Споделете 125

• 35 107
  • 741
  •   1
Отговори
# 525
vesi_vas, aко детето е от Пловдив, мога да помогна.
Нали и аз си имам у дома една фея с проблеми, макар че никога не е била агресивна.
Налага се спешна работа с психолог и ако е нужно и с логопед.
Зависи от естеството на проблема.
Трябва обаче родителите да са приели, че детето им е с проблем и да искат да им се помогне.
А това от личен опит знам, не е лесно.

# 526
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Не съм по спама, получавам си дозата на мейла - по 30 и ... броя дневно минимум. Но не се дразня, така че не ме мислете и кой какавото му е на сърце да пише.

Добре започна сутринта с ваната на Ангелина, пълна с кой каквото му се пие. Дочаках обедното време (ний не пием преди това  bowuu) да се почерпя. Да поздравим рожденичката с дружно Наздраве ! ето тук - Цък

# 527
Селтак , спечели баса! Peace
Остава да кажеш к'во ще пием!
Е , сега почвам да спамя и само някой нещо да ми каже! Mr. Green

Ще ти кажа и още как! Ти специално попадаш във втората част на точка А), описана от Алиса

Ангелина, поздравления!

# 528
  • sofia
Аз пък нямам нищо за споделяне, нещо ми е зверски криво, та чак ми е смачкано. Отивам в Родопите в Събота, там ще ми мине , надявам се. Не ми е ясно само това ли е така наречената Сатурнова дупка или е нещо друго - чисто любопитство ме гризе.
Ангелина, от здраве и добри приятели да не се отървеш! Весел празник!

# 529
Какъв трябва да ти бъде живота, за да не е безинтересен? Не питам заради тук породилата се дискусия Simple Smile
Обвиниха ме, че животът ми е скучен.

# 530
Хип Хип, Хъреееей.
Заминаваме другия петък , тримцата, плюс още едни приятни люде, на уикенд.
Много доволен Зъм. Grinning

# 531
Не се изреждайте сега да се засягате. Никой от нас не е снайперист в провинцията Хелманд, та да му е супер вълнуващо ежедневието. Друго исках да кажа.
Ама аз не съм се засегнала, моля ти се сега, не съм такъв човек. Да ти приличам на мъж споделящ в Споделете?

Ангелинке, Честит ти рожден ден  Simple Smile

# 532
Какъв трябва да ти бъде живота, за да не е безинтересен?

Да се напиваш от обяд с мускат и да дремеш в очакване на края на работния ден, за да продължиш да си допиваш с така модерната напоследък сира (не шира).
Пак не е чак толкова много интересно, но на мен ми понася!  Peace

Анджи, на здраве!

# 533
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Ей, като че ли нарочно чакахме студа, за да започнем ремонтни дейности. Цяло лято се канихме, та точно днес ще имам "майстор", следобяд. И разговор с втори (за общовходния ремонт) и с трети - уговорка за неделя.  ooooh! Добре е, че са дребни, но си е масраф. И съответни финикийски знаци.

Жоз, поздравления и благородна завист. Обичам да чета за положителни емоции.

Споделям краен срок за утре вечер и съответно притеснение, главобол и ясно изразено безпокойство. Не ма е срам, имах толкова време.

# 534
  • Казанлък of all places
Вие всички сте много мили и много ме зарадвахте!
Отивам да ударя едно тъмно пиво за ваше и за мое здраве !

# 535
  • Варна
ЧРД, Ангелина! Да си здрава и речовита!

Какво да споделя, не мога да се настроя за зима, зъзна и ходя по тениска.

# 536
И аз тъй, Даф. Даже по презрамки!

Ангелинкей, удари едно тъмно и от/за мен! Жива и здрава да си!

# 537
Наздраве, ангелина и аз току що изпуках капачката на едно тъмно пиво и го отпочвам!
Хубав ден е днес, слънчев, почти лъже, че е лято!

# 538
Бях ви споделила, че нападнаха колежка преди десетина дни. Все още не може да се възстанови. Ужасно ми е тъжно, искам да направя нещо, но не знам какво, а и най вероятно не мога с нищо да помогна. Не е нужно да го коментирате, просто имам нужда да го напиша, защото не ми се събира в главата.

# 539
Успях да намеря координатите на добър лекар в Пловдив и ще свържа родителите с него. Дано помогне. Без  помощ от специалисти ще е ужасно трудно.
Родителите( на агресорчето) дадоха ли признак, че се нуждаят от този вид помощ и осъзнават ли, че имат проблем? Ако един от отговорите е негативен, рискуваш да срещнеш жесток отпор.
   На мен ми става досадно да коментираме концепцията на Споделете през ден.
   Личи ми, че съм мрачна днес, нали. Пак ми тежи в стомаха необяснимата тревожност.
   Ангелинке, жива и здрава да си!

А, да. Животът ми вероятно не е значим за никого, освен двама- трима, но аз си го намирам за интересен. Така че, Фреш, кой ли ще е тоя капацитет, дето ще го оценява?

Общи условия

Активация на акаунт