Да изкараме любимите си снимки от www.photobox.co.uk - 1

• 38 259
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
  • Карлово
DeCuTa, така е Peace Още повече, че ако ми харесат снимките ще продължа да си поръчвам от тях, а и други ще го направят. 30 стотинки излиза снимката, което не е много, пък и ако е качествена си струва парите.
Не знам откъде и как поръчваш, но снимката излиза по 9-10 ст или 4-5 ст, ако са 99 броя.

Аз друго се размислих. На самата реклама в сайта, а и с вчерашните снимки са ми я сложили, пише 1000 безплатни снимки. Дали не е органичение и после дори и да каниш, да нямаш право?

# 91
Не знам Микки,може и така да е!Но пък имаме и други акаунти и ще каним от тях.

# 92
  • Карлово
Мими, то това е ясно. Пък и нови ще направим, ако трябва Grinning Остава пак проблема с албумите Joy

# 93
 Една покана и за мен, ако може.   bouquet 
rosi908@abv.bg 

# 94
Аз си наредих снимките. Изрязах по около 5 мм от едната страна, другата е точно 15 см. и влиза в албума идеално. Доволна съм. Simple Smile

rosi907 имаш покана Simple Smile.

Hug

# 95
Мими, то това е ясно. Пък и нови ще направим, ако трябва Grinning Остава пак проблема с албумите Joy
Ами нали 6на 4 са 10на 15 наш размер.Ще поръчваме от тях!

# 96
  • Карлово
Алина, вероятно си поръчала от размер 6х4,5 инча, а не 6х4. Обърни внимание следващия път като поръчваш.

Тази сутрин съм супер разсеяна. Влезнах за едно, пък се отплеснах. Както споменах, получих си снимките, но ми направи впечатление, че има разминаване между това, което съм поръчала и това, което получих. Става въпрос за броя с бял кант. Сигурна съм, че бяха 90 с кант и 9 без, а само три са без кант в действителност. Първият път също така се получи, но не мога да кажа със сигурност, защо не си бях записала точния брой. Мисълта ми беше, че ако ще поръчвате със и без кант в една поръчка, май е по-добре да е в различни. Аз поне така ще правя вече, една поръчка с кант, една без и така ще си ги сортирам.

Мими, проблем, в смисъл, че трябва да намерим изгодно евтини албуми, не за размера Grinning

# 97
  • В реалността
Май от събота и неделя /03.10 и 04.10/ се бавят повече. Вече няма да пускам през почивните дни. А съм си приготвила снимки за втора поръчка, но искам да дойдат първите да ги видя и да реша с какви параметри да ги пусна Crossing Arms

# 98

Ето такива албуми си поръчах вчера: http://www3.arrowfile.com/product.asp?pf_id=FS1784
Пише, че стават за този размер и цената е горе долу прилична. Доставката е 11.30 паунда за два.

# 99
Алина, вероятно си поръчала от размер 6х4,5 инча, а не 6х4. Обърни внимание следващия път като поръчваш.

Да, права си. Ако са 6 на 4 ще станат точно за тези албуми от Джъмбо. Следващият път ще се поправя. Много ти благодаря. Simple Smile

Hug

# 100
Здравейте момичета!
Може ли и за мен една покана? tanita_1983@abv.bg
Благодаря!

# 101
  • София
Здравейте момичета!
Може ли и за мен една покана? tanita_1983@abv.bg
Благодаря!
Имаш я!

# 102
  • Велико Търново
Моите снимки дойдоха доста бързо, но съм леко разочарована от качеството. Все пак тия снимки на които сложих ефекти станаха много добри. Ще поръчам пак такива Simple Smile

# 103
  • София
Момичета,
Да похваля съпорта на сайта. Сега им се жалвах по live chata че все още не са ми дошли снимките от 30.09
Жената ме помоли да потвърдя адреса за доставка и след това ми каза че ще ми разпечатат нови снимки и ще ми ги пратят. Страхотни са. Само не знам после, ако случайно дойде и тази загубената, как да им платя новите  newsm78

# 104
може ли и на мен покана на minkapoli@abv.bg
Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт