Отговори
# 660
Добро утро майчета зайчета!

Лари, честито момиченце! Да сте живи и здрави и двете, да си горда мама на чудесни здрави, жизнени и весели деца!

Елист, стискам палци за успешно раждане! Днес е св. Иван Рилски, нека се застъпи за вас и всичко да мине безпроблемно!

Аз държа да отбележа, че в тази тема се чувствам много добре - още от началото ме приеха всички радушно, обстановката е приятна, задушевна, запознах се с хубави хора, зареждах се с добро настроение, научих много нови и полезни неща!!! Затова всеки, който не е доволен, смятам, че има правото да не се вписва в редиците на темата! тук сме за удоволствие, разтуха и обмяна на опит, а не на военен отчет!

Днес ме чакат доста задачки, а аз още се ослушвам като гърмян заек ... Затова ще ви оставям и пожелавам приятен, изпълнен със слънчеви усмивки ден!
П.П. Какво правите, момичета?! Докато си напиша писанката вие 6 нови отговора!!!  bouquet

П.П.П. Бременен мозък! Казвам ви аз, ама не ми вярвате! Mr. Green От няколко дни чета съвети за обиколниците, дето попитах - БЛАГОДАРЯ!
А за la belle, тя беше едната, която ме съветва за обиколниците ... па може и да се е сдобила с чалко човече...

# 661
Добро утро мамчета.

Мира и аз не съм ходила на тонове, но един път като бях на консултации чух че една мама и правиха, и говореха че и остават 2 седмици до раждането. Може би на по късен етап, знам ли. А може и да е трябвало при нея.

Честито на мама lari. Да е жива и здрава Виктория. Много да Ви радва.

desitalee - Дръж до идването на Президента. Може да е на кадем. Simple Smile

Елист  стискам палци. Бъди оптимист. Всичко ще е о.к. Цялата дружина ти стиска палци. Чакаме те.

Момичета, за раждането - Всичко ще мине нормално. Не се косете излишно. Щом като раждалите жени се навиват да раждат втори път......
Ще има после да си говорим за раждане дълго време, както мъжете за казармата. Само, че вече няма казарма, та най - вероятно ще си говорят как е минало раждането на жените им /ако са присъствали разбира се/. Моят няма да е от тези.

За болежките: - Всичко отминава, и подути ръце и крака, и болки тук и там.

Пожелавам успех на Всички мамчета, които тръгват за дългоочакваната среща.
 И нека не забравяме, че сме силни жени  supermama

Важното е да сме живи и здрави и ние и бебчета!!!

# 662
 newsm17 ELIST-мила всичко ще е наред,стискаме ти палчета Peace

# 663
  • Бургас
Честити бебочета на всички щастливи майчета!
Да са ви живи и здрави, много да ви радват и слушат!

Последна редакция: пн, 19 окт 2009, 09:43 от vessita

# 664
Добро утро!!!!

Ново бебче!!! Каква радост!! Да е честито на мама Лари! Живо, здраво и усмихнато!!
Чакаме страхотни новини и от Елист!

За спора, четох назад и аз лично колкото по-малко разкази за раждане чувам, толкова по-добре се чувствам... Така или иначе две еднакви раждания няма, така че... Ако някой иска да чете, във този, а и в други форуми има прекалено много разкази и тнт... И подкрепям повечето момичета - всеки споделя каквото и когато реши.

На тонове ходя всяка сряда в Токуда... Така каза доки, че иска всяка седмица да ме записват. Имам си цели  фермани вече Simple Smile

Прекрасен ден от мен и да добавим малко цвят в тези сиви дни!

# 665
  • София
Добро утро: мами   Hug

Лари: Да ти е жива и здрава малката кукла. Много да ви радва и слушка  Heart Eyes

Деситка: Ти си нашата гордост  Mr. Green Ще си имаме представителка от темичката....да ни се наконтиш...и снимки да показваш!!!А за тези 18кг. хич не ти личат  Crazy

Елист: Стискам палчета и с пръстите на краката Heart Eyes Днес ще си гушнеш двете звездички, ще видиш, че всичко ще е наред Heart Eyes

Хриси: Стига де ....защо реши, че ще преносваш!!!!! А и така да е тъкмо ще бъдеш по близо до моят термин  Laughing и може заедно да се разраждаме  Hug

А относно липсата на някой мами, има такава ..... джулия, фреди мравката...хайде да не изреждам, че ще забравя някое мамче Simple Smile

# 666
Мира - Това ли е одеалцето.

http://picasaweb.google.bg/arpijeliazkova/ZaBebetoNaAJ#5394197803998864994

Ако е това вътре има следното описание.

http://picasaweb.google.bg/arpijeliazkova/ZaBebetoNaAJ#5394197810295325106

Тъй като мойта мама го купи това, тя го е прала. Сега и звъннах да питам. Каза на 30 градуса. Програма ръчно пране. Нищо му няма. Същото мекичко и пухкако си остана.
Дано съм била полезна

Имам едно питане и аз, ако някой има мнение.
В стаята където ще бъде бебчо ще бъдем с климатик. Хубаво лошо друг вариант не виждам. Тъй като нямам и тераса, сматам да суша дрехите в същата стая. Дали е много вредно това се питам. Знам, че климатика изсушава въздуха, а дали прането няма да върне нормалната влажност на стаята.
 Голям проблем ми е това сушене.
Каката се роди юни и тогава всичко беше ОК. За 1 час всичко изсъхнало, но сега - дрехите седят с дни.....

Последна редакция: пн, 19 окт 2009, 09:55 от mama_AJ

# 667
lari1983, честито дъщеричка, да ви е жива и здрава  bouquet

Елист  Hug fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Аз също не съм ходила на запис на тонове и мисля да се запиша от другата седмица в ТК
И какви са тези спорове дато се развихрят тук, аз предпочитам да не слушам предварително за раждането, нищо,че знам какво е, така се чувствам по-спокойна.

# 668
Добро утро,момичета кокичета! Simple Smile Simple Smile
Искам само да ви кажа,че аз ходя всяка седмица на тонове!
Хубав ден!  bouquet

# 669
Добро утро и от мен!
Елист стискам палци всичко да е наред с раждането! Бебките ще са добре, не му мисли. Настрой се положително и оптимистично и Господ да е с Вас!  Praynig Чакаме да се похвалиш с чудесната новина!  Hug
Лари честита принцеса!   bouquet
Клодия честито и на теб! Вчера бързах и не съм ти честитила. Много да се слушате и обичате с мъжо!  Peace
desitalee иди на срещата, пък каквото облечеш, все пак всеки ще разбере, че си бременна и нямаш голям избор на дрехи!
Аз днес ще ходя на фризьор да се подстрижа малко, че после по-малко време ще имам. Иначе за боядисването ще е в кроя на ноември май.
За спорът - мами не четете неща, които Ви натоварват и Ви плашат! Просто като видите, че има нещо такова преминете го и четете само хубавите неща! особено сега преди раждането!
Лек и ползотворен ден!

# 670
Честита дъщеричка на мама Лари - много да ви радва малкото човече.  bouquet

Стиснати палчета и от мен за Елист.

Относно заформилия се спор: аз също не обичам да слушам истории за раждане, въпреки, че вече съм минала веднъж по този път, а темата ми харесва такава каквато е. Обичам да я чета точно защото не ме натоварва и е позитивна. Освен всичко това момичетата винаги са били много мили и отзивчиви към всяко мое питане, за което им благодаря още веднъж.

Лек ден желая на всички.

# 671
  • София, жк. Борово
Добро утро! Hug

Честити бебчета на Нана и Лари! Да растат здрави, умни, красиви, послушни и с късмет!   bouquet

Елист, стискам палци! Всичко ще е наред! Чакаме новинки! Praynig  Flowers Four Leaf Clover

Аз пък нещо настинах вчера и сега си стоя вкъщи, наливайки се с чайове и смучейки прополки...  Sick Ill

Желая ви хубав и бебевалежен ден!  Flowers Sunflower

# 672
Честито на мама нана5кова и на мама Лара,да са живи и здрави момичетата и бързо да растат.
Честито и на всички други които имаха поводи по случаи рожденни дни,свадби и.т.н. макар и на патерици.
Не съм писала от известно време,но редовно ви чета.Гледам и спорове се заформили.За раждането според мен трябва да се разказва само хубавото и смешното ако има такова,а след като всички минем през това можем да разкажем и другото.
Стискам палци на Елист,всичко да мине добре и да си гушка 2 здрави госпожици Peace
Аз имам и един въпрос към вас.Макар да се надявах да родя нормално доки каза ,че бебето е голямо и е разположено седалищно,и най вероятно ще раждам секцио.Та въпроса ми е,когато е секцио поради седалищно прилежание дали се заплаща или се води по медицински причини?
Дано все пак бебето ми се обърне Praynig

Последна редакция: пн, 19 окт 2009, 10:10 от slav4e

# 673
  • Пловдив
Арпи, много ти благодаря за съветите.  Hug
Ето го нашето одеялце. Аз съм взела като твоя комплект за изписване но на Bebetto. Пеленката е толкова мека и нежна, но свеки има силното притеснение, че на бебето ще му е студено. Вече и аз съм в чуденка за тези памучни дрешки.

slav4e по твоето питане има специална тема тук.

# 674
  • София
Славче: По мед. причини трябва е , и според мен се попълва в обменната карта и е по здравна каса.  Wink Не се притеснявай от секциото изобщо, важно бебе да е добре!
Злитовка: Как си мила? Heart Eyes

Миролюба: Хубаво е одеалото и е добре да има по дебеличко точно като това, защото нашите бебета са си зимни бебета!

Арпи: Аз имам забелжка към тебе  Mr. Green каде са секси закуските ?!!!.....  Crossing Arms
За сушене на дрешките, не се притеснявай...казват, че не е добре при бебо да се сушат....но мен ако ме питаш има много неща с които и да искаш неможеш да се съобразиш...суши ги където можеш!

Последна редакция: пн, 19 окт 2009, 10:42 от Кики - cicico

Общи условия

Активация на акаунт