Само за посредствени и леекинко простички

• 30 769
  • 367
  •   1
Отговори
# 105
Моя позната има навика да си осигурява букети   bouquet чрез санитарки от Родилното отделение и да ги подарява по празници на роднини и приятелки   Crazy ooooh!

# 106
Едим познат лекар ми подари кутия с бонбони. Била му подарена от пациентка, ама той таралежки не обичал  Laughing

# 107
Едим познат лекар ми подари кутия с бонбони. Била му подарена от пациентка, ама той таралежки не обичал  Laughing
Това е честа практика- от толкова бонбони ще хванат захарна болест  Joy , или ги връщат по магазините, или ги подаряват   Peace

# 108
  • Panagyurishte
Фиш за еврофутбол, на стойност 5лева за 30-я рожден ден newsm78. От фища не спечелих нищо Mr. Green

# 109
  • София
баща ми никога не помни на колко години ставам
има навика да пита всеки път
вече няколко години подред му казвам една и съща възраст и още не се е усетил

има навика също така да ми подарява безбожно кичозни фибички с пеперудки, панделчици и каквото най-ярко намери
никога не бих ги сложила, но ги подарява с такова удоволствие и гордост, че няма начин ад не се зарадвам и аз
всеки път, като ще ми идва на гости ги накичвам по секции и пердета, специално за него
слава богу, напоследък е минал на ключодържатели

на майка подарихме ваничка за крака
веднъж и тя да е доволна от подаръка си

на една приятелка подарих комплект за баня, керамични сапунерки, чашки и тн.
но знаех, че ще им се зарадва много, току що си беше ремонтирала банята и с дни ме мъкна по магазини да избираме кърпи
а мъжът и получи ...... хъм.... ръкавица за баня? от онези жулещите неща, с държачки в двата края
и още ми говорят

# 110
Аз ще се зарадвам на лотариен билет. Разбира се ако е придружен  с още нещо.
А малката иска да ми избере най-хубавия подарък, за идващия ми РД, от Джъмбо.

# 111
Ако си говорим за това какво искат да ни подарят децата: моя син искаше да ми подари за р.д каска на капитан Бластероид (от Kid vs Cat), както и костюм на power ranger, за да си играем  hahaha

# 112
На една Нова година като се раззвъняха едни будилници, скрити в секцията...Баща ми решил да ни подари по един часовник на тримата. Голямо шашкане и съответно купон настана. На брат ми беше най-луксозен, че на 1 януари е и именник, но пък по ирония на съдбата взе ,че звънна около 10 мин. по-късно от другите два  Laughing

# 113
  • Italia
Ваза с шест орхидеи... За рожденния ми ден... Кой да обясни на момъка, че четно число само на гробищата се носи  Joy
Така е само в България. В много други страни се подаряват четен брой цветя. Wink
А има и друга логика- 6 + теб (т.е ти също си цвете  Wink ) пак е нечетен брой. Скрит комплимент. Mr. Green

Така е, Боряна, не е българин, но това не ми помогна особено точно тогава  hahaha

А като споменахте подаръците на свекървищата - на мен и екс- съпруга ни подари по една пижама, след като родих - да не сме си лягали голи повече... Някакъв странен вид благодарност за това, че съм родила две  baby_neutral baby_neutral на моичкия...

# 114
Чудесна тема!  Hug
Да споделя за един гаден подарък  Sick  Sick  Sick:
Бившата ми свекърва ми подари собствения си дамски душ няколко дни след сватбата, да го ползвам след секс, за да не забременея.

Предупредих, че е гадно.  Mr. Green

Същата тя ми подари една много кичозна чантичка, покрита с някакви блестящи светлосини частички и с много старомоден дизайн, купена от магазин за един лев, без презрамка, само с дръжки. Според нея много щяла да отива на дънки.

# 115
Това с дамския душ е по-оригинално от камък за сватбата  #Silly

Иначе и аз от жената на брат ми имам една чанта, която не нося и едни панталонки, които някак не виждам как бих сложила, особено като се има предвид, че ми бяха подарени в 7 месец от бременността. Освен това се връзват отпред на корема с една лъщяща розова панделка  Whistling

Последна редакция: ср, 14 окт 2009, 19:16 от Пумукъл

# 116
От съпруга ми за всички празници през годината:
- св. Валентин- мишка;
- 8-ми Март- клавиатура;
- рожден ден- памет за компютъра;
- 8-ми Декември и Коледа- монитор.
Жалко, че нямам имен ден за да получа и записвачка...

# 117
  • Габрово
С приятеля ми правим 1 година гаджета, той забравил. Подсетих го, той се притесни, излезе от колата. И след 5 минути ми носи подарък - камък  Laughing За рождения ми ден ми подари вибратор, защото ако не ми харесвало с него да съм се оправяла..  Laughing
Което ме сеща за един чужд подарък. Рожден ден на приятелка, съучениците й купуват общ подарък: "Ето ти подаръка - чехли. Ако не ти харесват - е*и се в г*за". Съответно в торбичката имаше прости чехли за 1-2 лв, а под тях вибратор  Laughing
И все пак приятелят ми е цар в тъпите подаръци  Laughing На една мацка беше подарил търмък, но с по-дълга дръжка, че момата е висока. На една друга - чук. На въпроса защо точно чук ми отговори с "Ами защо не?"  Laughing А на него му бяха подарили тухла, а надписът върху картичката беше "Знам къде живееш"  Laughing

# 118
  • home!sweet home!
И през двете бременности, незнайно защо мъжа ми подари вибратори в 8-мия месец  Joy

# 119
На моя приятелка,момче и подари за рожденния й ден старите си дънки,щото някога си му била казала,че я кефят Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт