Само за посредствени и леекинко простички

• 30 751
  • 367
  •   1
Отговори
# 60
Най тъпия подарък който съм получавала е от едно гадже. Викаше ми "пате" и за деня на влюбените ми  подари едно проскубано жълто пате, ключодържател. Sick
Това ни беше и последното празнуване заедно Grinning

А най мразя когато  дойде някой празник  моя да извади някаква сума пари и да ми каже, ходи си избери нещо  Sad
Все очаквам да ме изненада, не че ми е зле така, но бих искала поне веднъж да ми избере нещо сам. Различно от кола, ски и колело. Sad

# 61
  • София
Мъжът ми ми подарява нещо, което аз предварително съм си харесала. Т.е. завежда ме я в бижутерия, я в парфюмерия и просто праща безропотно това, което съм си избрала.

И аз така съм го дресирала  Grinning

Иначе за един рожден ден приятелско семейство ми подари един разклонен клон, намерен някъде в гората   Rolling Eyes
Може и да беше красив, ама те много добре знаеха, че не си падам по такива неща  Confused
Мъжът ми и до ден днешен ме бъзика, че приличал на разклонени рога  hahaha

# 62
навремето имах нежни взаимни чувства с един немец. рядко практичен и неромантичен човек. също така и мнооооооооооооооого пестелив. никога не ми купуваше цветя.
за един мой рожден ден се върна с една голяма торба, която миришеше странно. вътре имаше 5 кила нечистено телешко шкембе Joy специално го беше поръчал на един месар. каза ми, че вместо да дава пари за цветя, които вяхнат, ми е купил шкембе, защото знае колко ще му се зарадвам и ще си го ям с кеф. да допълня, шкембето беше повечето дамар, твърде добро, ама ми се усмърдя душата, докато го изчистих.
с годините нещата се подобриха. за следващия рожден ден ми купи шевна машина. а малко преди да се разделим, пръстен с рубини и перла, ама него си го избрах сама и го заведох да ми го купи Mr. Green

# 63
На село една баба разправя как нейна приятелка (пак баба) й отива на гости. И, за да не е с празни ръце, й донесла тя "подаръче" - малко вързопче, което домакинята не отворила веднага. После обаче, когато си тръгнала гостенката, го отворила. И вътре имало....... чорап. Един. Ама пък мъжки hahaha Голям смЕх Joy

# 64
А, и свекърва ми на погачата на първородния ни син, му подари голямата стара хавлиена кърпа на мъжът ми от първите години когато е работел като спасител на Мария-Луиза - оранжева. И 1 лев, железен.
Единият лев е символичен Peace Дава се на бебе Grinning
Ама кърпата hahaha

# 65
Бяхме новодомци. Най-добрите ни приятели цъфнаха на първо гости с подарък - килимче за пред тоалетната чиния  Mr. Green

# 66
Домати за осми март Joy, защото много ги обичам и по това време стрували колкото една роза, която няма особена хранителна стойност ooooh!

# 67
Бях студентка в първи курс , в непознат град и често употребях израза:

"Ако имам 5 лева - ще се оженя!

Та за рожденият си ден получих голям кашон от телевезор  /предполагам/, а в него увити в много хартии банкнота от  5 лева и картичка  с надпис:

"Ето ти пет лева - омъжи се!
Подаръка беше от колега - шегаджия......

Последна редакция: вт, 13 окт 2009, 13:24 от Aнна

# 68
Хахаха, шегаджия Mr. Green
На мен за осми март бивш приятел ми подари тиган, за да му правя палачинки. Същият за 14 Февруари цъфна с голяма усмивка и найлонова чантичка, в която имаше кърпа 20 см на 20 см. Каза, че е за украса... А аз я ползвах дълго време за бърсане на прах Laughing
Сегашният ми приятел е страхотен в това отношение - нямам неподходящ подарък Blush

# 69
Къде сте ме изтървали?  Laughing
На Рожденния ден на майка ми й взехме тава за готвене (по предложение на мъжа ми) + книга с полезни съвети (от мен). Ама така е като не беше доволна от чантата миналата година. Но за моя изненада този път заяви, че точно такава тава мислила да си купува  hahaha
А за Имения ден я снабдихме с флашка  Mr. Green
Очаквайте продължение  Peace ...

# 70
Изкуствено карамфилче за 8 март - цвета на въпросното беше направен от нагънати бикини. Нямаха обуване, защото боцкаха ужасно.

# 71
  Лятото подарихме на сестра ми един пълнолетен опел с жълта панделка. Беше паметен миг!

# 72
Ааа, забравих към подаръците преди години си имахме приятелски кръжец от колеги - двама (доста по възрастни от мен) и колежка(и тя също) за един рожден ден тримата ми подариха комплексен подарък - тава и парфюм(някакво масово имитационно ароматче беше). Ама пък на тях винаги много им се радвам!

И приятелка преди две годиниза рождения ден ми подари с думите "тази чудесна покривка за маса, на която не остава едно петънце, уверявам те!". Joy

# 73
  • sofia

А от един братовчед за новият ни апартамент получихме дъска и чук за пържоли.
Аз обичам такива подаръци, а и пържоли обичам. На един глинен гювеч как се радвах.  Simple Smile та на мен не ми звучи странно.
На кръстницата на големия ми син подарихме халби за бира, ама като знаем че са биро-любители.

# 74
Братът на една колежка подарил букет от скилидки чесън  Laughing
А аз, малко странно като подарък за мъж, но все пак изхождайки от негови изявления, изненадах бившия любим и то след като се бяхме разделили като му доставих ваза със старогръцки орнаменти+ кутия бисквити Монт (които той обожаваше). Това беше подарък за Юбилея му, поднесен (без картички и надписи) от една моя приятелка, която той не познаваше  Wink
И една история ( поредната луда хрумка на родителите ми):
Излизаме на разходка в парка с племенника, родителите ми и моят син. Брат ми си е дошъл за една седмица от САЩ и нашите на пейката в парка вадят подаръци за нас- на детето играчка- пчеличка, на мъжа- ключодържател- нокторезачка, а на мен ветрило в кичозна разцветка  newsm78 Оглеждам пчеличката и правя констатация, че няма батерии, после виждам етикета- на български език (Ама то в Атланта имало български магазин  Wink )...
На другия ден се виждаме със снахата и брат ми. Тя казва, че в торбата имало нещо за детето и аз притеснена и отвръщам,че стига толкова подаръци...
Решавам да ги уведомя, че палавият ни син вече е строшил играчката:
- Вече разказа играта и на пчелчката.
- Каква пчеличка?
Изведнъж всичко ми става ясно.  Sick hahaha  Въпросните подаръци са налудна и излишна инсценировка  ooooh! Малее, как се провали "добре обмисленият" план. Голяма конспирация, ей !  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт