношение нали те дълго се бориха с пустите гадинки, тя да даде малко повече инфо.  Hug
Хайде аз отивам да се оправям и да ходим пак с дребната до университета Peace

# 670
добро утро и от мен!
при нас няма нищо ново за сега
комикс Hug  Praynig Hug
Аарвен Hug Praynig Hug
и всички болни бързо да оздравяват Heart Eyes

# 671
  • София
Добро утро.
Семирамида, не сме почнали още антибиотик, днес ще взема резултатите и се разбрахме с докторката пак да се чуем, да види кои антибиотици са подходящи и ще изпише. Аз също си го помислих това за Дани и ще я питам.
А за училището, дано се оправиш... то наистина като е минало толкова време и се губи тренинг. Пищови аз винаги съм си правила, не винаги съм ги ползвала, но така ми беше по спокойно. После на скайпа ако искаш може да ти дам някои идейки Simple Smile

# 672
Много, много ви благодаря за подкрепата, която непрестанно получавам от вас  Hug

Ина, да знаеш, помня всички обещания и ще си ги търся Mr. Green

Истината е, че леко се паникьосвам, като си помисля за момент, в който ще си я взема вкъщи, но за този момент живея вече 3 месеца.  Heart Eyes

# 673

Ина, да знаеш, помня всички обещания и ще си ги търся Mr. Green

Това само може да ме радва Hug
Ще се справим дружно,ще видиш.Няма да е от днес за утре,ще работим с години,но накрая ще сме победители Peace Hug

# 674
Истината е, че леко се паникьосвам, като си помисля за момент, в който ще си я взема вкъщи, но за този момент живея вече 3 месеца.  Heart Eyes
не е трудно,просто ще се нагодиш към нейните нужди! Wink

Общи условия

Активация на акаунт