Отговори
# 630
  • Пловдив Белащица
Мира, мен нито предишният, нито този път докторът ме е пращал на тонове. Даже миналата бременност отидох един единствен път на 6-ти ден преносване, сега още не съм, но не знам как става номерът във ВМИ-то в Пв. Дори сега док ме вика, чак на 1-ви ден преносване на консултация и ми се вижда множко  newsm78

# 631
  • София
привет мамита,

мира, относно твоето питане - моето АГ също не ме праща или вика  Laughing на тонове. Дори аз, следейки случващото се в темичката се опитах да я подсетя, но тя каза че не виждала нищо притеснително в развитието на моята бременност и нямало нужда.
естествено каза "ако искаш ходи"....  и аз съм в чуденка да ходя ли или не и въобще къде да ходя...
така че не се притеснявай, но можеш да я попиташ още веднъж твоята лекарка .... може пък да си е променила мнението  Laughing

лека вечер от мен!

# 632
  • Пловдив
Мира - за одеялото - според мен може да си го переш. Относно тоновете, приеми на Васи поста и за мой отговор, защото както знаеш сме при един лекар, но при положение, че онзи ден го гледа на ехото и сърцето е добре, значи е ок.

Ако някой знае за Пловдив как става номера със запис на тонове моля нека сподели.

Билянка
- честита ви годишнина, пожелавам ви много да се обичате.   bouquet
Боянка - честито и на вас малко на патерици, бъдете много щастливи заедно и се обичайте.   bouquet

Спора
- всеки има право на мнение, но не и на укори. Който каквото иска да споделя и на който не му се четат някои неща, да не го прави. И на мен не всичко ми допада, както и на всяка една от нас, но затова пък не се оплаквам и не обвинявам никой за начина, по който се чувства добре да споделя или като цяло да участва в тази тема.  Peace

На майчетата, на които предстои секцио пожелавам от все сърце всичко да мине по мед и масло, Богородичка да ги закриля и да ни зарадват с хубави новини.   bouquet

Последна редакция: нд, 18 окт 2009, 22:38 от xelita

# 633
Мира аз още не съм ходила на такива записи, но моята всеки път ми ги пуска да си ги слушам.. на бебо сърчицето бие около 120-130 в минута , но пък е много смешен, все го гоним да го чуем... крие се човека ... онзи ден така се беше настанил, че гинеколожката се усамни за седалищно прележание но се оказа че не е като го видяхме на видеозона Mr. Green Mr. Green
Утре ще и се обадя да се разберем тези дни кога да отида при нея, че да ме прегледа, да ми пусне изследвания и да ми даде документите за постъпване в болницата.
Васи не се ядосвай нали знаеш, че си те обичаме  Hug Heart Eyes

Лека нощ от мен и прекрасни сънища  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 634
Pamino, малко несъвместими ми се струват бременност и ваксина.  По-добре след като родиш ако  държиш.
Аз нямам нищо против споделянето на ражането, но след като всички от темата родят. Излишно е да си образуваме  стрес. Още повече като чувам коментари -ако сме знаели какво е било раждането нямало да се захванем изобщо (съжалявам, цитирам по памет). Ами какво е-най-накрая ще гушнем рожбите си! Аз също с кеф чета Маймунската тема, вече втора бременност и пак съм се настроила за едно прекрасно раждане. Или пишете с бели букви, пък който иска да чете.
miraluba, това одеало е доста изкуствено, та едва ли ще му стане нещо в от високите обороти на центрофугата. Бутай смело. Виж памучните се деформират.

Лека нощ!

# 635
   здравейте момичета!!!!

Аз да пиша май за последно като бременна,че утре здраве и живот ще съм вече мама!!!  newsm06
   Секциото ще е в 13 часа на обяд!!! Надявам се всичко да мине добре.
   Много се вълнувам и се притеснявам за крачето на моята беба.Все се моля и тайничко се надявам да е било грешка  Praynig Praynig

ВАСИ мерси за палчетата ще имам нужда.  newsm10

За спора  На който не му харесва да не чете и пише. Човек има  нужда понякога и само за маловажни неща да говори!!! Било то и глупости...... На мен нашата тема си ми харесва и точка.Чета и пиша с удоволствие.  Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Ех  момичета да ни стискате палчета на мен и моите принцеси.  newsm10 newsm10

После ще разказвам!!!  Засега се знае,че и таткото ще присъства. Дори той първи щше гушне звездичките. Много е горд от този факт човека.  newsm51

Ще се опитам да поспя,макар,че едвяа ли ще мога  Rolling Eyes Rolling Eyes

Целувам ви всички и големи и мънички!!!   love001  love001  love001

# 636
  • home!sweet home!
elist , щастливка! всичко ще бъде наред  Hug

# 637
Елист, стискаме палци всичко да е наред с крачето на бебка!!! Леко раждане и бързо възстановяване! Чакаме те скоро на линия да разкажеш кое как и да покажеш снимки на малките принцеси!!!  Hug

Детелина, ако те интересува конкретно раждането - има много теми. Аз, например, паралено чета темичката на октомврийки и така се информирам. Тук при ноемврийки ни е още рано за тия работи. Вярно, че има и родили момичета, но както вече спомена някой, на повечето бебчетата са в ковиози и мисля, че е в момента се нуждаят повече от нашата подкрепа и търпение, отколкото от натиск да разкажат за раждането... Освен това споделям мнението на Васи и Хриси, че ти самата за 9 месеца не си направила усилието да споделиш нещо с нас, а сега изискваш ние да споделяме с теб. Малко нагло, не мислиш ли?

# 638
Здравеите от мен да ви се похваля имам си моми4енце Виктория роди се на 14 октомври ж 23:05 тежка е 2,550 и 47 см.Родих лесно и ве4е сме си у дома.По натам ще пиша ако имам време защото сега с двете ще ми е по трудни4ко.Пожелавам на вси4ки скорошно и леко раждане.

# 639
Добро утро!
lari1983 Прекрасна новина! Честита ти дъщеричка!!!Да ви е жива и здрава!

Елист боже,стискаме палци при вас всичко да мине без проблеми и те чакаме скоро  Hugпри нас!

miraluba  имам същите болежки като теб от 2м.Не се притеснявай,свързано е с бременноста.След като родим/живот и здраве/ за няколко дни ще изчезнат.А за одеялото,моето е от испанските ,направено от същата материя,няма проблем-пери.Пък и центрофуга 400 оборота,не е много.

За спора-подкрепям мнението на повечето момичета тук.Не може някой да има изисквания към обсъжданите тук теми,при положение ,че никога не е вземал участие до сега.На мен ми е първо раждане и не искам да слушам и да си натоварвам психиката със страховити разкази.Ако искам нещо да знам,има достатъчно информация в интернет.
Не може анонимно да се чете 8 м,регистрацията да е направена  току що и да има претенции относно темите.Или това е мама,която не иска да се представи със собствения си профил.

Име:  detelina73
Публикации:  0 (N/A на ден)
Ранг:  
Дата на регистрация:  Неделя, 18 Октомври 2009, 18:04
Последно Активен:  Неделя, 18 Октомври 2009, 20:36

Последна редакция: пн, 19 окт 2009, 07:30 от Катерина26

# 640
Хехехеее, имаме си ново бебчееее! Лари, да ти е честита малката принцеса! Да е жива и здрава и много послушна!!!   bouquet

Хайде вече официално "Добро утро!"  Flutter

Така като гледам, пак кафенцето е от мен  Crazy

Аз да се оплача... Първо - вече съм +18 кила  Rolling Eyes и второ - българският президент пристига другата седмица в Сеул и всички българи сме поканени на някакво официално събиране, а аз нямам никакъв шанс да успея да се напъхам в някоя от представителните си дрехи  Sad Тези дни кибича до магазина само с размъкнати тениски и анцузни долнища на милото...

Оплаках се!

Айде, сега чакам позитивно настроение от вас!!!  Hug

# 641
  • София
Добро утро и от мен!

Благодаря за кафенцето на desitalee...

ЧЕСТОТО НА НОВТА МАМА ЛАРИ, ДА И Е ЖИВА И ЗДРАВА МАЛКАТА КУКЛА И МНОГО ДА Я РАДВА newsm44

Елист стискам палци и знай, че всичко с бабка ще е наред. Ти си силна жена и няма да имаш проблеми

За спора- няма да кометирам нищо, защотот не си струва да се обяснявам на нчкои, които изобщо не е споделил каквото и да било за себе си. Подкрепям напълно всички мамчета на това мнение.

# 642
Оооо,Деска,да измисляш бържи кво да облечеш,че CloseКато дадат репортаж оттам да си най-отред и да ни мяташ като английската кралица Mr. Green

# 643
Добро утро! Днес и аз се присъединявам към отбора на "ранобудните"-в 5.00часа съм станала, обикновено се въртя до 7.00 и после заспивам за час-два, ама днес не ми се отдаде.
Десито черпи с кафенце, аз понеже открих вече зимният сезон съм на чай, и по случая:
Лари, да ти е жива и здрава дъщеричката, много да те радва!
Елист, с теб сме, стискам палчета и те чакаме с нетърпение!   Hands Thumbsup
Мира, за тоновете-на мен доки ми ги мери от миналата консултация(миналия понеделник), днес също ще ходя-до колкото разбрах веднъж седмично.
Аз ви оставям, отивам да правя закуска   food002

# 644
Лари, Честита ви дъщеричка!Да ви е жива и здрава и много да ви радва!

Елист, дано утре всичко мине добре.  bouquet
Ох, и аз нямам търпение вече, но ми се струва, че пак ще пренося. Sad

Общи условия

Активация на акаунт