Само за посредствени и леекинко простички

• 30 751
  • 367
  •   1
Отговори
# 45
След раждането на щерката получих тенис-ракета "Шлезинджър" с пожелания бързо да си върна формата. След развода ракетата  биде надлежно прибрана като негова си собствена- сигурно още чука с нея...
Sadтова е много гадно,ама нищо сигурно се е задавил с нея Laughing

# 46
Оу, че смях  hahaha Чакайте и аз да се отчета.

На миналата Коледа, бабата на милото /не че нещо...ама няма по мрънкащо бабе от нея  Laughing/, ми подарява пред всички бебешко розов, плетен пуловер /не от нея разбира се, кой знае от коя сергия беше купуван/ с буфан ръкави, иначе доста теснички надолу, отпред налепена порядъчно с камъчета D&G, а под този надпис се мъдреше пояснението -David & Gerenzo   Mr. Green Искам само да кажа, че за тази вечеря, аз се бях постарала с прическа и тоалет. Та бабето ми подари този подарък с думите:

- На! Облечи! Да не се срамува наш *******, че като те гледам колко бедничко ходиш!
#Crazy /абе всичко друго, ама бях оставила доста пари по тоалета, тя ми дава пуловерче за 10лв.  Hug/ Ами мерси....
- Айде, айде отивай да се преобличаш с него!
- А..аз....нееее Crazy Утре ще си го облека...

Тука следва едно словоизлияние, което можеше да бъде прекратено само с обличане на пуловера на емблематичната марка Давид и Герензо. Мисълта ми беше само как ли ще изляза на снимките с тия огромни буфани.... ooooh! Нищо де, ще го обличам аз...ама йок! Отвора за главата беше толкова широк, че се съмнявам едномесечно бебе да беше успяло да си промъкне кратунката и не се разтягаше ни милиметър повече  Crazy Слязох казах аз каква е работата, сравнително облекчена, че имам причина да не го облека. Какво ми чуха ушите:

- Еми като ти е голяма главата как ще го облечеш!? Дай, дай си ми го! Аз ще го дам на другата му жена, нали баба....  bouquet

Joy Просто бабката не харесва нито една жена успяла да се докопа до мъжете й - разбирайте синове и внуци. Ма с тая моя огромна глава нямах никакъв шанс.... а по дяволите главата хич не ми е голяма, но пък поне падна смях за нейна /и моя/сметка  Laughing

# 47
 Съдииска свирка. Бях потресена и все още търся в ума си имало ли е скрит замисъл в подаръка Thinking
 Аааа, да. Няма как да не спомена и "безкрайно скъпия чист колаген", който много добре опъвал лицето. Последното подарено от свекървата.

# 48
  • София
За 8-ми март - кантар /огромна съм, ама не се разсърдих на подаръка/.
И точно когато се запознахме - един ужасен парфюм - мухотрепач.  Sick Никога не съм се пръскала с него, така отлежаваше в едно чекмедже и при едно голямо чистене реших да го изхвърля. Лошото е, че милото ме хвана.

# 49
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Баща ми за една коледа ми подари огромен кош за пране. Онази година се беше постарал защото единият ми брат получи леген, другия кофа за боклук, а сестра ми пластмасова метла и лопата. Беше решил да попълни разни липси и м/у другото да ни избъзика всичките.
 Иначе ние подарихме на майка ми миалня с панделка, доставена пред вратата.

# 50
На мен свеки винаги ми подарява долни гащи Laughing Наричам ги гащи, щото нямат общо с бикините.
А за сватбата пеньоар розов, на ромбоиди.Имах такъв като дете. Scream

А мъжо за годежа пръстен и той не ми ставаше, и сега не ми става, само за спомен стои.

# 51
За сватбата от едни приятели получихме огромен кръгъл камък, опакован като сервиз  ooooh!  Кутията тежеше ужасно и си мислехме, че има много чинии и чаши, като я отворихме, направо чак се стреснах, докато установя , че е камък. После ни казаха, че им се сторил касив и затова решили да ни го подарят  doh Shocked

# 52
За сватбата от едни приятели получихме огромен кръгъл камък, опакован като сервиз  ooooh!  Кутията тежеше ужасно и си мислехме, че има много чинии и чаши, като я отворихме, направо чак се стреснах, докато установя , че е камък. После ни казаха, че им се сторил касив и затова решили да ни го подарят  doh Shocked

Shocked
Ееееее,това е върха на всичко,което прочетох досега!
И това за сватба.... ooooh!

# 53
За една Коледа получихме с мъжа ми 'спомен', една зелка, опакована в целофан с панделка и няколко кивита.
От личната градина на подаряващия. След като ми се размрази усмивката оцених жеста.
На мен също ми доставя удоволствие и съм дори горда с нещата, плод на труда ми ... а който оценил - оценил.

# 54
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!

Камъка е страхотен подарък, стига да можеш да го оцениш, освен външната красота, специално за случая е имал и символично значение - красота и сила, а щом е бил и кръгъл, означава плавно и леко съжителство. Разбира се такъв подарък могат да си позволят само много близки хора.

# 55

Камъка е страхотен подарък, стига да можеш да го оцениш, освен външната красота, специално за случая е имал и символично значение - красота и сила, а щом е бил и кръгъл, означава плавно и леко съжителство. Разбира се такъв подарък могат да си позволят само много близки хора.

Да, само дето изобщо не беше красив, а направо си беше грозен. Абе, най-обикновен , грозен камък  Confused Не сме близки, те бяха от страна на мъжа ми, аз почти не ги познавах. За мен е пълен абсурд!

# 56
Нямам особено много необичайни подаръци. На сватбата ни, някаква леля на мъж ми, която не видяхме никога повече, ни подари сервиз от стъклени чинии за торта с остатъци от тортата по тях Sick
А от един братовчед за новият ни апартамент получихме дъска и чук за пържоли.
От много близки приятели мъжът ми получи за имения си ден телена стойка за една бутилка, без бутилка. Laughing
Мъжът ми ми подарява нещо, което аз предварително съм си харесала. Т.е. завежда ме я в бижутерия, я в парфюмерия и просто плаща безропотно това, което съм си избрала.
А, и свекърва ми на погачата на първородния ни син, му подари голямата стара хавлиена кърпа на мъжът ми от първите години когато е работел като спасител на Мария-Луиза - оранжева. И 1 лев, железен.

Последна редакция: вт, 13 окт 2009, 13:24 от Бижy

# 57
Писана , признавам, че с камъка държиш първенството по абсурден подарък на сватба. Разбрах, че можело и по зле от 5 лв да има.  Laughing

# 58
Писана , признавам, че с камъка държиш първенството по абсурден подарък на сватба. Разбрах, че можело и по зле от 5 лв да има.  Laughing

Благодаря за разбирането   bouquet

# 59
Камъкът е чудесен подарък, ако споделяте еднакви интереси свързани с това.
Примерно да сте колеги от  минно геоложкия  или да посещавате курс по wabi sabi, или поне feng shui ...Simple Smile
Така ни в клин, ни в ръкав е малко странно камък да ти подарят. Колкото и да е гладък ... Без предистория, имам предвид.

Общи условия

Активация на акаунт