Само за посредствени и леекинко простички

• 30 752
  • 367
  •   1
Отговори
# 90
Лелеее,как се развеселих и посмях в този мрачен и студен ден!Браво на вас!  bouquet
Преди години от една леля получихме подарък -килим от сиелонови нишки,по който се лепи абсолютно всичко,скъсан в единия ъгъл .Обясни ни,че го купила супер изгодно точно заради скъсаното.За да не се вижда скъсаното,ми препоръча да сложа саксийка с цвете или някаква табуретчица.

# 91
За сватбата - кутия бонбони, но поне бяха прилежно опаковани   Wink

# 92
Сещам се за един мой познат, свещеник, отиде в Канада... Та докато беше все още тук, чичо му му беше подарил за рождения ден подаръчен комплект на Gillette.

# 93
Когато бях 11 клас на именния си ден се случи да съм при баба ми. Получавам от нея подарък - една кутийка, с нищо неподсказваща какво се крие вътре. Отварям и виждам нещо жълто, напомнящо на бельо. Зарадвах се, жълтото ми е любимо и си викам, бре, виж я ти моята съвременна баба. След по-обстоен преглед на парчето плат обаче забелязвам, че това всъщност са мъжки (по-скоро детски) слипове. През бурен смях се опитвам да обясня на баба какво всъщност ми е взела, но тя твърдо вярваше, че съм в грешка. Все пак продавачката, леля еди-коя-си, нейна приятелка, й препоръчала въпросните гащи. След половин часов спор между двете ни, ми заяви, че няма да ги върне, какво толкова, кой щял да ме гледа  Crazy (а то имаше кой, щях да се изложа).

# 94
  • Варна
За един 8 март получих 30 кг. латекс и един валяк!

# 95
  • Italia
Ваза с шест орхидеи... За рожденния ми ден... Кой да обясни на момъка, че четно число само на гробищата се носи  Joy

# 96
  • на село
Пакетче солети за рожденния ми ден. От един обожател на времето  Rolling Eyes

# 97
  • София
Ваза с шест орхидеи... За рожденния ми ден... Кой да обясни на момъка, че четно число само на гробищата се носи  Joy
Така е само в България. В много други страни се подаряват четен брой цветя. Wink

# 98
Ех, то си мислех, че съм само аз....
За Новата 2004г получих като подарък акумулатор, да не бутам колата. Да не си помислите за моята кола, миии даже и шАфиорка не бях тогава.
Милото се смили над мене Joy

# 99
За сватбата от едни приятели получихме огромен кръгъл камък, опакован като сервиз  ooooh!  Кутията тежеше ужасно и си мислехме, че има много чинии и чаши, като я отворихме, направо чак се стреснах, докато установя , че е камък. После ни казаха, че им се сторил касив и затова решили да ни го подарят  doh Shocked
Да им го вържеш на вратовете и да ги пуснеш да плуват  Mr. Green

П.С. Можеш да си затискаш киселото зеле с него...

Моят мъж се представи още с първия си подарък: ... серум срещу бръчки, а ние на една приятелка подарихме торта с цици, че тя милата си няма. Гръдната й  обиколка е едва 95G. Голям смях падна!

Последна редакция: вт, 13 окт 2009, 17:59 от Тракийски крокодил

# 100
На миналият 8 ми март мъжо ми подари бельо и дъвки за отслабване Motif с думите : "Не мисля, че си дебела, ама нали все искаш да отслабваш!  Mr. Green Пък и бяха на промоция в аптеката  Whistling"

# 101
като ви четох и аз се сетих за един 8-ми март, когато пулучих ренде, разбирасе от любимия Sick

# 102
  • София
като ви четох и аз се сетих за един 8-ми март, когато пулучих ренде, разбирасе от любимия Sick
Подарявам ренде с надпис,,За нерви,,

# 103
Така е само в България. В много други страни се подаряват четен брой цветя. Wink
А има и друга логика- 6 + теб (т.е ти също си цвете  Wink ) пак е нечетен брой. Скрит комплимент. Mr. Green

# 104
  • София
Така- от майка ми потник, тип "Рибарска мрежа" целия на дупчици, и да е сигурна, два броя, един кафяв и един черен Crazy .
От кандидат свекито почти всяка Коледа и Нова Година получавам гащи тип "кюлотки", и обикновено са 2-3 размера над моя ..... и в комбинация със сапунче "Ава" например .... #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт