Клюки (щастилви, тъжни днес) 9

• 9 536
  • 232
  •   1
Отговори
# 165
Супернова, съдействам!  Mr. Green

Честито ти пораснало момиче!Весело детство, много усмивки и много нови мечти!

Като нова, честит рожден ден на патеричка!
Време за флиртове, винаги има, не се ядосвай Simple Smile И идват тогава когато най-малко ги чакаш Wink

Елииииииии, познай какво гледах вчера  Laughing Тетрадката!!! Определено останах много очарована и чак сега разбрах от къде са ти аватарите.
Толкова е красиво всичко там и от една страна е много реално, но от друга ми се струва, че чак толкова голяма любов не съществува.
Поревах си хубаво, особено накрая и скоро не съм се запленявала така от филм.....Ех, любов!

# 166
Оооо, Патенце, филма е у-ни-ка-лен.  Heart Eyes Има и книга, аз я имам в оригинал на английски.
И аз не вярвам в чаааак такава голяма любов, но филма има много невероятна сантиментална стойност за мен. Свързан с един невероятен период от живота ми и един уникален човек, който много, много ме обичаше  Simple Smile

Супернова, да ти е живо и здраво детенцето!!! Много радости да ти носи!   bouquet
Като нова и на теб - честито! Бъди живо и здрава и усмихната!   bouquet

# 167
Като нова на патерица - честит рожден ден !!! Нека мечтите ти  се сбъдват !!!  bouquet
Супер нова  да ти  е живо здраво  детенцето  - и ти покрай  него - д ате радва и да  се обичате !  bouquet  bouquet

# 168
Честито на рождениците малко на патерици ,но аз съм си такава заблеяна ConfusedУф неделя вечер е .На мен ми е супер скучно и гадно.Утре отново на работа.Кога ще дойде събота да си отидем малко при мама ,макар и за 2 дена.Толкова мие спокойно там.
Отнесах се нещо.
Лека вечер и успешна нова седмица.

# 169
Момичета, аз нещо не съм писала през последните дни. Не ви ли е мъчно за мен, а? wavey

# 170
Като нова, честит рожден ден на патерици! Здраве, щастие и късмет ти желая!  Hug
Супернова, да ти е жива и здрава принцесата.!  Hug

Офи и Рейни дей едни и същи човек ли са?

Не сме един и същи човек:)

Аз нямам с какво да се похваля.
Вчера трябваше да отида до вкъщи.... или май вече трябва да спра да го наричам вкъщи защото не е, за да си взема някой по дебели дрехи и обувки. Толкова мъчно ми стана, толкова криво.... с толкова желание сме си подреждали всичко, и уютно.... и сега като го гледам.... взела съм всички играчки на детето, и  е едно различно... Едва се сдържах да не заплача там докато събирах багаж. Струва ми се, че и аз трябва да потърся психолог, защото усещам че вече изгубвам всичко общо с човека, който бях и започвам да се хващам че се обвинявам за случилото се, а това ще ме довърши.

Честити на новата шофьорка! Практиката му е майката. Аз след развода ще се сдобия със семейната кола. Нова е и е много голяма и изобщо не знам как ще свикна да я карам, но ще трябва. Не мога да мъкна детето постоянно по таксита и да завися от баща ми. Имам книжка отдавна, но и отдавна спрях да карам, защото имаше кой да ме вози. Сега ще трябва да свикна пак. Ще мисля дали да я продавам и да взема по-малка. Не знам. Ще видим, но кола ще ми трябва.

И така. Май трябва да спра да пиша тук, че развалям хубавото настроение Simple Smile

# 171
Офи, същите тягостни чуства ме налягаха и мен в началото, когато ходех да си прибирам периодично това-онова. Още ми е терсене, няма как да не го призная. Мъчно ми е.
И да си караш голямата кола, никакво продаване, ще й свикнеш на габаритите и всичко ще е наред  Hug

# 172
Добро утро, момичета! Заведох малката на детска градина и ви пиша набързо преди работа Simple Smile

Пожелавам на всички ползотворна и емоционална седмица!

На мен това ми беше първия уикенд, през който останах сама с детето! До сега или е била при баща си, или майка ми си е била вкъщи и съм можела да излезна след като я приспа, но не и тази семица! Учудващо за очакванията ми, не се чвствах криво, въпреки че една седмица не се бяхме виждали с тръпката ми! Запълних си прорамата през деня на max и се чувствах много спокойна и удовлетворена! Водих малката на детски театър, МакДоналдс, возихме се на метрото, поле сън и газ към зала Универсиада да гледаме баскетбол: ЛукОйл - Левски! На другия ден посетихме Стройко, видях се с колеги и беше много приятно! Снощи майка ми пое малката и азизлезнах малко  Whistling

Сега ви казвам лек ден и тръгвам вече за работа, че нещо се отплеснах!

# 173
Момичета, аз нещо не съм писала през последните дни. Не ви ли е мъчно за мен, а? wavey
Шоколадче, то почти никой не е писал последните дни!  Laughing

Добро утро от мен!  Hug

Офи, нормално е това.Все пак всички сме хора и имаме чувства.И аз като ходя до БНД ми застава една буца в гърлото  Confused

# 174
обро утро и  от  мен !
Пак  е мрачно и мъгливо .... ама не се поддавайте  на подобни  настроения заради  времето !!! Stop
Аз пък вече нямам буци  в гърлото когато се срещнем  с БНД .....  Mr. Green Преодолях го , знам , че каквото и да ми каже вече с нищо не може да  ме обиди !  Peace Понякога  обаче ми става  мъчно когато  ги  видя  двамата  с малкия  в супер  настроение - баща и син се смеят  заедно и забавляват .... Защо  БНД не правеше това преди ,  а трябваше да се разведем та да  се сети ....  newsm78
Но пък се успокоявам от друга страна защото по същия начин виждам  сина си с моя нов  мъж !!! Така ,че всяко  зло за добро!!!   bouquet

# 175
Стелс, и при нас е така.. Чак след като се разведохме започна да си играе с детето, да я извежда, да има някакъв личен контакт. Преди все гледаше телевизия, спеше, седеше в тоалетната или се скатаваше в другата стая. Радвам се за детето, но се и притеснявам дали няма да му омръзне и да стане както преди.

# 176
  • София
Офи, трябва ти психолог оперделно, за съжаление аз моята немога да ти препоръчам, че лежи за задържане.

# 177
Офи  Hug гледай напред. Не се обвинявай, нормално е да тъгуваш, но не си причинявай повече. Като се качиш на голямата кола ще си "мома с кола", при това голяма  Wink Горе главата!

Видяхме се онзи ден с моя бъдещ бивш. Ми не ми трепна нищо. Явно цялата работа си е умряла отвсякъде. Детето имаше рожден ден, да ми е жив и здрав манекена, тате отказа да му купи желания подарък, аз пък запалих возилото и отидохме да се обзаведем с подаръка. Аааамаха!

Ъъъъ, този, ухажора го разкарах днес. Много съм послушна, ейййй!  Wink

# 178
Ъъъъ, този, ухажора го разкарах днес. Много съм послушна, ейййй!  Wink

Е как така? Защо го разкара?

# 179
Ох , аз пък много се уплаших и  много се притесних .....  Cry Confused
Комшийката и моя приятелка - децата ни учат заедно  в един клас и ги водя  сутрин двамцата ...та .... жената с извънматочна , явно се пукнала тръбата и  с кръвоизлив в стомаха - колабира ни  в ръцете докато  я извеждахме към линейката ... много се разстроих защото това е много сериозно - да не кажа че се умира от това.... Тя имаше кървене после 3 положителни теста за бременност - трябваше да отиде на добър ехографист да и каже дали има нещо  в тръбата ....Уж ходи.... ама доктора  нищо не видял  с вагиналния ехограф...направо съм бясна  #Cussing out #Cussing out Тя милата  с болки от обяд .... отивам при нея към 17 ч ...тя  бледа като платно ...Отказват  линейка ,  #Cussing out на втория път  се съгласиха да дойдат ... аз знаех какво  става - по тел. се консултирах  с баща ми ( също гинеколог но не в Пловдив ) .... Ужас , съмненията се потвърдиха ....защото сега  я оперират .
Ох , страшно си беше , не можем да  я изведем от  асансьора ..., децата гледат от терасата и  викат ...докторката  и  слага  система пред линейката ... Cry Cry
Детето и е у нас сега - тъкмо си легнаха ...  Sad Cry Трябваше да  лъжа нещо ... та да  не се усъмни .... newsm78
Чакам мъжът и дадойде след операцията в къщи ....
Ох , момичета стискайте палци да  мине  както трябва. Тя направо си  е отивала .... Cry
Още като и видях жълтите очи знаех , че има вътрешен кръвоизлив .... корема и не дава да  се пипне ...
Стискайте палци !!! Praynig Praynig
Когато мога  ще ви пиша  Hug

Общи условия

Активация на акаунт