Знаете ли кого видях 13 (дано не е фатална :) )

• 98 555
  • 745
  •   1
Отговори
# 360
Хайде и вие сега, да не се явява на конкурса Мис България Wink Председател на Нардоното събрание е.

Честно да си призная Цецка Цачева повече ми харесва от Мис България - Антония П.  - Тоца. По - красива ми е някак си. Rolling Eyes

Дай снимчица за сравнение  Hug

# 361
Хайде и вие сега, да не се явява на конкурса Мис България Wink Председател на Нардоното събрание е.

Честно да си призная Цецка Цачева повече ми харесва от Мис България - Антония П.  - Тоца. По - красива ми е някак си. Rolling Eyes

Дай снимчица за сравнение  Hug

Ето я "пернишката мис"  Wink

# 362
L e o,това твое произведение ли е?

Кое?  Rolling Eyes

# 363
  • София
Предполагам, че пита дали ти си снимала Магито  Peace

# 364
Предполагам, че пита дали ти си снимала Магито  Peace

ooooh! Боже обърках темите Joy Това не беше за тук-ще прощавате.

# 365
Простено да ти е  Mr. Green
Помислих,че си била някъде с Маги Желязкова и си я снимала  Blush

# 366

Честно да си призная Цецка Цачева повече ми харесва от Мис България - Антония П.  - Тоца. По - красива ми е някак си. Rolling Eyes

Дай снимчица за сравнение  Hug

Ето я "пернишката мис"  Wink

Аууу, мерси !  Mr. Green  Ама предпочитам и аз да гледам Цачева  Peace

# 367
  • София
Юлиана Кънчева. В един outlet. Руса, слаба, много естествена и земна.
Понеже не знаех, че е руса, нямаше и да я забележа ако не беше заговорила. Познах я по гласа.

# 368
  • София
И аз харесвам Юлиана Кънчева, но изобщо не мога да я възприема като блондинка. Смятам, че не й отива - по-добре си беше с червената коса  Peace Иначе ми е направила впечатление на доста интелигентна и възпитана жена!

# 369
  • София
Днес около обяд видях Асен Агов на жълтите павета. Изглежда много добре, някак достолепно.
Няколко минути по-късно пред хотел "България" видях и един доктор - мисля, че Ангел Кунчев се казва, който се занимава със заразни и паразитни болести (даваха го постоянно в новините покрай свинския грип). Беше под ръка с една жена.

# 370
  • София
Токущо видях как една патрулка се удари в друга кола със син буркан / не патрулка/ Joy Почти нищо им няма нито на колите, да не говорим за служителите. Ама много се смях, толкова левашки беше  Joy

# 371
преди около 2 часа  Юлия Юревич в Тина Киркова .Нещо не беше на кеф .

# 372
преди около 2 часа  Юлия Юревич в Тина Киркова .Нещо не беше на кеф .

Симпатична ли е, защото на някои снимки изглежда доста зле /а може просто да не е фотогенично момичето/

# 373
обикновенно 20 -годишно момиче.Симпатична е .

# 374
  • София
Преди няколко дни - Пламен Орешарски пиеше кафе със симпатична дама на средна възраст в Скай сити в Гео Милев.
А в сряда Боби Цанков обядваше в един не много лъскав ресторант в Лозенец.

Общи условия

Активация на акаунт