Ефикасно средство против хлебарки

• 356 635
  • 730
  •   2
Отговори
# 585
  • София
Привет,

наистина ли не прави впечатление изключително мега ниската цена, която обявяват от Изтребител? Някаква лампичка да светне... Както и да е.

Препаратите са просто препарати - за да свършат работа, трябва да се приложат, както трябва. Освен това хлебарките са живи същества и са се развили по различен начин на различните места. Пиша това, за да не се чудите защо понякога има голям ефект, понякога малък, понякога трябва втори път и прочие.

Да споделя и аз за моите приключения с хлебарките  Grinning

Нападнаха дома ми миналото лято, преди 1 година. Първо започнах с познатите препарати като Raid и т.н., но нищо.
След това реших да извикам фирма Изтребител - ужасна грешка!!! Много некоректни като фирма. Офертата беше за пръскане и след 2-3 седмици получаваш още едно безлатно пръскане. Първо - като пръскаха - мирише ужасно дни наред на бнзин. Второ - ефекта беше абсолютно нулев  Laughing Трето - направиха се на много интересни за второто пръскане и трябваше да им звъня седмици наред, за да дойдат за втория път. Даже когато се разбрахме за ден и час, ми изпратиха смс, че колегата им е възпрепятстван да дойде и отлагат пръскането ... Както и да - дойдоха за второто пръскане. Аз държах много на него, защото си мислех, че то е ключовото и ще премахне хлебарките. Но пак нямаше никакъв ефект. Даже господина, който идваше в нас казваше, че си измислям, че имам толкова много хлебарки, той не ги виждал   Shocked а те лазеха в леглото ми, в хладилника при храната ... навсякъде!
След като изчаках още няколко седмици, уж за да дочакам ефекта от пръсканията, разбрах, че са мошенници и си потърсих друга фирма.
Фирма "Килърите" се оказаха моето спасение срещу хлебарки! Направо не мога да повярвам, че се отървах от тях, смятах го за невъзможно. Досега са минали са около 6 седмици, но няма нито 1, което е направо е супер! Силно ги препоръчвам като фирма!

# 586
Привет,

наистина ли не прави впечатление изключително мега ниската цена, която обявяват от Изтребител? Някаква лампичка да светне... Както и да е.

Препаратите са просто препарати - за да свършат работа, трябва да се приложат, както трябва. Освен това хлебарките са живи същества и са се развили по различен начин на различните места. Пиша това, за да не се чудите защо понякога има голям ефект, понякога малък, понякога трябва втори път и прочие.

Да споделя и аз за моите приключения с хлебарките  Grinning

Нападнаха дома ми миналото лято, преди 1 година. Първо започнах с познатите препарати като Raid и т.н., но нищо.
След това реших да извикам фирма Изтребител - ужасна грешка!!! Много некоректни като фирма. Офертата беше за пръскане и след 2-3 седмици получаваш още едно безлатно пръскане. Първо - като пръскаха - мирише ужасно дни наред на бнзин. Второ - ефекта беше абсолютно нулев  Laughing Трето - направиха се на много интересни за второто пръскане и трябваше да им звъня седмици наред, за да дойдат за втория път. Даже когато се разбрахме за ден и час, ми изпратиха смс, че колегата им е възпрепятстван да дойде и отлагат пръскането ... Както и да - дойдоха за второто пръскане. Аз държах много на него, защото си мислех, че то е ключовото и ще премахне хлебарките. Но пак нямаше никакъв ефект. Даже господина, който идваше в нас казваше, че си измислям, че имам толкова много хлебарки, той не ги виждал   Shocked а те лазеха в леглото ми, в хладилника при храната ... навсякъде!
След като изчаках още няколко седмици, уж за да дочакам ефекта от пръсканията, разбрах, че са мошенници и си потърсих друга фирма.
Фирма "Килърите" се оказаха моето спасение срещу хлебарки! Направо не мога да повярвам, че се отървах от тях, смятах го за невъзможно. Досега са минали са около 6 седмици, но няма нито 1, което е направо е супер! Силно ги препоръчвам като фирма!

Цената не е чак толкова ниска  Wink особено за микакъв ефект си е направо скъпо  Laughing

# 587
Имам разтворен препарат Фронтлайн, който ми остана след като пръсках преди около половин година. Сега  пак започнаха да се появяват хлебарки, но дали ще свърши работа този престоял разтвор? Или трябва да купя нова ампула?  Rolling Eyes

# 588
  • София
Имам разтворен препарат Фронтлайн, който ми остана след като пръсках преди около половин година. Сега  пак започнаха да се появяват хлебарки, но дали ще свърши работа този престоял разтвор? Или трябва да купя нова ампула?  Rolling Eyes

Накапаният върху животно препарат действа до 3 месеца. Логично е и този да е "изветрял". Но какво ти пречи да напръскаш, а ако продължават да се разхождат, да купиш нова ампула?  Wink

# 589
Преди време имаше едни къщички за хлебарки, китайски, продаваха се в магазините за 1 лев. Червени, нарисувани наистина като къщички, с керемиди и прозорци. Вършеха работа. Вътре се налепваха кошмарно много. Купувахме едни други, сиви кутии- нито една не се залепи. Да знаете някъде да се продават от тези ,червените?

# 590
С какво ли не пробвахме,имам чувството ,че стават все повече и повече.Препоръчайте ми нещо ефективно и изпробвано,моля ви.В апартамента на любимата ми баба от 5 години се мъчим да ги избием,но нямаме голям ефект  Cry Cry Cry

# 591
  • Под Слънцето
С какво ли не пробвахме,имам чувството ,че стават все повече и повече.Препоръчайте ми нещо ефективно и изпробвано,моля ви.В апартамента на любимата ми баба от 5 години се мъчим да ги избием,но нямаме голям ефект  Cry Cry Cry

Що  не пробваш  да прочетеш темата и да си изясниш  как сме се  отървали  от гадовете?
След пръскането с Фронтлайн вече 2 години стана, краче на хлебарка не съм успяла да мерна из апартамента... А беше  ..зле , честно. Ходиха ми по главата докато спя..

# 592
  • София
Преди време имаше едни къщички за хлебарки, китайски, продаваха се в магазините за 1 лев. Червени, нарисувани наистина като къщички, с керемиди и прозорци. Вършеха работа. Вътре се налепваха кошмарно много. Купувахме едни други, сиви кутии- нито една не се залепи. Да знаете някъде да се продават от тези ,червените?
Последно ги купих от Кауфланд.
Профилактично ги слагам два пъти годишно. Преди години имахме много хлебарки, но след пръскане с Фронтлайн, изчезнаха.

# 593
Благодаря, ще потърся там.

# 594
Здравейте!Нека и аз да споделя моя опит с тези гадини-хлебарките
Преди 5год. ме нападнаха хлебарки и имах чуството че всеки ден идваха на тумби Mr. Green/и роднините се появиха/Изпаднах ухас smile3511 с мъжа ми им обявихме война.
Разхвърлихме цялата къща и хукнахме по агроаптеките и накупихме най-ефикасните препарати.
Е си викам давай да воюваме #2gunfire ще ги изтебим до последния братовчед.. Simple SmileЕдно пръскане падна малееее подгизна цялата къща ми сега нетрабва да преспиваме в къщи- палатката пържолите и на балкана..
Като се върнахме лелеее ooooh! те станали повече като китайците се разлножили...Тичаме до ХЕИ-то и там изкупихме най-ефикасното и повтарихме процедурата ... и пак нищо разревах се от безсилие Blush.Седнах и започнах да ровя из гуглетоо та разгеле намерих нещо   #Shocked
Та става дума за препарат от времето на соца/забравих точно как се казва newsm78/ с него са пръскали за колорадски бръмбар/имаше две имена/ Разбрахме че било спряно от производство преди 6 год. може да го намерим в някоя селска изба ако  някой стопанин се е запасил преди години.
Готово намерихме го Simple Smile сварих един картоф смачках го сложих няколко прашинки/1гр.се разрежда 30л. вода за декар-за бръмбара/ направих фунийки от фолио сложих по едно топче/грахче/минирах цялата къща и зачаках... smile3516 smile3506
След две седмици нямаше ни една newsm44 -изчезнаха.... нито една не се появява  вече 5 год.
Време е да ги подновя"ГРАХЧЕТАТА" НО ЩЕ ГИ ЧАКАМ ДА СЕ ПОЯВЯТ
Дано да съм била полезна!!!Ако някой знае имената на препаратите да ги изброи та да ви кажа и името. Мога да ви споделя и за мравките ако имате проблеми и с тях воювахме миналата година newsm03

Последна редакция: нд, 22 фев 2015, 17:32 от mariqna_74

# 595
Името на препарата срещу колорадски бръмбар е Регент.

# 596
Благодаря!!! Точно така се казваше smile3521

# 597
  • Под Слънцето
Няма го, Регент-а, няма го..

И ний го знайм тва Simple Smile Колкото и да се е запасил некой дедо на село, тва си има и срок на годност...

# 598
Аз се отървах от хлебарките с Циперметрин  цената му е само 1.50лв. .Преди две години с какво ли не се опитвах ,но с това изчезнаха след седмица и повече не са се появявали.

# 599
Аз се отървах от хлебарките с Циперметрин  цената му е само 1.50лв. .Преди две години с какво ли не се опитвах ,но с това изчезнаха след седмица и повече не са се появявали.
Здравей, Нели _Б, би ли споделила от къде го купи препарата? Има ли миризма или друго важно изискване при пръскането?

Общи условия

Активация на акаунт