Клюки (щастилви, тъжни днес) 9

• 9 245
  • 232
  •   1
Отговори
# 30
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
А аз трябва да се прекръстя на "шизофреничка"! Или и шизи за по-кратко!
Незнам вие, но мен много усилено ме гони шизофренията - ммога да си сметя настроението по три пъти на ден!

С извинение за израза  - дреме ти на шмайзера! Щом си имаш настроения, сменяй си ги, кво ти пука!  Mr. Green Реално погледнато си е съвсем нормално, не само заради раздялата и ала-бала, а и заради хормоните, които винаги си правят каквото си искат.

# 31
А аз трябва да се прекръстя на "шизофреничка"! Или и шизи за по-кратко!
Незнам вие, но мен много усилено ме гони шизофренията - ммога да си сметя настроението по три пъти на ден!
Може да са им свършили чистите чорапи, или пък при такава рязка смяна на времето да няма кой да им каже какво да облекат. Laughing

# 32
  • София
Ето ме и мен на фона на романтичните бивши съпружества със закъсняла романтика.

Боже, днес звънна на телефона на детето и му каза :"Кажи на майка ти, че я обичам и я цункай от мен..." А аз броя дните до развода, останаха точно два.
Това, че никога никой не се променя, е стара максима. Всички ние сме такива, каквито сме. Моят БНД е пияница. Да, когато е трезвен е добър пияница, но като цяло е безнадежден случай и в последно време пие от сутринта. Между другото преди няколко месеца си сложи инжекция срещу алкохолизъм и уж беше преборил пиенето, ама беше временно, както всички пъти преди това.
Ние днес пазарувахме с моето момче, сега готвим пиле с ориз, той е разпилял всички коли и камиони в стаята си, аз зяпам ТВ и Гала. Така ни минава деня за момента.
Чакам да мине една приятелка да пием по едно кафе вкъщи, а по някое време ще прескоча до Общината да си извадя Свидетелство за семейно положение, тъй като адвокатката каза, че го искат за делото.

# 33

Боже, днес звънна на телефона на детето и му каза :"Кажи на майка ти, че я обичам и я цункай от мен..."

ХМММ newsm78
Абе миналата седмица по време на ученията на гражданска защита да не би да са пуснали някакъв БНД-закъсняло романтичен-газ над София. Това придобива епидемиологични размери. Rolling Eyes

# 34

Какво им става на тия мъже днес ?  newsm78
Действа им датата 13... или искат да ги съжаляват... или поради прогнозата за застудяване предпочитат да се топлят до някого??  newsm78

Неземна, ще ме пукнеш от смях  Joy
Да, има нещо в сезона сигурно.

Вени, моето скромно мнение е, че заради една изневяра не бих си развалила семейството. Ако всичко друго е наред. Животът е дълъг, такива неща се случват. Не го приемай чак толкова трагично. Важното е да е добър и отговорен съпруг, да е добър баща, да те подкрепя емоционално в трудни моменти... Какво повече искаш? Не, не е късно, ако решиш да сте отново заедно. Не се подлъгвай от всеобщото настроение тук. Аз например няколко пъти се събирах с бившия ми съпруг, дори и след развода, давайки шанс на отношенията ни. И при нас е имало изневяра, макар че не това беше основната причина за раздялата.

Супернова, явно иска да се съберете. Що не се вземете пак? Днеска съм настроена много на сватосване  Laughing

МММ, кооолко си права...  hahaha

Габи, всичко друго се оправя, но пристрастеността към алкохола - не!  Naughty Дръж фронта и не му се давай.

# 35

Боже, днес звънна на телефона на детето и му каза :"Кажи на майка ти, че я обичам и я цункай от мен..."

ХМММ newsm78
Абе миналата седмица по време на ученията на гражданска защита да не би да са пуснали някакъв БНД-закъсняло романтичен-газ над София. Това придобива епидемиологични размери. Rolling Eyes

hahaha hahaha hahaha
Знае ли човек?  Laughing Питай Гражданска Защита.

Габи,, моят БНД също си беше недоизказан алкохолик.Прощавала съм много пъти.Промяната след всяко събиране е точно за една седмица.После пак същото  Tired

Мадмоазел - сватосницата! Simple Smile

# 36
На мен мнението на госта изобщо не ми прлича на мнение на жена.Даже повече ми бие на мнение на бивш.

# 37
Пате, що така? И мъж да е, пак си е прав. Ако не му кажеш какво да облече, ще тръгне по анцуг, риза и сандали  hahaha

Честно, май и аз съм гълтала от същия газ  Laughing

# 38
А, не съм съгласна. И БНД, и сегашният ми приятел си имат вкусове за дрехи и сами преценяват колко е студено ( уау!  Laughing ).

# 39
На мен мнението на госта изобщо не ми прлича на мнение на жена.Даже повече ми бие на мнение на бивш.

И аз това си помислих когато го прочетох   Rolling Eyes

# 40
А, не съм съгласна. И БНД, и сегашният ми приятел си имат вкусове за дрехи и сами преценяват колко е студено ( уау!  Laughing ).

Ауу, значи са няколко стъпки по нагоре в еволюцията от бнд  hahaha

# 41

Ауу, значи са няколко стъпки по нагоре в еволюцията от бнд  hahaha

Амин  Mr. Green

# 42
  • София
Mademoiselle Chocolate, ами като ме дразнят неща, които преди не ми правеха впечетление? Дали защото го обичах, а сега не? Иначе имаме много сходства и сега е идеалния баща, но..дали това е достатъчно? Може би е до човек, има жени, които могат да живеят без любов и си правят сметки, ама..А и нестава въпрос за просто изневяра тип чук и чао, става въпрос за унижение!

# 43
Мсля, че времето застудя и БНДтата си търсят сега топлинка за зимата! При мен в петък бяха едни велики прояви на ревност, но не ми се обяснява! Малката е 4 дни при него, но колкото и пъти да звънна, той не е с нея, иначе много искал да я види! Нямам думи, а и не са нужни!

Иначе аз си изкарах страхотно на вилата! Времето беше уникално, даже почернях! Наспах се, починах си, подишах чист въздух, почетох си, излизахме вечерта, подкрепях го в мача (отбеляза единствения за техния отбор гол)!  Беше много, много приятно! А и човекът беше много мил и внимателен! Simple Smile

Пате, да не пропусна да ти чиститя за листовките, в петък и кормуването да вземеш...

Мадмоазел, права си за събирането! Може би трябва да се дава втори шанс на връзката! Аз дадох преди година, беше неуспешен, но поне знам, че съм пробвала! И ми е чиста съвеста! А изневярата за мен също не е достойна причина за раздяла! Но унижение - НИКОГА не бих преглътнала!

# 44
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Аз мисля, че има разлика м/у изневяра и изневяра. Ако става въпрос за някакво единично изпълнение в стил чук и бег, може би бих простила (ама максимум веднъж), но когато става дума за нещо по-сериозно - не мога. Пробвах и не се получи, а може би и БНД не положи достатъчно усилия. Със сигурност знам обаче, че вече не бих се и опитала да прощавам такова нещо.

Общи условия

Активация на акаунт