Споделете 125

• 35 107
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
Какъв е тоя моя късмет на цялото ми
гадно настроение днес,да пусна телевизора
(не знам от кога не съм сядала специално да
гледам тв)и точно да давад специален епизод
на Сървайвър в памет на Нончо Воденичаров...
Сега и очите ме болят....

# 571
  • Москва
Споделям,че сякаш напук на времето и умиращата есен се чувствам жизнена и жива... Приятно чувство.. Само понякога ме мъчи тъга по вкъщи (не че см кой знае колко далеч..)

# 572
Откакто ни преместиха тук, и понеже ТВ не гледам, още по-малко новини, ей на - днес сигурно последна научих, че Бербатов имал щерка. Що - щото темата в клюкарника, а аз там почти не влизам, понеже както споделих се чувствам като дърво без корен, лодка без котва и все ей такива... Влизам само ако ми даде, че има непрочетени публикации в темата за стиховете. Та така, пропускам светските клюки, докато са още горещи, но в случая за Бербо поне докато науча, то щерката беше вече с официалното си име Деа. Хубаво е, можеше и мен така да ме кръстят, щото и моят баща му е адаш, и моето име е измислено с Д...ама късно е за таз идея...да ме кръстят Деа (О, Василиса, прости ми, не се стърпях да римувам  Mr. Green)

# 573
И аз гледах новини. Обаче чух нещо много по-прозаично и грозно: - че Марадона имитирал Любо Пенев и им казал да го д..ат!
Дали е верно? По всички новини го показали?

# 574
  • Варна
И аз гледах новини. Обаче чух нещо много по-прозаично и грозно: - че Марадона имитирал Любо Пенев и им казал да го д..ат!
Дали е верно? По всички новини го показали?
Показаха го . Много добър  Марадона в изказа. И как разпалено им го казва ....... Много огорчен от отношението на всички към него и
поради тази причина  да д..ат  наред.  Mr. Green
Не знам що някой си мислят , че могат всичко. Ми като е бил велик футболист никъде не казано, че трябва и да е добър тренер .

# 575

Жоз,приключи ли с оная,"срамната" призната  цигара или има продължение на "вредния" навик?  [/color]
Ами не, обаче повече от 2 на ден на пуша. Когато приключи сагата, тогава-и цигарите.Но за себе си знам, че спирането на цигарите не е проблем, почти както почнах-така мога да спра.Иначе не съм от най-волевите, да си призная.

# 576
  • Варна
Откакто ни преместиха тук, и понеже ТВ не гледам, още по-малко новини, ей на - днес сигурно последна научих, че Бербатов имал щерка. Що - щото темата в клюкарника...

А прочете ли култовия лаф на Шушон относно името на бебето - "Вие сега на Шушон ли ще вярвате или на дир-а?"  Joy

Обещах на детето розови гумени ботуши, къде ще ходя сега в дъжда да ги купувам...някой, Варна, център, да му се ходи? Simple Smile

# 577
Ще ви споделя нещо сега, че много се ядосах.
Тая сутрин се успах, викнах такси и излизайки от него, съм взела картата, защото си надписвах ваучера върху нея.
Понеже всяка сутрин и следобед пътувам с тая компания, защото съм на ваучери, смятах следобед да помоля да ми пратят същата кола или да я предам на друг шофьор, пък да си я вземат картата...
Обаче ми звънят 4 часа по-късно и пращат шофьора да я вземе, той не беше тоя, който ме докара. Слизам аз, най-учтиво, добър ден, ето картата, много се извинявам, бла-бла. И оня ми кресва: Извиняваш се, ама ако беше забравила телефон, веднага щеше да звъннеш, нали?!
Еееей, как се вбесих. Тряснах му вратата и си влязох в сградата.
Преди 5 години си забравих телефона в такси на същата компания. Звъннах им, казаха ми, че щом не съм го поръчала от адрес до адрес, а съм го взела на улицата, нищо не можели да направят.  Rolling Eyes
Значи аз, въпреки че съм безумно заблеяна, мога да бъда любезна и да се извиня, а те ще ми се държат като хванати от гората!? И аз им давам по 24 лв всеки ден? 12 на фирмата и 12 мои...Гх. Ще се прибирам с друга компания вече  Crossing Arms

# 578
Eo, за 973 ли говориш?
А каква е тази карта, за която говориш?
Аз нямаше да си оставя магарето в калта и щях яко да кресна, ти си ме знаеш.
Последният път се получи някакво недоразумение, едно такси пращат към мене, а после го сменят, аз обаче не си погледнах номера в СМС-а и девойка от централата ми държи тон по телефона.Че като я емнах....После даже позвъних и оставих оплакване, не че някой ще да го вземе особено под внимание, ама ей тъй, на.

На зла круша-зъл прът,дето се вика. От години ги ползвам, и то не с ваучери.Амаха. Crossing Arms

# 579
Тя и ДИР-аджийката ни е съфорумка. Ео, ходи ли на концерта на една финландска рокаджийка?
В зала Универсиада. Ако искаш, да ти дам линк, да ти мине. Ако бях в София, за 24 кинта на ден щях да те водя и връщам от работа и щях да съм любезен. http://3040plus.org/Forum/viewtopic.php?f=2&t=1468&sid=2 … 4fe7e9670bd79b38c

# 580
Имах билети, но не отидох, Вълчо, щото тогава се разиграваше квартирната драма. Confused
Нищо, де, тя пак ще дойде Таря.
Аз и Крематори изпуснах Rolling Eyes
И двата концерта съм ги гледала миналата година Simple Smile
Таря наистина е велика на сцена, има много магнетично излъчване, страшен глас.
Но, Марко си е Марко  Heart Eyes
Сега вече живея до Универсиада и близо до Фестивална, по терлички ще ходя на концерти Sunglasses

# 581
  • Кацнала на едно дърво.
Хубаво е, можеше и мен така да ме кръстят, щото и моят баща му е адаш, и моето име е измислено с Д...ама късно е за таз идея...да ме кръстят Деа (О, Василиса, прости ми, не се стърпях да римувам  Mr. Green)
Естер! Как можа!
 Joy
Добро утро, снайперисти (които мечтаят за мухоморки).  Laughing Права е Алиса, трябва да се направи нещо с ежедневието! Още не мога да намеря голяма туба "Капчица", за да залепя троловете за дивана (или по-добре за дългата табуретка, хе-хе). Дано остане една капчица и за устата на Големия трол.  Rolling Eyes
Понякога се чудя, като пораснат децата и не трябва да ги нося навсякъде със себе си като кенгуру, няма ли да ме обгърне една глуха тишина и дори да почувствам за миг самота-та-а-а.
И какво, какво ще споделям? Работата ми, сама по себе си е скучна. Тракаш там по клавиатурата, пък каквото излезе. Светският ми живот трябва да се пази в тайна (заради жълтите вестници hahaha), когато въобще има такъв. Личният е личен, нищо не казвам, дори да ме измъчват (пак заради жълтата преса Joy).
Вчера се прибираме от училище, Малкият трол вие:
- Ба-а-а-на-ан, моня-я-я-я! Моня-я-я-я!
Аз нямам банан, но обещавам да купя и съм нервна, защото се задава трамвай - пак, а малката ръчица е потна и се дърпа. От другата ми страна ясно се чува:
- Мамо, приличаш на много богата.
(Сигурно, защото бях с шапка.  Joy)
- Аз съм богата - рекох.
- Не, приличаш на много, много богата.
- Аз съм много, много богата - поклоних се аз.
- Ама не, бе, мамо! Приличаш на много, много, много богата.
Тъкмо отворих уста да обясня, че съм много, неприлично, ултра богата и с периферното си зрение (късогледа, ама снайперист!) зървам две циганки, които правят остър завой и се лепват зад нас.
 Joy Joy Joy
Ех, човек да не смее и да се похвали на улицата.  Crossing Arms Обърнах се и метнах един кръвнишки поглед, циганките се загледаха в една витрина с обувки (всички жени си падат по обувките) и се прибрахме вкъщи благополучно, с цялото налично богатство (което уви, не бе голямо).  Mr. Green
Ваш късоглед снайперист, с кодово название МУХОМОРКА.

# 582
Снощи по време на новините дъщеря ми си рисува задълбочено и по някое време вдига глава и пита: "Тате, какво значи да го духате?"...аз: "Ами, ъъъъъ....аааа...таковата...питай мама...", в това време жена ми бясна гледа телевизора и процежда: "Къф е тоя, бе?!", а аз извинително обяснявам: "Това е Марадона....едно приятелче от бг-мама"

# 583
Не може ли всички сутрин да си пеем в колите с радиото, да си караме бавничко през локвите без да къпем пешеходците. Аз така си карах, но колко ругатни отнесох от околните водачи, майко мила. И преди да вляза в колата един ме окъпа от глава до пети, добре че си затворих устата навреме, иначе щях да се нагълтам с кална вода и добре че вече бях оставила Янето в ДГ, та поне тя стигна суха.
Ами ако ходех на работа в офис, с копринен чорапогащник и висок ток, с прическа и грим?

# 584
  • Варна
Споделям най-грозните сандвичи ever made. Чак малко на гурме ги докарах, минимъл такива.

И хубаво дете, децата ми се получават по-добре от готвенето.

(Дъжд вали, ще ми търпите ежедневието   Mr. Green)

Общи условия

Активация на акаунт