Споделете 125

• 34 905
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
Например, за да не съм голословна, последната ни хрумка, която ни хрумнала независимо една от друга в мозъците е, хубаво толкоз искаме бебета, ама дали да не почакаме да ги раждаме след 2012 (евентуално)  Crazy Joy

# 661
Мисля си,когато се скъсваш от работа, как никой
не обръща внимание,как никой не забелязва,че
примерно Ганка си е обядвала час и половина,
докато Пенка не е станала от стола 10 часа...И
когато Ганка надникнала в паничката на Пенка и
и докривяло,че видиш ли тази паница е пълна,а нейната
не се пълни толкова.Но такива,като Ганка са прости и не
им пречи с цялата си селскостопанска наглост да отидат при
Пенка и да и обяснят за двете висши и пирфекният английски!
А Пенка не казала нищо,не знаела какво да каже.Но после я хванало
яд,че е мълчала,всъщност много е можело да се каже.Но номерът
е да се сетиш на време. Confused
Наздраве споделетковци!Аз не пия,пазя се за Нова година,но
ви поздравявам с това

# 662
Сетих се, бях го кръстила Доброплодни, на Сава Доброплодни, но не защото добре се плоди (макар, че не е като да не е вярно), а защото добрите му дела дават добри плодове, та така.
Дълга вечер беше днес, всички искаха да си говорим в скайп, ако може едновременно, както цял ден не бях обелила и дума, така вечерта си наваксах. Разбира се, като добра попивателна, осмуках и една биричка, а се каня да си свалям и бг филми, които по една или друга причина не съм гледала, очертава се интересна нощ. Азса, много се впечатляваш от таквиз неща, по-полека бейби, нали твоята е пълната, баш те брига за чуждата и наздраве!

# 663
Е, Естер, вече ни прочетоха хисторито, за кво съм в нова квартира.
Бла.
И сега ми говори един студен, студен Confused Пак поне ми говори, де.

Купих си шофьорски материали - закон, учебник  Embarassed
Дори местенце къде да паркирам пред блокчето ми си заплюх  Crazy
Сега остава да се излъжат да ми дадат книжка  Laughing

# 664
Добро утро! Не че имам нещо за споделяне, просто отбелязвам, че съм първа днес. В Събота! Кафенце?  Laughing Mr. Green
Хубав дъждовен ден на всички!

# 665
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
ДобрЮтро, Босонога ранобуднице!
Тук сме, тук сме, ама освен кафе и аз нямам какво да споделя. Освен среднощни мъфини - успешни от първия ми опит.

Студеничко е май и противопоказно да се излиза навън, но нищо - плановете за магазините остават.  Wink

# 666
Василиса е Голяма Богата Умница. Много се смях на зодиите й.  Mr. Green

# 667
При бати Енчо имаше момиченце от Айтос, съответно Вълчицата гледа с очи като воденични камъни. То даже прилича на нея, като е била малка.
Енчо - каква ще станеш, като пораснеш голяма?
Момиченцето - Вещица!
Вълкът - Голяма работа, те всички айтозлийки стават вещици.
Не съм в кондиция днес, вместо моя чай, пих чая на Вълчицата, от турта. Сега, като нямам миома, какво ще ми намалее?
Вали,гърми,трещи - троянката от сексапил пращи. Трябва да посетя този град.

# 668
  • Бу-у-урга-а-ас
Толкова  е мрачно на вън, че ми се подсилва ужасното чувство, че съм  двойно прецакана, защото през уикенда хем трябва да отида да работя, хем съм станала по тъмни зори. Малкото Златце е във Варна на делфинариум. В този дъжд не знам с какъв акъл тръгнаха, но нямаше как да го спра, при цялото това вълнение от месец насам.

# 669
  • о`майна лунна нощ е
Добро утро и от мен.
Вкъщи е необичайно тихо, та чак пусто.
Пие ми се кафе ... ужасно много.
Босонога, слагам кафеварката и сипвам по едно.

ПП - най-мразя да бия път на принципа "гъз път да види". Хем знаех какво ще се случи вчера, хем пак се навих да ходя на мои разноски до Пз и никаква да не я свършим. Аз съм юрист, не счетоводител /въпреки че често нещата са доста навързани/. Поне успях да си направя шопинга там. Невероятно, но блузките, които си бях харесала миналата седмица, все още стояха в магазина. Взех соломоновско решение - купих си ги и двете.

# 670
О, Логопедка, не си сама в нещастието да работиш през уикенда и да си станала в тъмни зори. Simple Smile
Днес се събудих наспана в 1,29. Като си легне човек в  6 следобед...
И ще трябва да работя в неделя от 3 следобед до 3 сутринта  Joy

На мен не ми пречи да е сиво Thinking
Не ми пречи и да е слънчево Thinking
Абе каквото и да е, все намирам за нещо да му се радвам на времето.
Милото ми викаше, че явно съм на някакви наркотици, щом във всичко откривам нещо положително. Crazy

# 671
Майчице мила, успала съм се.
А детето ме чака у баба си да го водя на "интересно място".
Отивам спешно да си направя едно кафе и да си заредя събуждащият диск в удербата, ooooh!

# 672
  • България-Швейцария
Абсолютна битова каръщина ме погна, вече не знам да се смея ли, да плача ли.
След забравените фарове в края на миналата седмица и всичките други такива дребни глупости, които се случиха от единия петък до другия, вчера вечерта за капак ми изгоря и сешоарът Laughing. Смешно ми е, защото имаше вариант да се подпалим или да ме удари ток- стопи се превкючвателят, а аз си поръчках там доста в опитите да разбера откъде смърди на бакелит, но се разминахме само с леката паника, черни ръце (моите, естествено, не на инженера) и гадна воня на стопена пластмаса, която се разнесе чак сега, даже още я усещам леко.
Честно казано, само сешоар ми липсваше да купувам точно в тоя момент, но... това да са ми проблемите.
А, и добре все пак, че не беше лаптопът, при все no matter warranty-то му Stop.

# 673
  • Кацнала на едно дърво.
Василиса е Голяма Богата Умница. Много се смях на зодиите й.  Mr. Green
От твоите уста - в божиите уши! Joy
Мен ме е срам от зодиите, те са ми първите литературни опити.  EmbarassedИмате късмет, че не съм започнала да свиря и на цигулка.  Mr. Green
За Пенка и Ганка много мога да кажа, но защо ли да мърся ефира? Grinning Има много Ганки и Ганчовци, с най-разнообразни каузи. Има Ганки и Ганчовци с милион оправдания - ехе, какво ли не съм чувала.  hahaha Като таткото на Малкия Никола: "Ако не се бях оженил за майка ти, щях да стана шампион на Франция!" Mr. Green
Ти не можеш нищо да направиш, нищичко. Абсолютна загуба на нерви и време, само ганчовците се настървяват повече. По-добре си карай кервана, пък кучетата нека лаят. Най-добре се смее онзи, който се смее последен (и други народни мъдрости).  Joy Joy Joy
А най-смешното в цялата работа, че ганчовците могат да завидят на всичко - например затова, че си турил една зелка повече тази година.  ooooh!
Хубаво е един ден да се обърнеш назад и да видиш, че животът ти не е минал ей тъй - ден да мине, самун да загине. (Турил си повече зелки.  Mr. Green)
Пък ганчовците ще се обърнат и няма да видят нищичко. Нищо, че сигурно ще издъхнат с пяна на уста и с тази мисла в главата: "Ако не бе коварната Пенка, аз щях сега да бъда... ехе!". (Цар на киселото зеле, може би! Laughing)
 Joy
Надявам се, че всичко си записвате в тефтерчета.  Crossing Arms Mr. Green
Неприятно е някак толкова мъдрост да иде нахалос.  hahaha
Винаги съм готова да дам още съвети. bowuu

# 674
Предлагам на Пенка да продължи да си върши работата; да се трансформира в Ганка; или да си вземе багажчето и да си намери друга работа. При друга Ганка, или Ганчо. Дразнещи са тези особи, но няма да зачезнат скоро. И те деца имат, сигурно.
Споделям Линдт- 99 процента какао. Всъщност, спокойно може да си вземете по една лъжица и да си консумирате какаото директно.

Общи условия

Активация на акаунт