Отговори
# 645
  • Пловдив
Добро утро,
Елист всички сме с теб! Ще те мислим цял ден и ще чакаме най-хубавите новини!
Бъди спокойна (до колкото можеш) и позитивна  Heart Eyes

Честито бебче на мама Лари    bouquet

Десита, майка ти не дойде ли вече при теб? Останах  с впечатление, че вече трябваше да ти е подкрепа отблизо. А ти гледай да устискаш до срещата с президента и да показваш снимки.

Благодаря на всички, които дадоха мнението си и изразиха опита си за прането на одеялото и тоновете  Heart Eyes

# 646
Първо да честитя на майчетата-NANA5KOVA I LARI-честити бебоци,да са живи и здрави,много да ви радват!

Връщам се да чета,като прехвърлих тази страничка-гледам пак нещо спор се е заформил,та да вляза и аз в час Rolling Eyes

Да се оплача и аз от кукуване от 3 до 6 тази нощ Shockedужас,пък и как ми изтръпват ръцете Whistling

# 647
                ДОБРО УТРООООООООО!!!!

ЧЕСТИТА РОЖБИЧКА НА МАМА lari1983
като гледам снощи едни теми за раждания са вървели .Кло е разказвала с подродности-та ще се връщам да бета,особено за 2рото раждане!
Но на гладно не мога!Така че си спретвам една закусчица и хоп да чета!
Е и вас нямя да ве забравя,естествено-ако някой не закусва,поне очичките да нахрани!

УСПЕШНО И ЛЕКО РАЖДАНЕ НА ВСИЧКИ МАМЧЕТА,КОИТО ТАЗИ СЕДМИЦА ЩЕ НИ ЗАРАДВАТ ВСИЧКИ С НОВ БЕБЕВАЛЕЖ!!!
няма да изброявам поименно,че да не забравя някой и да има после сърдити!javascript:void(0)
Аз съм днес следобед при док и ще нося и аз новинки за бебка.
            ЛЕК И УСМИХНАТ ДЕН ОТ МЕН!!!

# 648
НА ТОЗИ ПРЕДИШНИЯ ПОСТ КВО МУ Е СТАНАЛО!?!

НАЙ ВАЖНОТО НЕ СЕ ЧЕТЕ!!!ТАКА ЧЕ ЩЕ ПОВТОРЯ!

УСПЕШНО И ЛЕКО РАЖДАНЕ НА ВСИЧКИ МАМЧЕТА,КОИТО ТАЗИ СЕДМИЦА ЩЕ НИ ЗАРАДВАТ ВСИЧКИ С НОВ БЕБЕВАЛЕЖ!!!

# 649
добро утро и от мен
лари честита дъщеричка да те разна много  bouquet
elist-  Peace всичко ще е наред ще видиш а и ще си видиш принцесите и ще се гушкате много ,като чуя че някой ще ражда се вълнувам повеме от него ,май ще ви изчакам всички аз нали съм чак на края на ноември
Десита- слагай каквото ти стане и до президента ще те търсим и да ни пратиш целувка да те познаем Simple Smile
аз пък днес чакам майстор за пералнятя дано да стане ,че инаме трябва нова

# 650
  • София
Този пост ми е от снощи, ама форумът заби и не можах да го пусна  Rolling Eyes

Добър вечер!

За тонове, не ходя, и доки не ме праща. Предната бременност ми ги слушаха два пъти, май просто, за да се каже, че са ми слушани  Laughing

Елист, успех утре! Ти май си ни първата планова за тая седмица  Hug  bouquet

Относно спора, всеки има право на мнение и колкото е по-различно, толкова е по-интересно според мен НО само в случай, че не иска да се налага. Нека всеки споделя каквото и както пожелае без да смята, че е най-прав и всички трябва да му се кланят. А използването на по-остър език, ехидността и т.н. със сигурност не са добре дошли в такива приятна и задушевни темички като нашата   bouquet

За раждането, засега се очертава за периода между 2.11 и 9.11, планово секцио в Тина Киркова при д-р Гергов. Като имам повече детайли ще се отчета тук, може с някой да се засечем   bouquet

Лека нощ мили момичета  Hug

и новината: Лари, Честита дъщеричка!    bouquet

# 651
Лари честита рожбичка.
Момичета не забелязвате ли че Цвети я няма а термина и беше края на октомври но не помня на коя дата. Може скоро да н иизненада и тя с бебенце.
Вчера си глътнах половин чаша бяло вино ама много хубави ми дойде. Исках още ама се стрях заради беба. А и по принцип не пия, но вчера ми дойде нагласата ( а тя ми идва 1 или 2 пъти годишно).

# 652
  • Пловдив Белащица
Честито дъщеричка мама Лари.
Да расте много здрава, умна и чаровна. Много да ви радва, а вие много да я обичате.

П.п. Сега като писах се сетих, че не съм поздравила мама Нана5кова. Моля да бъда извинена   bouquet

Мамо Нана5кова, честито ти рожбичка.
Нека расте обкръжена с много любов, да расте в здраве и щастие. Да е умна и чаровна.

# 653
И на мен док ми е слушал тоновете само по време на месечните консултации,няма да ходя да ми ги слуша всяка седмица( или както е правилно,даже не помня Rolling Eyes)

Изчетох за какво е т.нар.спор-и аз не искам да чета ужасии,за болки,напъни и т.н.с подробностите Sick,то ясно,че раждането не е песен,затова аз разчитам на компетентността на лекаря си,нека той си ръководи раждането,пък аз ще изпълнявам каквото ми се каже .Наистина всяка жена и всяко раждане са различни,така,че не е нужно точно преди финала да се стресирам с нещо,което на мен(примерно) може въобще да не ми се случи в процеса на раждане.И все пак всеки си избира какво да чете,ако има такива споделени моменти просто ще ги пропусна и толкоз,няма да упреквам никой за желанието ми да пише нещо тук,Ех,че писане падна Whistling

# 654
Здравеите от мен да ви се похваля имам си моми4енце Виктория роди се на 14 октомври ж 23:05 тежка е 2,550 и 47 см.Родих лесно и ве4е сме си у дома.По натам ще пиша ако имам време защото сега с двете ще ми е по трудни4ко.Пожелавам на вси4ки скорошно и леко раждане.
[/quot
Честито!Да сте живи и здрави!  bouquet

# 655
На мен ми се губи la belle от Русе?Дали няма да ни зарадва с добра новина,тя ходеше на прегледи при моя лекар  в Тутракан и сега като преглеждах 1-ва страничка се сещам,че май отдавна не съм чела нейни постове-или греша Rolling Eyes

# 656
  • София

Аз да пиша май за последно като бременна,че утре здраве и живот ще съм вече мама!!!  newsm06
   Секциото ще е в 13 часа на обяд!!! Надявам се всичко да мине добре.
   Много се вълнувам и се притеснявам за крачето на моята беба.Все се моля и тайничко се надявам да е било грешка  Praynig Praynig

елист,
успех, всичко ще е наред, сигурна съм!
 Hug

ЧЕСТИТО И НА LARI, да ти е жива и здрава дъщеричката!

за тоновете-ходя всяка седмица, сега в девети месец!!!

Последна редакция: пн, 19 окт 2009, 09:36 от omana

# 657
Д о б р о   у т р о !!!

Честито на Лари!!!
Да ти е жива, здравя и много щастлива дъщеричката...

Елист Стискам палци за раждането и всичките ти тревоги да не се случат!!!

Благодаря за Кафенцето момичета!!! Много добре ми дойде днес  Wink

Билянка важното е че сте добре с бебка ... а виното особено червеното се препоръчва за нисък хемоглобин  Wink е не в големи количества  Laughing
[/size]

# 658
Още бебета  Laughing Честито на Лари   bouquet
Тази от вас, която предрече бебевалеж в темата, трябва да помисли за някаква странична дейност като правене на хороскопи примерно Simple Smile
Спинки, много се радвам, че бебетата са вече у дома. Да растат бързо, за да настигнат баткото Simple Smile
За тоновете и аз не мислех, че ще ме викат, обаче лекарката каза да ходя всяка седмица. Такава им е практиката явно. Не ми е особено приятно, защото се отива без записан час и е възможно доста да се почака.

# 659
  здравейте момичета!!!!

Аз да пиша май за последно като бременна,че утре здраве и живот ще съм вече мама!!!  newsm06
   Секциото ще е в 13 часа на обяд!!! Надявам се всичко да мине добре.
   Много се вълнувам и се притеснявам за крачето на моята беба.Все се моля и тайничко се надявам да е било грешка.

Здравей!Ти ще се справиш и всичко ще мине по мед и масло!Успех и без паника! Simple Smile Hug

Общи условия

Активация на акаунт