Да украсим храната с храна 2

  • 132 008
  • 527
  •   1
Отговори
# 345
  • Bulgaria-Italia
  • Мнения: 218
Днес с невероятните  си „Чашки кафе“ Лабрекс ме подсети за една забравена в тефтерите рецепта за

пъстри яйца


kasier, я малко по-подробно дай технологията!Добре изглеждат!  chef  bouquet





Ще я напиша в любими  Hug

# 346
  • Мнения: 19
Варен картоф за гарнитура на пълнена пилешка пържола
  chef

Последна редакция: нд, 07 фев 2010, 13:23 от Goldi59

# 347
  • Мнения: 19
  bouquet
Няколко идеи за аранжиране на сирена:
  chef



Розичките са направени от топено сирене, което е цилиндрично, прилича на саламче. Режа го на тънки кръгчета. Първото завивам на роло и около него залепвам листенцата като ги застъпвам. Белите са от сирене "натурално", оранжевите са от "Шопско". Сиренето не трябва да е много меко като крем, нито да е твърдо, защото тогава се чупи вместо да се огъва.

Последна редакция: сб, 06 фев 2010, 12:22 от Goldi59

# 348
  • Мнения: 22 867

От Саечка.ру, хареса ми кравичката. Peace



# 349
  • Мнения: 912
Страхотни сте всички ,браво  smile3501 newsm51
Goldi59 ,чудесно аранжиране..би ли ми казала тези розички как ги направи  Thinking..пък и всичко ако обясниш подробно няма да ти се разсърдя  Wink

# 350
  • Мнения: 319
Здравейте, само ви навестявам този пък, че нищо не съм снимала напоследък   bouquet
както винаги labrex с оригинални идеи  Hug
kasier много са красиви яйчицата  Heart Eyes

и най-вече да поздравя с добре дошла Goldi59 и да се насладя отново на таланта й  Hug Heart Eyes newsm20

# 351
  • Мнения: 4 560
Страхотни сте всички ,браво  smile3501 newsm51
Goldi59 ,чудесно аранжиране..би ли ми казала тези розички как ги направи  Thinking..пък и всичко ако обясниш подробно няма да ти се разсърдя  Wink

И аз това викам-обяснявайте под картинките как ги правите.Желанието го имам,но като не съм досетлива  Thinking

# 352
  • на североизток от Рая
  • Мнения: 6 251
http://free.pages.at/deftoneone/Melone.jpg

 Това много ме впечатли!

# 353
  • гр.Златица
  • Мнения: 85
Поздравления за Веси,която направо ме "отсвири" на тема сандвичи. Адмирации за неуморната Лабрекс,която освен,че твори,а и изнамира чудесни идеи -   food010  чашките ти,мила,са великолепни,а чепичките ми поднасят една такава носталгия по детството... Какво да кажа за Касиер и другите ценителки на красивото - ми... поклон пред вас. И за да не разводняваме темата - ето поредната "шарена филийка".... "Палава маймунка" (Ники каза,че не може Веси да е сътворила маймунка,а ние да нямаме такава...)

# 354
  • Мнения: 930
ееее супер, много хубава е станала маймунката Heart Eyes

# 355
  • Мнения: 9 042
Goldi59 ,розите от сирена ли са направени и ако -да как?

# 356
  • Мнения: 19
   bouquet
Няколко букета, направени от зеленчуци:


Розите са направени от сладка ряпа и червено цвекло, оранжевите цветчета са от морков, а хризантемите са от китайско зеле. Вазите са от диня и пъпеш и са пълни с топки от същия плод. Зелените листенца са от кората на динята и от краставица.

# 357
  • Мнения: 107
Goldi59 много са красиви розите от ряпа ако може стапка по стапка как стават просто са невероятни 

Всички неща са страшно красиви

# 358
  • Мнения: 19
  bouquet

Момичета, розите в зеленчуковите букети ги правя по два начина - 1. Дялкам ги с нож за карвинг (по този начин е направена и розата ми от варен картоф по-горе) и 2. На ренде Бьорнер режа тънки кръгчета от сладка ряпа или червено цвекло, които предварително обелвам с нож за белене на картофи. След това ги накисвам в солена вода да омекнат. Първото листенце навивам на роло и около него нареждам 6-8 листенца. Закрепвам ги с клечки за зъби или с ластиче. Кисна ги отделно, за да не се оцвети бялата ряпа.

Последна редакция: нд, 07 фев 2010, 13:20 от Goldi59

# 359
  • Мнения: 293
Goldi59  , аплодисменти за труда и красивите неща , които създаваш! smile3501

Би ли обяснила как се правят цветчетата от морков ? Thinking

Общи условия

Активация на акаунт