Клюки (щастилви, тъжни днес) 9

• 9 240
  • 232
  •   1
Отговори
# 195
Привет и от мен момичета,
В темата съм нова, обикновено пиша по други поводи, но тази се наложи да я прочетох цялата. Мислех си, че само аз нося такова голямо и ужасно бреме. Женени сме от много, някъде към 15 г. с мъжа ми и до скоро смятах, че всичко е ок, докато не попаднах на едни смс-и от които направо се поболях. Без да изпадам по-нататък в подробности, чорапът се разплете и аз се оказах мамена повече от ТРИ години с някаква кака. За три аз разбрах, пък те може и да са повече, а може и други каки да е имало. Направо се спихнах! Такива буци имам в стомаха, че не мога нито да се храня, нито да мисля за друго. Толкова ми е обидно...

каза ли му нещо? Това си  е бая време - толкоз умел в лъжите  ли  е бил? newsm78

# 196
  • Там, където ме обичат
Такъв див скандал вдигнах, че сама не се познах. Не знам дали той е бил толкова умел или аз съм патица заспала!

# 197
Ти си му имала  пълно доверие и за това си мислиш , че си била патицата .... Боже.... 3 години - нямаше ли промяна в държанието му  през това време ,  в секса ?
Какво си  намислила да правиш от тук нататък?
Разговаряхте ли по-спокойно?
Той какво мисли ....
Ох , много въпроси станаха
 Rolling Eyes

# 198
  • Там, където ме обичат
Ти си му имала  пълно доверие и за това си мислиш , че си била патицата .... Боже.... 3 години - нямаше ли промяна в държанието му  през това време ,  в секса ?
Какво си  намислила да правиш от тук нататък?
Разговаряхте ли по-спокойно?
Той какво мисли ....
Ох , много въпроси станаха
 Rolling Eyes
Да, имах му пълно доверие, а не е трябвало.
Да, имахме още два дълги, тягостни и тежки разговора. Каза че няма да се виждат, но не ми каза че съжалява или че ми се извинява. Каза само че не е искал да ме наранява.
Аз обаче не му вярвам - те са колеги, макар и в различни фирми. Направо ме убива мисълта колко много негови колеги, наши общи познати са знаели или поне подозирали, а аз нищо. Много ми е мъчно.

# 199
Охххххххх, Стелс, нямам думи. Добре че жената е оцеляла и че ти не си се паникьосала. Толкова е важно да запазиш самообладание когато си свидетел на нещо такова. Даже си мисля, че стреса и ужаса за свидетелите на такива ситуации животозастрашаващи е по-голям отколкото за самия страдащ. Така че браво за смелостта и браво на Господ, че е решил тази жена да живее и да си гледа детенцето.

Фокси тръпки ме побиха от историята и от последните ти думи. Със сигурност си смазана. Банално е - но ще мине.  Hug Hug Hug

# 200
Фокси ..., трябва да си вдигнеш главата за да намалее обидата..Лошо , че разбираш сега ...Лошо , че Той не съжалява .. #Cussing out #2gunfire.. Не разбрах какво мислиш да  правиш? newsm78

# 201
  • на изток от рая
Лошо , че Той не съжалява .. #Cussing out #2gunfire..

А, то често пъти зад "Съжалявам" се крие неизказаното "...че разбра за това".

# 202
foxysilver,  Hug
Горе главата, бившият ми ми е изневерявал близо 5 години   Sick   преди да рабера.

# 203
Момичета, извинете, че се намесвам ... Ама да се оплача от шефа. Имахме едно недоразумение - не можа да ме намери на мига по телефона, а така като стане, той става нервен. Гадно ми се скара и аз не си замълчах и му казах две приказки за някои неща. Ми писна ми да мълча. И знаете ли какво? Спря ми аванса, не ми плати, а това са 100 лв., бях останала с 22 ст. И то не, защото нещо не съм свършила в работата, а му казах една истина, дето няма нищо общо с работата. Бясна съм му, бясна съм и че не си замълчах ... После дигнал скандал и на пряката ми началничка заради мене - казал: "Ще се уволняваме, ще намалям заплати и т.н." На 14-ти беше плащането на аванса, а днес сме вече 20-ти... И знаете ли? Никоя от колежките не дойде да ми каже: "Ей, имаш ли 1 лев за хляб?" Много съм наивна, нали. Само две колежки - забележете - и двете, отглеждащи сами децата си, дойдоха да ми изкажат съчувствие. Дори едната предложи да ми даде половината си аванс! Не търся съжаление, но - "Пази се от "приятелки" Simple Smile
Не знам дали да му се извиня, въпреки че не виждам за какво или да оставя нещата така и да не се доуточнявам с него?
Вие как бихте постъпили?

# 204
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Фокси,  Hug! Дръж се, знам колко е гадно, но както са ти писали и по-горе - ще мине, ти само се дръж! Много, много прегръдки!  Hug

Милена, кофти - и за шефа и за колежките. Аз не знам как бих постъпила, предполагам зависи от ситуацията, ама като се знам понякога каква съм устата май и аз нямаше да си замълча. За извинението не знам, от една страна е добре да се извиниш за да не стане по-лошо, от друга обаче е много гадно човек да лицемерничи така, просто не знам. И на теб прегръдки  Hug и дано всичко се нареди по-най-добрия начин! Поне си разбрала кои са свестни от колежките, въпреки, че е напълно възможно другите просто да не могат да разберат положението ти, тъй като не са изпадали в подобна си туация (много съм обстоятелствена днес, пууу).

# 205
Фокси, а иначе добър съпруг ли е?
Аз съм на мнение, че раздялата сама по себе си не е причина за развод. Животът е дълъг, хората навлизаме в различни фази.. понякога се разочароваме едни от други, но в крайна сметка семейството си е семейство. А изневярата е нещо толкова срещано, че може би не трябваше да се нарича изневяра, а разнообразие...

# 206
Стелс... недай си боже да ми се случи ситуация... подобна или ... не ми се мисли, дано имам човек като теб край себе си    bouquet . Най-ужасните ми страхове са били винаги за ситуации, в които няма да мога да помогна на най-ценното си...

Милена, може и да ти прозвучи встрани от темата, но колегите ми /с едно изключение, доказало се/ и шефа ми не знаят за семейните ми драми. Притеснявам се не от друго, а че заради затрудненото положение, в което съм, могат да решат, че съм им в кърпа вързана и да злоупотребят. Засега знаят, че работя за социални контакти, а колко ми е нужна тази заплата само аз си знам. Дано не се разчуе скоро...
Фокси, и мойто сладур не искало да ме наранява. Но факта, че едни и същи хора го виждат с мен и с детето, а после и с нея, това са общите ни приятели, колеги, ми дойде множко. Сега сме разделени и ми е чудно защо никой освен мен не вижда сериозна причина за раздяла?!?

А ухажора го разкарах, защото не му е времето. Е, погъделичка ми гъдела, стига толкоз за сега... Еееее, добре де, не беше мой тип... Wink

# 207
Rainy day, аз не искам съжаление или нещо друго. Но просто ги разбрах що за хора са. И няма как да не знаят за положението ми, защото сме малък град, то всичко се вижда и се знае. Но пък от своя страна аз никога не се оплаквам, никога не хленча, че ми е трудно, не парадирам, че сама си гледам детето /бащата помага все пак, не мога да отрека това, недостатъчно, но не се оплаквам - той ме "спаси", като му казах как ме е прецакал шефа, с уговорката да му върна парите, де/.
Както и да е ... май ще се окаже, че каквото и да си правил през годините, колкото да си бил добросъвестен и работлив, колкото и много да си влагал в работата, една дума напреки и ето вече, че не си така добър. А и момента е подходящ работодателите да си "развяват коня", дет се вика. Разпищолили са се. Laughing

# 208
  • София
Фокси, те никога не искат да ет наранят, даже незнаят, че щяло толкова да те нарани това! И се чудят после защо не ги искаш и защо неможеш да простиш!
Модмоазеле, може и да ечесто срещано,но...немога да го приема!

# 209
Добро утро, момичета!

Все неприятни постове чета и направо нямам думи.

Фокси, след истории като твоята винаги се чудя как може да има толкова много лицемерие в един човек. И никога нямам отговор на този въпрос.

Милена, отвратително е, когато имаш нужда от подкрепа и я очакваш от определени хора да не я получиш.
А за шефа, няма да коментирам.Той е казал достатъчно за себе си с постъпката.

Аз да се похваля Simple Smile Вчера ми извадиха един зъб. След 2 годишно ходене напред- назад по зъболекари, вчера ме заболя много  и си казах, че ще е днес.
В 10ч вечерта се рзделих с него. Сега много леко ме боли самата рана, но е нищо в сравнение с вчерашния зъбобол.

Лек ден на всички и само хубави новини от този пост нататък..

Стелс, пак да те поздравя за навременната  намеса.Късметлийка е приятелката ти!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт