Само за посредствени и леекинко простички

• 30 752
  • 367
  •   1
Отговори
# 210
Преди години празнувахме Свети Валентин с бившия у тях... По едно време той зачезна за момент и после се върна гол-голеничък с червена панделка, завързана на елегантна фльонга около интимните му части...   Joy Joy Joy
Подарил ти е слонче, да си играеш... hahaha

# 211
вие наистина ли мислите така  Shocked
подобно злорадство си е жива простотия  Rolling Eyes
разбирам да се радва, че се е спасила от въпросния, но да се подиграва на състаряването на жена /дори на кифла/, не е много за поздравления  ooooh!
Обърна ли внимание в коя тема пишеш? Re: Само за посредствени и леекинко простичкиWink Иначе сега сериозно - да, наистина мисля така.
Ника ти е обяснила вместо мен(Благодаря Ника Joy  bouquet)

# 212
  • София
Елица добре дошла в клуба.И аз така,но моичкия бивш си взе пияница/консервира се за вечна красота и младост/.И за мен беше празник.
Ние сме си простички и си пасем,пасеем.

# 213
разбирам да се радва, че се е спасила от въпросния, но да се подиграва на състаряването на жена /дори на кифла/, не е много за поздравления  ooooh!
Обърна ли внимание в коя тема пишеш? Re: Само за посредствени и леекинко простичкиWink Иначе сега сериозно - да, наистина мисля така.

таз радост е доста простички, а не само за лекинко  Crazy

и да, забравих, че ССФ няма шанс да понапълнее, да се посбръчка или да пооплешивее или пък евентуално настоящият да я посмени с някоя още по-посредственичка ... абсолютно предпазена е от подобна радост на нейн гръб Whistling

# 214
От свеки редовно получавам най-глупавите подаръци- разни китайски блузки ,които са ми или много малки или много големи,нейни стари дрехи ,които били запазени ,дори бельо ми е изпрщала ,защото сигурно знае ,че ако съм срещу нея няма да приема "подаръка" #Crazy
Понеже с мъжа ми имаме именни дни а  на Йордановден,той на  Ивановден,свеки ни подари тази година съответно : на мен пасатор (да има на какво да пасирам храната на бебето ,а тогава изобщо не бях бременна),а на мъжа ми - гофретник,при все ,че той гофра в живота си не е ял и не е правил никога вкъщи. Пасатора преди време го извадих да го ползвам ,но нещо изтрака и се му се счупи една пластмаса.Нищо чудно ,защото и двата уреда са от най-евтината марка Rolling Eyes

# 215
  • София
и да, забравих, че ССФ няма шанс да понапълнее, да се посбръчка или да пооплешивее или пък евентуално настоящият да я посмени с някоя още по-посредственичка ... абсолютно предпазена е от подобна радост на нейн гръб Whistling
Все ми е едно ССФ каква е и какво може да и се случи, важното е, че засега има чувство за хумор.

# 216

таз радост е доста простички, а не само за лекинко  Crazy

bubanka oт все сърце ти пожелавам теб да не те зарязват  с бебе на ръце и без средства!!!И когато се обърнеш да поискаш помощ от родителите те да ти кажат"Ти си го избра сама дъще - ние бяхме против - оправяй се сама(със 6 лева в джоба мила бях!)!!!
Коефициента ми на интелигентност е много над средния(доказано писмено),образованията ми са 2 специалности висше с 5.87 среден успех от годините(скан от дипломата искаш ли?)-по професията съм мениджър..А ти едва ли имаш основа,за да определяш кой с колко ум е тука...
И все пак - ако беше тогава на мое място- или на такова са твоите деца - би празнувала повече от мен-гарантирам го!!! Joy...
ТА ЧЕРПЯ ВСИЧКИ ОТ "КЛУБА"  beer3- не съм нито злобна ,нито завистлива,а щастлива ,че всичко на този свят се връщало само:))))))!

# 217
 Elica Изказването ти прелива от простотия и злоба ( ти се опитват да свалиш килограми , а се кефиш на качените килограми на друг, за постъпката на съпруга ти и родителите ти не е виновен никой от пишещите тук), а това колко образования имаш и колко ти е коефицента на интелигентност няма никаква връзка.

# 218
Titina- оспамихме темата,но всеки има право на мнение,което да изказва спокойно в нет пространството.Виновни не съм търсила за нищо!Просто споделих факт ,който НАИСТИНА ме зарадва !И не ме е срам от този факт!!! Критикари винаги е имало и те няма да свършат никога тези, дето търсят кусурите на другите,че били "простички">Ако считаш ,че мнението ми е "простичко" питам ти какво правиш в "простичката " тема??? WinkИ моля,който не ме познава лично да не коментира какъв човек съм или не съм Peace

# 219
Ако искаш да не те коментират,не си изтипосвай личният
живот тук!

# 220
Не бееееееееееееее Joy.То това ми е приятноооооо Joy!Сега чак съвестта ме загриза.Викам си що съм толкоз тъпа и злобна .Да взема на жената да и наема диетолог,например с парите от детските на детето... WinkЕй тъй - от добро сърце... Joy

# 221
Няма да ти стигнат.Щото и за бръчките и трябва да
заделиш.Като ти е такова голямо сърцето...

# 222
  ТУТИ   bouquet Joy Joy JoyАз наистина съм тук ,за да се повеселя.....Давайте да се връщаме на темата с  гадните подаръци:)! Laughing

# 223
Мале,че яка тема, тъкмо като за проста патка като мен.
След една дълга командировка моя ми донесе разбивачка за яйца.
Обаче най-гадно ми стана, когато за една коледа ми подари много сладък розов пухен домашен комплект,тип екипче, както ги наричат в някои краища на България,  ааа сякаш да ми е удобно да си седя в къщи и да си шЪтам, хъм. Много мразя такива тънки намеци и подаръци Sick

# 224
То човек да не смее да ви подари нещо Rolling Eyes Казвайте поне какво намирате за хубав подарък, пък може мъжете ви да четат тук и да не ви разочароват следващия път.

Общи условия

Активация на акаунт