това е много гадно,ама нищо сигурно се е задавил с нея
това е много гадно,ама нищо сигурно се е задавил с нея
Чакайте и аз да се отчета.
/абе всичко друго, ама бях оставила доста пари по тоалета, тя ми дава пуловерче за 10лв.
/ Ами мерси....
Утре ще си го облека...
Нищо де, ще го обличам аз...ама йок! Отвора за главата беше толкова широк, че се съмнявам едномесечно бебе да беше успяло да си промъкне кратунката и не се разтягаше ни милиметър повече
Слязох казах аз каква е работата, сравнително облекчена, че имам причина да не го облека. Какво ми чуха ушите:
Просто бабката не харесва нито една жена успяла да се докопа до мъжете й - разбирайте синове и внуци. Ма с тая моя огромна глава нямах никакъв шанс.... а по дяволите главата хич не ми е голяма, но пък поне падна смях за нейна /и моя/сметка
Никога не съм се пръскала с него, така отлежаваше в едно чекмедже и при едно голямо чистене реших да го изхвърля. Лошото е, че милото ме хвана.
Кутията тежеше ужасно и си мислехме, че има много чинии и чаши, като я отворихме, направо чак се стреснах, докато установя , че е камък. После ни казаха, че им се сторил касив и затова решили да ни го подарят
Кутията тежеше ужасно и си мислехме, че има много чинии и чаши, като я отворихме, направо чак се стреснах, докато установя , че е камък. После ни казаха, че им се сторил касив и затова решили да ни го подарят

Препоръчани теми