Само за посредствени и леекинко простички

• 30 152
  • 367
  •   1
Отговори
# 225
Амиии, друго си е да видиш разочарованието в очите на жена си.
Както днес питат в едно шоу: " А защо не отвличат жените на бизнесмените"...Е кой ще им плати откуп , по скоро обратното...че и нашта тъй.

# 226
Anetta, не мисля, че го правят за да видят разочарованието в очите ни. Просто мозъкът им е настроен различно от нашия. Нещо с абсолютна ценност в очите на съпруга ми, няма никаква ценност в моите очи. Например аз съм си харесала за коледен подарък (един от многото) една машинка за печатане на етикети), той въобще не беше въодушевен от избора ми  Grinning

# 227
Titina, може би си права, разбира се аз го казах в кръга на шегата и самоиронията.Различно мислят мъже и жени, факт е. Моя все ми вика, нямаш техническо мислене, не се бъркай.... Embarassed

# 228
Така е! Ценността на подаръка зависи само от това как го оценява приемащия подаръка!
Преди рожденния ми ден бях замъкнала бившия ми приятел в всеки един магазин за бельо в града. Само му повтарях: това ми харесва, онова ми харесва...
Ама не сети, че искам това. Подари ми ваучер за един ден в Макси комплекса, с цялостен масаж и прочие. Сега някои ще кажат,че това също е супер подарък, но аз останах много разочарована и досега ваучерът си стои неизползван вкъщи...Дори не знам дали не му е минал срокът за ползване.

# 229
Не можах да изчета цялата тема, но доста се посмях  Laughing
Мойта кандидат-свеки продължава да ми подарява пантофи, въпреки че поне пет пъти съм й казвала, че не нося и все цветове, които съм й казвала, че не харесвам. А, а пък последните бяха с пискюли! Laughing

# 230
  • в резерват
WWW.SOLADEY.BG - БРИЛЯНТЕН ПОДАРЪК -

hahaha хората взеха да си мислят, че сме подходящата групичка, която с удоволствие би купила и подарила подобно нещо

# 231
Не можах да изчета цялата тема, но доста се посмях  Laughing
Мойта кандидат-свеки продължава да ми подарява пантофи, въпреки че поне пет пъти съм й казвала, че не нося и все цветове, които съм й казвала, че не харесвам. А, а пък последните бяха с пискюли! Laughing
Това е съвсем друга бира, пантофите. Това е покана, побутване, да се задомите, да се кротнете, да наденеш венчалната халка,  да си седнете на гъза, да й родиш внуче. събирай пантофи.

# 232
Да споделя последната си придобивка  Simple Smile
Кандидат свеки ни подари с милото Кутия зелен чай от Шри Ланка - Регулирал теглото  Mr. Green

# 233
Да споделя последната си придобивка  Simple Smile
Кандидат свеки ни подари с милото Кутия зелен чай от Шри Ланка - Регулирал теглото  Mr. Green
Хахахахаха, казвам ти дъще сещай се снахо !

# 234
Не можах да изчета цялата тема, но доста се посмях  Laughing
Това е съвсем друга бира, пантофите. Това е покана, побутване, да се задомите, да се кротнете, да наденеш венчалната халка,  да си седнете на гъза, да й родиш внуче. събирай пантофи.
Тя за нея си ги купува жената- като идва на гости да не оди боса  Wink Laughing

# 235
На майка ми за РД от нейна приятелка:
статуетка много малка на ангелче/до тук добре/ в комбинация с  бабешки гащи размер огромен и дантелени боксерки размер като за 5год. дете.Всичко от близкото левче. Shocked
Мъжо ми подари скъп  часовник  за бала, аз ненавиждам часовниците.Бях много разочарована от подаръка.
Свекито за всеки празник китайска блузка ама от онези за над 60годишните.Всеки път пита защо не ги нося да не съм ги била продала,защато била видяла същата блуза в един магазан. Shocked.В последния ни скандал  и казах,че ще ги нося като се пенсионирам,до тогава ще си ги пазя прилежно с нафталин.Само да уточня,че тя е много модерна дама,ходи много дръзко облечена.Носи неща който дори аз не бих си позволила да облека. Blush

Последна редакция: нд, 22 ное 2009, 15:42 от Mama na Gabi

# 236
  • София
Като бях малка и на 2 пъти подарявах на майка ми кучета от улицата за рожденния и ден.Тя милата се чудеше после на кой да ги дава.Третото си го оставихме Wink

# 237
За първия ми 8-ми март,откакто се оженихме получих готварска книга.Е,страхотна е,още я ползвам.Да не ви разправям как получих годежен пръстен с думите:"Ти нали знаеш за какво е това?",придружено с поглед не в мен,а някъде встрани.
За сметка на таткото,синковеца е много романтичен,все ми подарява цветенца,нещица изработени от самия него,бележчици с "Мамо обичам те!".Дано остане такъв и като възрастен,та поне снахата да не пише в такива теми.

# 238
Няколко дни преди рожденния ми ден казвам на милия, че имам нужда от нова ютия и утре да мине през някой магазин и да ми купи, а той - "еее, аз мислех да те изненадам за рожденния ден с нова ютия" smile3511 Казах му че ако някога през живота ми ми подари някакъв домакински уред за празник ще му ги бия с него в главата bash Е в крайна сметка нищо не ми подари, дори забрави на датата, че имам рожден ден Cry
Но  на шефа си беше подарил букет от цветя, направен от кабели и ел. крушки (уточнявам че са ел. техници) - понякога се сеща човека, но не винаги (това към допълнение на истинския подарък).
А също неговата леля подари на малката за раждането ботуши за 2 годишно дете, на кутията им пишеше цена 36 лв. - тройката с химикал дописана. Не ме е интересувала никога цената на подарък, но това е долно - по-добре да я беше скрила  Crossing Arms

# 239
  • София/Горна Оряховица
За една Коледа,  като бях на 8-9 годинки всички жени в къщата, а именно баба, мама и аз получихме по едно сито, с големина, отговаряща на възрастта ни и в различен цвят. Дядо е майтапчия. По-късно дойдоха и истинските подаръци, ама баба ми не спря да му мрънка за това сито. Същата година на цялото ни семейство (мама, тати и аз - новодомци) - машина за наостряне на ножове  Sunglasses .
За мой рожден ден същия ми подари уред за нарязване на картофите на лентички за пържене.  Естествено, след 10 минути си видях и истинския подарък, ама седях и се чудех през това време аз аджеба какво ще си го правя тоя уред.
От съученичка, за 12ти рожден ден - тетрадка, химикал и потниче, което очевидно няма да ми стане.
10 дена след 15тия ми рожден ден ми се роди братовчед. След една година, за неговата една годинка получих майтапчийски подарък - биберон, дрънкалка, чесалка за зъби и едно адаптирано мляко  hahaha .
Тази година пък за рождения си ден получих книжка. С мръсни разказчета. На всяка страница, където започваше някой разказ имах по един презерватив. За черни дни  Joy . Но пък имах друго телефонно обаждане "Искаш ли да ти подаря кактус?"  Crazy Не, казах. "Фикус ми е мечтата!" . Получих драцена  Laughing .
Една съседка на село, която вечно се кара с моята баба ми подари пакет меденки с изтекъл срок на годност. Намек сигурно.
За сватбата на нашите - пак майтапчийски подарък - отрова против мишки. Един месец след това обаче отровата влязла в употреба - завъдили се мишки в мазето  Laughing .

Общи условия

Активация на акаунт