Знаете ли кого видях 13 (дано не е фатална :) )

• 97 610
  • 745
  •   1
Отговори
# 315
  • софия
Вчера в Мола- пя Мария Илиева. Много естествена ми се видя.

# 316
Албена Михова - днес във фитнеса..
Руса и дребничка, доста симпатична.. Peace

# 317
Масларова с огромен букет в "Майчин дом" в понеделник. Беше с едно момиче, което изглеждаше като скорошно родило.

# 318
  • София
Масларова с огромен букет в "Майчин дом" в понеделник. Беше с едно момиче, което изглеждаше като скорошно родило.

А, Масларова как изглеждаше? Че нали откак е следствена, има сърдечни проблеми.  Mr. Green

# 319
Снаха й.

# 320
Снаха й.
Не племенницата и.
Видях в мола Мариана Попова.

# 321
  • Пловдив
Снощи, в клуб "Версай"(Пловдив) Николета Лозанова, Софи Маринова и Устата. Ей, тази Николета, много е хубава наистина.

# 322
  • София
Преди малко на Драгалевския манастир - Рада (дъщерята на Марта Вачкова) заедно с баща си Радко (който изглеждаше доста комично-колоритен). Дъщеричката й е много симпатично момиче и изглежда скромна и свита  Peace

# 323
Тя, Рада, не трябва ли да е вече едно 13 годишна? Никога не съм я виждала, нямам идея как изглежда  Thinking

# 324
  • София
Тя, Рада, не трябва ли да е вече едно 13 годишна? Никога не съм я виждала, нямам идея как изглежда  Thinking
Определено е нисичка (ама и баща й не е исполин  Wink) и мургава. Слава богу, не ми прилича особено на баща си  Grinning

# 325
  • София

Ето какво показва Гугъла, хубаво момиче.

# 326
  • Linz
Видях Въргала да си пазарува във Фантастико, Младост.
Видях и Наталия Симеонова в буса на Море от любов- паркира и слезе пред Националния стадион.

# 327
  • София
Снощи, в клуб "Версай"(Пловдив) Николета Лозанова, Софи Маринова и Устата. Ей, тази Николета, много е хубава наистина.

Николетка с Жоро ли беше Rolling Eyes

# 328
  • Пловдив

Николетка с Жоро ли беше Rolling Eyes
Ами, тъй като ние отивахме, когато тя тръгваше - нямам представа. Но беше с някаква нейна приятелка и чух Николета да казва:"Айде,да отидем да си взема колата"

# 329
  • София
Светослав Радев. Онзи ден в Мола-а.
Ако някой се чуди кой е - бъдещият мъж (пореден) на Петя Славова.
С впити панталони, високо вирнат нос...много смешен  Sick

Общи условия

Активация на акаунт