МАЙчетата питат (пишат), докато бебетата ритат!N4!

• 27 205
  • 743
  •   1
Отговори
# 660
Кенга, за таблетки за гърло Прополки (до колкото ми обясниха в аптеката ставата за бременни).
Относно пазаруването съм съгласна с теб, всичко за бебчо трябва да е купено преди да се роди, все пак като излезеш от родилното те първа с бебето ще се юрнеш да пазаруваш ли? Да бе да... А от гледна точка на финансите си напълно права... винаги разсрочените във времето разходи се поемат по-лесно.

Мен също ме сърбят ръчичките за пазар, много ми се иска да отида и да накупя всичко за бебчо... но е рано... пък и да не предизвиквам "късмета". Но пък съм си избрала повечето от нещата. Така че като напредне бременността - ще действам.
Нямам търпение да дойде Коледа и Нова Година ... ехххх още малко (така поне се успокоявам хахахах)

При мен носът тече ли течеееее, гърлото боли само сутрин и вечер, но мисля да пробвам да се размина без лекарства.

Беборанче, новината за Данета и намаления брой на  Sick е много похвално Simple Smile   bouquet

Аз също съм с Неофолик, доктора каза да пия по 1 таблетка на ден, това била дозата, пък иначе натрупването на фолиева киселина в организма не било добре.

Лека вечер, момичета и приятна почивка.

# 661
  • Под кленовите дървета
Кенга, Славчето като се разболях почнах първо с Проспан сиропче и Прополки. Ама като пиете Проспана не излизайте много навън, че на мен тъкмо ми беше свършил работа и ми беше минало гърлото и се наложи да излеза в един студ и файда никва, ми само гълтах още седмица лекарства  Crossing Arms Втория сироп, който пих беше МУкосолван, по-бързо върши работа. Обаче не се препоръчва за бременни (так пише в листовката). Аз от него пих по една доза на ден и се оправих бързо.
С мед и лимони не се ли успокоява гърлото? Аз преди да легна пиех сока от един лимон с лъжица мед. После не кашлях известно време. Опитайте Simple Smile

# 662
  • София
 Да ви кажа честно момичета,мене заболи ли ме гърло един път и няма оправяне.Винаги съм си патила от него и от носа.Но! Този път само за един ден забравих какво е да те боли гърлото.Изпих 3 чая и изсмуках 3-4 таблетки Хексоралетен Н и съм като нова.Сега се боря с носа  Laughing
Славчето аз Данета го върнах ама не се тревожа вече  Laughing
Леле момичета от няколко часа така се радвам на храната се едно я виждам за първи път хихи сега мачкам една филия ...лелеее хляба си бил вкусееен ням

# 663
Беборанче, радвам се, че си по-добре. Hug
Аз бях на преглед днес, малкото подскачаше, виждаше се и пъпната връв. Продължава да върви седмица напред.
Хубава вечер.  bouquet

# 664
  • Пловдив
Беборанче, браво, че хапваш вече  Hug

За хремата - препоръчвам ви хомеопатичния спрей Еуфорбиум - с него носът ми мина за 2 дни, но и хомеопатични гранулки пиех  Peace Peace
За гърло - Хомеожен+много мед, лимони и Тантум верде спрей  Peace

# 665
Baby Love®, браво, много хубави новини ... енергично е значи Simple Smile

# 666
Благодаря за съветите Hug 2-3 дена се тъпчех с чай,мед и лимони,но май не ми помогнаха много. Утре ще посетя аптеката за по-тежък арсенал.
BeBoRanChe , браво, започваш да се оправяш  fingerscrossed
Baby Love® радвам се,че и при вас нещата се развиват добре  Hug
Лека вечер...

# 667
Kenga_ за гърлото моя лекар разреши да се смуче Ефизолче, сироп Стодал и както какза Змейковица-Еуфорбиум  Hug Дано да се оправиш бързо, както и всички болни  Hug  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 668
 Heart Eyes За бебко май няма да купя скоро неща, но за сметка на това току що си купих по интернет два броя на Мустела 9 месеца антистрий, че ги гледах , че са по 20 евро и отгоре, а на мен ми излизат по 14, е и доставката , но пак не стигат 20 евро, е поне ще имам за някой друг месец, дано наистина да действат. Лека вечер и си хапвайте, за да растат бебчетата, а се зачудих никой няма ли да се похвали с  baby_neutral baby_neutral , с близначета.   bouquet Лека и цунки от нас  Hug

# 669
Лека и от мен  Hug
Сладки сънища  Heart Eyes

# 670
Здравейте момичета,
аз днес бях мн ранобудна, ходих да дам уринита в клиниката и после пих кафенце и си купих чорапогащник за бременни и съм мн доволна,

и аз да споделя за фолиевата и аз пия фолиева киселина( Neopholic Meta) лекарката каза че много добре се усвоявало, и също така Неоксид това е антиоксидант с пшеничен зарадош, витамин А, C, E и Селен
а след 3 месец ще пия витамини, които съдържат също фолиевата киселина, аз фолиева пия още преди да забременея

и а споделя днес ще ходя на Йога за бременни, ако някой мисли да ходи ще споделя как в било и ще дам адрес, аз живея в Бели Брези и ще ходя в Борово сега на Йога Simple Smile ходила съм и преди и мисля че е много приятно и отпускащо,

днес си купих "Малкия Принц" ще чета на бебо Simple Smile дано му хареса  newsm78

Лек ден на всички вас

Катя съжалавам много, дано успееш бързо да се възстановиш  Hug Praynig

Мила и аз съм в Белите Брези и искам да ходя на йога,искаш ли да се разберем нещо и къде точно се намира клуба. Мерси  Hug

# 671
Добро утро,момичета!
Да ви се оплача. Последните дни се събуждам рано-рано с кокошките и от там на татък никакво спане! Днес поне като смениха времето се субудих по светло Simple Smile
Kenga ако започнеш да се влушаваш има 1 антибиотично пръскало за нос и гърло,което можеш да си вземеш. Не си спомням в момента как се казваше,но при предишната бременност се бях разболяла мн лошо, започна да слиза към дробовете и ми го изписаха. На упътването пишеше,че не вреди при бременност и кърмене. Ако започнеш да се влушаваш пиши и ще се опитам да си спомня как се казваше,че сега все още малко спяSimple Smile))
Приятен и безпроблемен ден на всички виSimple Smile

Последна редакция: нд, 25 окт 2009, 07:01 от zuu_

# 672
Добро утро,рано,рано от мен!
Хубаво го смениха времето- щели сме да спим с час повече-ха -ха-ха!
Да дойдат да обяснят на щерка ми, че не е 7ч. , а е 6.
 Shocked
Гледам пак имаме болнички, ама в това време, няма как!
Аз да споделя опит-
за носле и гърло ползвам сребърна вода Аркол от аптеката.
Няма противопоказания и действа бързо и за много неща.
Помагат ни и Фитолор за смукане.
Оздравявайте бързо!
Днес с това рано ставане ще ходя цял ден като ударен самолет smile3506 smile3506

# 673
Пръскалцето за носле и гърло се казва Bioparox,
понякога помага, но последния път на Криси от него само и се засуши гърлото.

# 674
  • Русе
Добро утро и от мен!
И аз от вчера съм в отбора на ранно ставащите. Вчера съм се събудила в 6:30, а днес 7:30.  ooooh! Тъкмо спането нощем ми се нормализира малко и като стана до wc-то после заспивам сравнително бързо сега пък това. Явно така ще е.
Дано болничките се оправят бързо!

Общи условия

Активация на акаунт