Клюки (щастилви, тъжни днес) 9

• 9 548
  • 232
  •   1
Отговори
# 150
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Здравейте и от мен!   bouquet
 Габи, честито, няма какво да го мислиш - ти вече си свободен човек, възползвай се! Hug
 Офи, приятен пазар  ида си накупиш куп безсмислени глупости подобряващи настроението!
 Стискам палци и на Патето, въпреки, че може и вече да шИфьорка!  Mr. Green
 Рейни дей и аз съм на мнение да изчакаш малко, но пък иначе си е тръпка да си имаш ухажор!  Flutter

Относно крема за лице - аз не ползвам такива неща - естествено прекрасна съм си  Flutter Mr. Green Ама аз и не се гримирам, ех таз естествена красота!  newsm03

Лято, радвам се да те видя, ако не друго то поне ника ти ми носи слънчево настроение! Hug

Ние снощи готвихме калкан и го откарахме до сутринта, ама беше мнооогооо вкусно!

# 151
  • София
Привет! днес съм в къщи, че няма кой да гледа малкия, а още кашля и е със сополи.
Офи и Рейни дей едни и същи човек ли са? Ако е така, делото ти е скоро и до тогава не се втурвай. Пък после "каквото сабя покаже".

# 152
Офи и Рейни дей едни и същи човек ли са?
Не са.  Simple Smile

Рейни ще се кроти...  Hug към вас.

# 153
  Стискам палци и на Патето, въпреки, че може и вече да шИфьорка!  Mr. Green

Mr. Green Аха, позна!Успях! Чак аз не мога да попвярвам.
Въртя ме, направих доста грешки, но ме пусна.Каза практика и ще се оправиш.  Laughing
И да почерпя Simple Smile

И аз си мислех, че Офи и Рейни са един и същи човек  Rolling Eyes

Лято  Hug

# 154
Честито Пате, сега ще чакаме да почерпиш и за кола. Аз миналото лято идкарах книжка, ама още нямам кола Sad

# 155
Бравоооооооо, Пате  newsm44 newsm10 smile3501

# 156
Честито Пате, сега ще чакаме да почерпиш и за кола. Аз миналото лято идкарах книжка, ама още нямам кола Sad
Приятелят ми има.Даже днес се сдоби с нова.И ще има какво да си управлявам  Mr. Green
Неговата беше само с 2 места, за работа. Взех столче на Алекс и нямаше избор горкия, бартеросва я в момента  Laughing

# 157
Браво Патееее.... наистина практика трябва. Когато аз се явявах  за книжка и на мен така ми казаха !!  Peace Peace Peace
Имам книжка  ама не искам да   шофирам  - страх+нежелание = колата кара  само  мъжа ми !  Wink

# 158
 Честито Пате!   bouquet Айде сега и една кола!  Mr. Green

# 159
Честито на пате!

# 160
  • София
Честито, Пате!

Аз имах кола, ама покрай развода се изпокарахме за нея и аз отстъпих. Сега карам колата на моя приятел, който много пътува и реално-не я използва често. Искрено се възхищавам на мъжете, които с лекота дават колите си на жените до тях. Това според мен означава доверие.
Но аз смятам да си купя скоро една малка и не много скъпа кола, която да си е лично моя. В крайна сметка човек никога не знае какво точно ще се случи, всичко е толкова преходно в живота.
Обичам да карам кола. Не съм се качвала на градския транспорт през последните 7 години или иначе казано-откакто имам книжка. Това да можеш да караш, ти дава независимост и самочувствие, поне аз така се чувствам.

Днес нещо ми е много напрегнато. Имах много работа, детето и днес остана вкъщи с майка ми, защото още кашля. Сега пийнах "Мента, глог и валериан"-коктейлче от класа. Ще гледам малко ТВ, после ще спинкаме заедно с детето.

А за ухажорите-който ги има, честито! Аз лично не мога и не искам да живея сама и ще се постаря да намеря някой свестен, не много умен и не чак толкова красив мъж за тази цел. Simple Smile

# 161
 Габи, що така занижаваш критериите, как така не много умен, не много красив, а само свестен? Всъщност ти трябва много умен, но безумно влюбен (в теб), красив като картинка, но винаги до теб да спинка и не просто свестен, а направо чудесен!  Mr. Green

Ако трябва да съм честна не бих могла да имам близки отношения с мъж, който има по-малко акъл от мен (добре, че аз не блестя с такъв, че тогава какво щях да правя). ъй де, всичко трябва да си има, иначе за какво ми е?  Mr. Green

# 162
здравейте, страхотно е, че настоението тук е толкова леко  Hug

аз вчера бях рожденничка, ако ме питате на колко станах - на 22 , нооооо трябва много да мисля за да изчисля кой набор е това ,хихихих. събрах си приятели в един малък бар, направих домашни шоколадови бонбони- страхотни станаха, майка ми дойде от Русе да ми гледа бебата. надявах се да видя някое интересно лице, да пофлиртувам малко, но нищо. радвам се за всички, които сега в това тудено време имат някоя тръпка да не забелязват промените в температурата и си го пожелавам и аз.

за кремовете - не ползвам крем сега - имам ужасна кожа на лицето, сега го карам на кърма вместо крем - май работи. иначе за около очи от около 3години ползвам на една румънска фирма - Джеровитал - тук не са много извесни, но са супер добри и съм много доволна, но то е и от ген  Sunglasses

за колата и книжката - аз имам книжка от 12години и не карам от 9, сега започнах отново - като се разделихме - голям кеф и много независимост. поздрави на Патето за изкараната книжка, не е лесно.

за мъжа - сега се срещам с психолог от време на време защото смятам, че имам много ниско мнение за мъжете - и си говорим за това какъв мъж би ТРЯБВАЛО да си хвана - е нямам си и на идея - като цяло избирам все грешните мъже  #Cussing out

# 163
  • София, "Младост 3"
  bouquet ВЕни! Бързо оздравване.

bouquet Габи, свестните сме много готини всъщност  Mr. Green hahaha и мни и красиви...
надявам се, мечтите ти да се сбъднат...даже го врвам - понкога живота както казват изпразва ръката ти, за да ти подаде нещо ново... А ако си щасилва сега - се надявам да е за дълго време...поне докато искаш

Лек и хубав ден, момичета...

# 164
Добро утро на всички. Ако бях по-форумно грамотна бих ви пейстнала супер тортичка и ядки и Бейлис с лед, но не съм, така че се приемете за почерпени, защото днес моята малка госпожица става на цели 4 години.   party023 newsm38 smile3510

Настроението ми е под 0. Rolling Eyes Чета ви, но за сега няма да пиша, но се надявам със стелс да се намерим във фейса, за да мога да си ви прибавя там.

Общи условия

Активация на акаунт