Да изкараме любимите си снимки от www.photobox.co.uk - 1

• 38 135
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
  • Хасково

Имаш покана,използвай линка  Peace

Благодаря !  Hug Hug

# 76
  • София
Я да ви питам аз в какво ви идват снимките - на мен всеки път ми ги редуват - единия път в една много приятна тип пластмасова кутийка, следващия път в картонена не толкова симпатична калъфчица  newsm78.
И при вас ли е така?

# 77
Я да ви питам аз в какво ви идват снимките - на мен всеки път ми ги редуват - единия път в една много приятна тип пластмасова кутийка, следващия път в картонена не толкова симпатична калъфчица  newsm78.
И при вас ли е така?

Да и при мен е така, редуват ги  Peace

# 78
  • Карлово
и при мен е така, но мислех, че зависи от бройката.

# 79
Получих 2 фото чаши днес.
Самите чаши са от най-евтините, но снимките стоят добре върху тях.
ОК са  Peace

# 80
ОК са  Peace

Дали ще те затрудня да им направиш реални снимчици да ги видим  Praynig

# 81
ОК са  Peace

Дали ще те затрудня да им направиш реални снимчици да ги видим  Praynig

Ще пробвам утре сутрин с телефона, дано не забравя  Peace

# 82
Дано англичаните не се усетят да намалят безплатните снимки или нещо подобно.Вече поръчвах 149 снимки от 2 акаунта за 8 лв .и нещо  smile3508 smile3560

# 83
  • София
Аз досега получавах "само" по 50 снимки  Mr. Green и винаги бяха в бяла пластмасова кутийка.
Но това беше преди темата да е актуална във форума.  Whistling
Ще видим в каква ще дойдат 99-те...

# 84
  • в бяла къща с голямо дворче... след софийското околомръсно
Интересно, досега съм получила 2 поръчки от по 50 снимки. Първата дойде директно в пощенската ми кутия, а за втората днес получих покана за пощата... Помислих, че може би заради дъждът, че да не се намокри "писмото" Joy

И аз яко се плаша да не вземат да ни секнат "далаверата", че май множко станахме маймунките на клончето hahaha Joy

# 85
Благодаря на mishchitzata , вече пуснах първите 50 Simple Smile

# 86
Малко ме съмнява да ни секнат по простата причина, че те сами се натискат да пращаме покани. Навсякъде из сайта има такива агитационни банери а и при самите покани пише, че може да се пращат по 30 покани на 24 часа, но да не се притесняваме, защото като изтекат тези 24 часа може пак да пускаме по 30 на 24 часа . Еее ний не се пиртесняваме  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 87
  • Велико Търново
DeCuTa, така е Peace Още повече, че ако ми харесат снимките ще продължа да си поръчвам от тях, а и други ще го направят. 30 стотинки излиза снимката, което не е много, пък и ако е качествена си струва парите.

# 88
Цоп и аз тука.
Деси браво на тебе  Hug. Еййй,ако вземем да те черпим дето сподели тоя сайт..... #Crazy  bouquet
Голяма заслуга за създаването   на  темата има и mimi_lazarova , която явно се чувства пренебрегната и не се е включвала отдавна  в темата.Благодарение на нея научихме много неща и в предната тема не спираше да ни дава съвети Peace
Мими   bouquet  bouquet  bouquet

Ей милички, не се чувствам пренебрегната,ами нещо не мога да смогна със задълженията в къщи,а и уж съм си натиснала бутона за известията ,а не ми пращат на пощата,че си пишете тук  Rolling Eyes
Аз също ходих днес до пощата да си търся поръчката от 04.10 но я нямаше  Sad
Надявам се до края на седмицата да дойде!

# 89
Признавам - много са бързи  Shocked
Днес сутринта си получих поръчката от четвъртък  Laughing
Снимчиците са страхотни, сега ще пусна още 50  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт