Знаете ли кого видях 13 (дано не е фатална :) )

• 97 603
  • 745
  •   1
Отговори
# 180
Кирил Йорданов вчера в МОЛ-а.
Много симпатичен и усмихнат на живо.
Поздравяваше всеки който го погледне втренчено.
Много готин. Peace

# 181
  • София/Варна
Кирил Йорданов вчера в МОЛ-а.
Много симпатичен и усмихнат на живо.
Поздравяваше всеки който го погледне втренчено.
Много готин. Peace

Винаги, когато го срещна от далеч се ухилвам с 24-карата усмивка и докато му кажа "Добър ден!", той ме е изпреварил Simple Smile Изключителен човек, много мил и радушен Simple Smile

# 182
И на мен Дидо от Д2 ми е слабост Heart Eyes Blush

# 183
  • София
Кака Лара днес на кръстовището на Театър София. Много слаба ми се видя.

# 184
Еееех, Tired аз като преди година и нещо видях Уесли Снайпс на Графа, седнал на едно каменно блокче(от тези дето ги слагат на тротоара, за да не се паркира) хубаво си мислех да му се намяткам, ама... Thinking
Ама при нас в работата като идват да снимат филми, ще ги видя пак и него, и Жан-Клод Ван Дам и ще видим още кой. Crazy

# 185
*Вeси*, къде го видя Роби?
Искам и аз  Heart Eyes

Еееех, Tired аз като преди година и нещо видях Уесли Снайпс на Графа, седнал на едно каменно блокче(от тези дето ги слагат на тротоара, за да не се паркира) хубаво си мислех да му се намяткам, ама... Thinking
Ама при нас в работата като идват да снимат филми, ще ги видя пак и него, и Жан-Клод Ван Дам и ще видим още кой. Crazy

Пък Антонио Бандерас снима филм под нашия прозорец, ама му бях ядосана, че цялата улица бяха затворили и нямаше къде да паркирам и даже не излязох да го погледна  Mr. Green (това преди 1-2 години де  Embarassed )

# 186
Тук пресни случаи ли си разказвате или и от миналото тъй кат' ви гледам.Виждала съм Донълд Тръмп + Мелания Кнаус,Стив Тайлър (ако така се казва човекът с голямата уста от Аеросмит),някой от  Ю-2 не помня кой,куп манекенки ,Брус Уилис, Тод Майстер-няколкодневният съпруг на Ники Хилтън и държа да подчертая ,че съм го виждала по долни гащи.Виждала съм и други, но по всяка вероятност нищо няма да ви говорят имената им.

# 187
Цоне, ти се изфукай па даже и на сън да е било - нищо. Пишем си тука, за преди за сега, за наужким...

# 188
Тогава продължавам да се фукам-собственичката на Венецуела ме е целувала.Т'ва пък ако не е за фукане, здраве му кажи Laughing

# 189
Аре па ти, red, к'во се праиш сега!? Много добре знаеш, къде е Венецуела! Ей я там зад ъгъла, дето продават даже президента на Венецуела. Аз па него го целувах! Фръц.

# 190
Уго Чавес ряпа да яде пред госпожа Сиснерос WinkАйде спете спокойно вече,все едно толкова имаше значение името в случая. Grinning

Последна редакция: ср, 28 окт 2009, 01:01 от цонка-офи-дочка

# 191
И на какво викаш била собственичка въпросната Патрисия Фелпс де Сиснерос?  Joy

# 192
  • София
Юксел Кадриев, тренира карате на Герена...

# 193
Виолета Здравкова с последното й гадже. Доооооооста по-младо от нея.

# 194
  • софия
Виолета Здравкова с последното й гадже. Доооооооста по-младо от нея.
Че тя да не е стара  Mr. Green Все така си е млада и зелена.

Общи условия

Активация на акаунт