Само за посредствени и леекинко простички

• 30 145
  • 367
  •   1
Отговори
  • София
Ми да,че то ето на моят мъж ми подари вчера една бала сено.За зимата.
Помните ли вий подаръци такива?Какво направихте след туй?

# 1
  Помня едно дръвче. Едвам го домъкнах до балкона и още стои там.

# 2
Не се сещам за толкова колоритен подарък, но заглавието е готино  Joy
Твоят подарък с клечка кибрит се разрешава много лесно  Grinning

# 3
5 кубика дърва за дипломирането  bowuu. За рождения ми ден е обещал още толкова  Mr. Green.

# 4
  • София
 Mr. GreenДа бе, а после на Коледа и Великден кво ша постилам до камината.За декорация/пардон-за убост/

# 5
  • out of space
Преди няколко дни мъжа ми връчва букет от глогини с думите: "Ако искаш го слагай във ваза, ако искаш го яж..."  Whistling ooooh!

# 6
Бях бременна в седмия месец, когато моя Убостник реши за първи път в живота ми да ми подари бельо- тясно боди.

# 7
  • Варна
Букет магданоз - от тате за мама.  ooooh!

Щях да пропусна - тенджера под налягане тази година, за рожденния ми ден. По принцип е много полезна вещ, обаче аз изпитвам такъв ужас от нея, че повече няма накъде. Зачислила съм я на мъжа ми да борави с нея.

Последна редакция: пн, 12 окт 2009, 11:42 от Саня

# 8
диван -  ще пристигне за рожденния ми ден  Crossing Arms

# 9
За първия ни 8-ми март заедно: чорапи високи като за жартиер, дебели, черни на хоризонтални сребърни ивици (никога не ги сложих).
Само да уточня, че тогава бях пълничка и с тях изглеждах съвсем като прасенце Animal Pig

Оттогава насам, предварително му казвам какво искам за подарък  Peace

Наскоро имах р.д. и ме попита дали искам прагове за колата, щяла да изглежда "суууупер"   newsm78
Страхотна идея - за 30-тия ми р.д. - прагове, мечтата на всяка жена  hahaha

# 10
  • в резерват
Пресни новодомци, предстои Осми март... Не знам защо си бях решила че ще получа хубав парфюм за подарък.....
Но  си мълча скромно по въпроса,  и се надявам подсъзнателно поне на тестерче.....

обаче изненада, пристига си с един пожарогасител - голям и червен,  даже и панделка нямаше.  Crossing Arms
Обяснението беше, че докато е на работа, от камината можело да тръгне пожар , пък аз в момента съм с малко дете,  и по добре да имало нещо, с което да се спасим  Joy Joy Joy

Пожарогасителят и до ден днешен,  така си стои неизползван, един вид като паметник на нашата крепка дружба.
Но  го запомних като подарък.....Докато парфюма щеше да мине и замине и после щях да се чудя какво и що беше.

Покрай колата и аз имам разни истории. Да ни ви разказвам.

Последна редакция: пн, 12 окт 2009, 13:43 от Арбанашка кокона

# 11
За първата ни коледа заедно получих подарък от мъжът ми една торба чорапи - бели и дебели. Много практичен и рядко романтичен е той.

# 12

Щях да пропусна - тенджера под налягане тази година, за рожденния ми ден. По принцип е много полезна вещ, обаче аз изпитвам такъв ужас от нея, че повече няма накъде.
Да, това е опасно нещо. Точно, като влезеш в кухнята, гръмва и те облепва с врели бобени зърна.  Shocked

# 13
Ми да,че то ето на моят мъж ми подари вчера една бала сено.За зимата.

Не се ядосвай - тя ти е за декорация на фермата във Facebook.  Laughing

# 14
За сватбата наша позната ми подари....сито. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт