Ефикасно средство против хлебарки

• 356 693
  • 730
  •   2
Отговори
# 555
Здравейте.От известно време и при нас се появиха хлебарки.Напръсках с ,,Айкън'' и съм много доволна.Свърши ми прекрасна работа.

# 556
Много ми помагате с тази тема... Скоро мисля да потърся професионални услуги по унищожаване на хлебарки, ще се възползвам от съветите на мамите за някои фирми и препарати,  радвам се, че попаднах на темата в любимия ми форум

# 557
  • София
Много ми помагате с тази тема... Скоро мисля да потърся професионални услуги по унищожаване на хлебарки, ще се възползвам от съветите на мамите за някои фирми и препарати,  радвам се, че попаднах на темата в любимия ми форум
Споделяме опит. Дано сме полезни!

# 558
Бисе желая ти успех в борбата с хлебарките, нямаш си на идея колко е хубаво, когато изчезнат от дома ти Simple Smile

# 559
Ели този Айкън безвреден ли е за хората... Смисъл колко време трябва да отсъствам от помещението след пръскане?

# 560
  • София
Ели този Айкън безвреден ли е за хората... Смисъл колко време трябва да отсъствам от помещението след пръскане?
Няма безвредни препарати. Всички са отровни. Оставете да се проветрява поне 12 часа и след това влизайте.

# 561
Имаме котка.Пръскам от близо година с Фендона-обаче разреден в доста по малко вода.Нямам една хлебарка поне месец след пръскане.Плюс това не мирише гадно,не ми е умряла котката,моя не се сърди,защото му залепва по гърлото от пръскането.
Вчера на комшиите видях малки бебенца покрай външната врата и утре ще пръскам отново.Това е препарата дето ми помага.Нито един марков препарат не ги е убивал така:няма да споменавам имена.С този просто разреждам на литър,ако е за два.И пръскам на всякъде.Нямам хлебарки,котката жива,и моя няма алергии от него.Дано помогна  Peace

# 562
  • Плевен
Айкън!  smile3521
По време на пръскането е желателно да сте с маска и предпазни очила(от този тип за строителни цели), защото до сега сме пръскали без такива и си е кофти после в устата и очите. Но ефекта е убийствен, бяха ни завладели от най-мъничките до най-големите - бебета, майки, бащи -всичко. УЖАС! Напръскахме и изчезнахме за 2-3 дни по село, а след 15 дни трябваше пак да пръскаме за да убием и евентуалните им бебета от яйцата, които са снесли. Това беше през декември 2011 до сега дори и да изскочи някоя, тя е единична бройка за 2-3 месеца, и я намирам умряла- като изсушени са. Успех!

# 563
А някой има ли опит с ефикасен ултразвуков уред? Ние имаме ридекс, но за нищо не става.

# 564
  • София
А някой има ли опит с ефикасен ултразвуков уред? Ние имаме ридекс, но за нищо не става.
Това са пълни измислици. Неефективни и за нищо не стават.
Викнете си професионална фирма и ще забравите за проблема с години.
По-нагоре съм споделила моя опит с тези твари и фирмата, която ни напръска.

# 565
  • София
Не мога да се боря сама вече. Викнах фирма вчера. Днес все още има живи, но вече са бавни. Надявам се до няколко дни да се изчистим съвсем.

# 566
  • София
Не мога да се боря сама вече. Викнах фирма вчера. Днес все още има живи, но вече са бавни. Надявам се до няколко дни да се изчистим съвсем.
Ако са пръскали както у нас - с качествен препарат и с необходимата концентрация, до 1-2 дни ще събирате трупове и повече не би трябвало да имате. Проблемът е, че както разбрах от мои познати, в този бранш има много дребни фирми, които за да оцелеят в конкуренцията, пръскали с много ниска концентрация и дори с вода, т.е. даваш пари за нищо.
При нас фирмата каза, че ако има много хлебарки, е хубаво да се напръска след 10 дни отново. След това давали гаранция 6 месеца, но ако не се оправят нещата, следащите идвания били за тяхна сметка. Хареса ми предложението, но на нас не ни се наложи. Изчезнаха след първото пръскане и вече почти 5 месеца не сме имали нашественици. Дано и при вас да е така.

# 567
И аз съм с двете ръце  newsm10 за Айкън ползвам го от 1г. и съм много доволна! Аз лично пръскам когато няма да ни има във вкъщи ден,два или повече дни.После няколко дни не мия пода за да има по голям ефект!Разреждам едно шишенце от Айкъна  в 2-3л.вода сипвам  го в друго с пръскалка /от преперат за прозорци/!

Последна редакция: чт, 21 авг 2014, 15:04 от taifun

# 568
Аз преди да повикам фирма за хлебарки пробвах пет вида препарати и ефекта им е доста кратък. Като попитах защо така се получава ми беше обяснено, че въпросните отрови убиват само хлебарките, но не и яйцата, които не могат да се видят с просто око. Едното момче от фирмата имаше нещо като фенер, с който ми демонстрира колко яйца имам зад пералната машина и не само, макар че бях пръскала. Слава богу вече месеци наред не съм виждала жива хлебарка у нас.

# 569
  • София
Не използвайте фирма Изтребител!!!

Първия и втория ден след пръскането някои поизмряха, но на третия ден полудяха и сега са даже по-активни от преди - разхождат се през деня, нощем лазят по нас, раждат навсякъде - абе ужас!!!

Общи условия

Активация на акаунт