Февруарска мама не се спира, именце за бебчо тя избира! (24)

• 23 517
  • 744
  •   1
Отговори
# 285
Само да ви се похваля, че вече съм на половин работен ден...фук-фук......отивам по магазините:)

# 286
  • offshore & overseas
Само да ви се похваля, че вече съм на половин работен ден...фук-фук......отивам по магазините:)
Ей, честито, дано поне останеш на цяла заплата, че вече имаш повечко време за харчене, тъй кат гледам... hahaha

Последна редакция: чт, 15 окт 2009, 00:23 от Мяуче

# 287
Привет на всички Heart Eyes а на Ohlalaa добре дошла:)
el_P,
Успех на изпита newsm10, пък после,ако можеш драсни да кажеш как е минало!
И аз трябва да уча, че съм на изпит декември, ама засега само "трябва" и няма кой да чете.... smile3529
Мяуче,
дано по-бързо да ти се оправя Калинка Hug!
Иначе ще гледам и аз да се включа за Шейново на 28, че направо съм пълна обърквация и май накрая ще стане накъдето
ме отвее вятърът. Исках да те питам дали  там може  без избор на екип/лекар и има ли свиждания? За 2ра градска със сигурност нямат Confused
slyn4ogled
Браво! Да ги овършееш и да си купиш нещо за глезундрене Flowers Bouquet
Пожелавам на всички хубав ден и да има повече приятни емоции Hug  Nature Snowman
П.П.
Илианка,
Знам, че ти е много тъпо и тъжно, абе въобще смотано( нас също са ни обирали), ама това е положението - минало, заминало - и да се тревожиш,и да го мислиш - файда няма.  Гледай си там да ти е спокойно и си мисли за бебунката   action032

# 288
  • София
Здравейте и от мен! Хубав и усмихнат ден ви желая на пук на времето, апашите и скапаняците на работа.
Аз всъшност за това съм у дома от този месец, нервите не ми издържаха, две сутрини се събуждам с контракции и мъж ми отсече: "спираш да работиш", макар че заплатата ще ми е наполовина , сиреч само на това, на което ме осигуряват.Но какво пък, пари се изкарват, здраве не.А и предпочитам да си щадя нервите, миналата есен като не го правех и загубих бебчо да не ми беше по-леко после,заплата не ми го върна.Така че гледайте себе си, бебоците и всичко дриго да ви е през ................
На учащите "успех".то и аз трябва да уча,ама ми е рано още,следващите изпити са ми чак в началото на февруари и дано бебчо изчака да мине 5ти ,че иначе няма да раждам в Майчин дом ,ами в Свищов  Laughing
 welcome на новото мамче, лека бременност и февруари мн здраво бебче!  Hug Hug Hug
Отивам да готвя ама ще ви хвърлям по едно око.

# 289
  • София
Като излизаме с мъжо, все аз намазвам (той разсъждава като Ника, всичко му се чини скъпо), най-много за Халюша някое нещичко да се попромъкне тук-там.
Не, просто е практичен човека.  Laughing
Ние преминахме с мъжа ми през доста различни периоди във финансово отношение - и доста добре сме живяли, и средно, и сега последната година сме на ръба според моите разбирания - т.е. имаме пари за храна и сметки, излизаме поне веднъж седмично, можем да си позволим почивка веднъж годишно, нямаме заеми.
Но бюджета ни е разчетен общо взето, затова съм си приела правилото за всичко, което струва над 50 лв. да си помисля още веднъж дали ни е нужно. Нямате идея колко неща не съм купила след като размисля. Сега например харесващите ми маратонки струват 130 лв., обаче си мисля - за тези пари ще си купя и панталон, и обувки, а маратонки всъщност си имам. Затова съм оставила идеята да отлежи.  bowuu

# 290
Харемче ти още в Майчин дом ли си водиш консултациите? Аз също преди 2-3 седмици се оплаках на моята доки че имам по засилено течение и тя не ми взе влагалищен секрет, а само ми изписа крем, а като бях бременна с Ирена доста пъти ми вземаха. Не знам дали има нещо общо с това че ще раждам секцио и за това да не ми вземат влагалищен секрет.

Сиянче,аз ходя на две ЖК,една от които е в Майчин дом,а другата в Олимед.В Олимед вече за втори път ми вземат влагалищен секрет,а в МД нито веднъж.На 19.10 съм на консултация в МД и ще запитам защо така процедират.Но вече взе да ми писва от тях...изследванията не са на ниво,4Д апарата им не работи,а таксата си е все същата Crossing Arms

# 291
  • София
Сиянче, това, че ще раждаш секцио няма нищо общо с взимането на секрета. Трябва да ти взимат секрет отвреме на време, а при оплакване - винаги.
Харемче, от чисто любопитство - колко струва тази платена ЖК във вашия МД?

# 292
300 по ЗК, но само определени лекари работят с нея ! В нея няма ФМ и Биохимичен Скрининг !
530 стандартна
580 интензивна

# 293
  • offshore & overseas
Ан, така, право думаш, Ника, човек знае 2 и 200. Аз съм най-непрактичното създание на света, та добре че ми е Лъвю, да ми дърпа юздите чат-пат.  Laughing

Иначе и ние сме минали през периоди всякакви и сега сме на ръба, за кой ли път, макар че този ръб е по-малко ръбест от други ръбове. Crossing Arms А по твоите критерии сме и доста под ръба, да си призная. Joy

В тази връзка, някой питаше за какво палцестискане помолих вчера, ами, кандидатстваме за заем, с който да си покрием друг заем, защото последният се оказа доста неизгоден (живо обирджийство). Засега не е ясно дали ще ни го отпуснат, но според мен ще.

Да видим! Чакам и треперя, защото от това зависи до голяма степен и нашето относително благополучие (разбирай оцеляване) през идните 1-2 години. Абе, шибана работа. Crazy

# 294
  • София
Здравейте най-после и от мен,
Отдавна не съм писала,но първо баба ми влезе в болница(вече е по-добре),а после имах проблеми с болки ниско долу,а контракциите са ми всеки ден... Crazy От днес пък хремата се опитва да ме тръшне и така. Simple Smile Мяуче,дано Калина се оправи бързо,че да не премине и на теб настинката.
Уча в НБУ ,но не знам в този студ как ще се ходи.Направо си е зима.
За харченето аз съм тази,която премисля и в повечето случаи се лишавам.Затова обичам да ходя с мъжа,че той е по-ларш.
Лолита,много тъжно наистина,дано по-скоро се похвалиш отново. Praynig
Добре дошли и на новите в отбора,дано са по-редовни от мен в отчетите. Sunglasses

п.с. знам,че най-добре да се консултирам с док,но другата седмица съм на ж.к.и не искам сега да го търся - миналата седмица ми изписа нутри маг 2*1 ,но в 2-3 аптеки го нямаше и ми предложиха магнерот.Сега нз как да го пия,пише при бременност по 1 на ден и така и правя.Споделете.

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 4 нови отговора.

# 295
  • София
Мяуче, дано ви одобрят!

Мис Бътерфлай, ако контракциите са ежедневни, на мен ми го предписват Магнерота 3х1, а ако са много болезнени 3х2 за една седмица и после продължавам 3х1.
Сега понеже вече нямам контракции, доктора ми каза да го пия 1х1 на ден и ако се появят да си увелича сама дозата на 2х1 и да го потърся за консултация. Но 1х1 е като поддържаща терапия, т.е. вече магнезия ми е достигнал някакво ниво в организма от по-големите дози, които пиех преди, сега е въпроса да се задържи.
С първата бременност цялата я изкарах на 3х1, и доста често на 3х2, сега определено нямам чак такива като тогавашните контракции.

Което ми напомни, че вчера получих първата си крампа - пръстите на краката ми се разчекнаха в различни посоки. Хем ми беше смешно, хем болезнено. Laughing

# 296
  • offshore & overseas
Което ми напомни, че вчера получих първата си крампа - пръстите на краката ми се разчекнаха в различни посоки. Хем ми беше смешно, хем болезнено. Laughing
Хм, това нощем, докато спиш, ли? Аз още не съм имала тоз път, но очаквам включване всеки момент. Преди се разсипах от болезнени крампи и будех Лъвю и съседите с кански вой в потайни доби. Twisted Evil Чувала съм, че и туй е поради недостатъчно магнезий в кръвта.

# 297
  • София
Не, вечерта преди да си легна беше. А иначе и на мен при първата бременност предимно нощем ми бяха, егати гадостта.

# 298
  • София
Благодаря Ника,ще ги почвам 2*1,защото не са ми болезнени.Другата седмица ще питам и док.

Последна редакция: ср, 14 окт 2009, 13:34 от Miss_Butterfly

# 299
  • Бургас

В тази връзка, някой питаше за какво палцестискане помолих вчера...

Аз ,аз бях ....любопитно човече съм  Peace Значи Мяуче,продължаваме със стискането !
Miss Buterfly аз почвам лекции от 23-ти тоя месец,само събота и неделя,но се надявам да е хубаво времето ,че иначе незнам.Иначе май скоро ще спирам с работата и аз ,понеже и работа и лекции ....  no нещо няма да имам време за сън и почивка,всеки ден ще трябва да се става рано.
Даже току-що пуснах обява в jobs.bg за собствената си позиция,малко странно ми беше ....
Охх днеска да ви се оплача,не можах да си закопчая любимото палтенце ,а миналата седмица можех Sad ... и след работа ще се ходи за някое якенце и ботушки,че моите всички са на висок ток.
И хем знаех ,че ще става студено и пак съм неподготвена .
Амм лекцииката мина добре ,да се отчета  Peace

Общи условия

Активация на акаунт