Споделете 125

• 35 107
  • 741
  •   1
Отговори
# 375
Споделям сутрешно кафе от което отпивам с удоволствие...
... въпреки, че ми харесва есента с многото си багри се радвам, че листата са все още в зелено...

# 376
Честит празник на празнуващите!  bouquet
Като  прочетох щепсел се досетих за една закономерност в моята къща.
Когато инжинера е в командировка де що има ел. уред по ред  гърми, трещи или изгаря завинагииииии....

И сега как да обясня , че снощи ми беше студено и като включих климатика - изгоря и предпазителя.....

# 377
  • Майничка
Предавам се, вадя одеалата вече!
Ако продължава така, може и печка да запаля преди ноември.

Не става лош течен шоколад с АМ, да знаете.
Сутринта №1 възкликна:"Ех, да имаше палачинки!". И докато включвах латерната на тема "неблагодарниците, дето им правиш шоколад, пък те и палачинки искат", свекър ми звъни, че направил палачинки, някой да прескочел да ги вземе (те са през 2 блока). Имаме някаква телепатична връзка с този човек.

# 378
При нас преваля сняг за няколко минути , малки кръгли бели снежни топчета по перваза ми...

# 379
Ще ме намразите, ама...
Искам сняг  Grinning
Искам да си топля краката на парното, да пия чай, да ям сладкиш и да плета шалчета.
Да си украся стаята коледно, да правя снежен човек на перваза.
Да си имам някаква елха, да си я украся.

# 380
Слагайте си алуминиева дограма, пък се чудете защо имате влага. Ние сме с дървена и нямаме проблеми.

Ео, изтървала съм твоите вълнения, да не сте се разделили с новото ти мило?

# 381
Нашата е ПВЦ, не пропуска ни навън, ни навътре  Grinning
Ео, още миналата зима ми обеща шал.

# 382
Честит първи сняг. И тук преваля.
Толкова много вече ми се карат ски, че нямам търпение да натрупа.

# 383
По-хубаво нещо от дървена стъклопакетна дограма няма Naughty

Внимавайте, че из форума се носи зараза - всичко живо бременее за трети път. Щом и аз започнах да се замислям Shocked

# 384
 Изтървала си, Дуци, щото стана толкова набързо, че за малко и аз да не разбера  Laughing
То самоирония, самоирония, ама... Crazy
Поразделихме се, дам, щото разбра, че спах с един друг Rolling Eyes
А аз след тая случка обмислях много с кого искам да съм, та тъкмо реших, че искам да съм си с милото и той разбрал.
Беше събрал багажа ми в куфари, чанти, чували...
Между другото, доста непрактично - книгите в куфара, а дрехите в чувалите ooooh!
Вдигнахме си скандал, т.е. той на мен...
Екшън.
Та спешно си намерих друга квартира.
Знам, че се обичаме още и поне на мен ми се иска да сме си заедно, ама и двамата май имаме нужда да подишаме въздух в различни квартири преди евентуално да се съберем, ако ще се събираме.

# 385
  • Варна
Е, честит ви първи сняг тогава.  Grinning Ние у Варна ще видим сняг, ама на лято. На куково. На Влад ще му е трета зима, откак има шейна. Няма смисъл да казвам, че е ползвана само веднъж, и то в Търново.
В последно време сякаш все повече хора се решават на трето. Забелязвам го не само във форума, но и по улиците.

Ео, гледам, че плътно следваш моя житейски път. Ако е така, то догодина през април-май очаквай зачеване. После да не кажеш, че не съм предупредила.  Laughing

# 386
Ах, Ео, луда глава си ти.
Прави ги по-тайно тези работи Crazy

# 387
Ео, със сигурност грабваш приза драма куин тая година Simple Smile

И аз си мечатя за сняг, елха и СЛАДКИШИ, ама пусти диети и лош кантар ме карат да ми е гузно заради сладкишите.

# 388
...преди евентуално да се съберем, ако ще се събираме.

Спокойно, ако не с него другият нали е наоколо... пък и де да знаеш, може да се окаже по-схватлив и в случай, че се наложи да събира багажът ти, то да сложи книгите в чувала, а дрехите в куфара... споделям стискане на палци относно предстоящата развръзка...

# 389
Внимавайте, че из форума се носи зараза - всичко живо бременее за трети път. Щом и аз започнах да се замислям Shocked

Говори ми, говори ми, ама таз зараза явно се предава само на такива, които имат вече 2 деца.  Laughing

Реколта '84 - реколтата на кралиците. На мелодрамата. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт