Февруарска мама не се спира, именце за бебчо тя избира! (24)

• 23 517
  • 744
  •   1
Отговори
# 465
anik79 Томова първо ми каза,че е сигурна че е момче на първата ФМ,после на втората каза че е сигурна,че е момиче  Crazy и че явно "чавка ми е изпила мозъка да кажа момче първия път"  hahaha После на ЖК на 2D дофтора каза че мааай било момче  Thinking а тук Ника звездите и казват момче на 50% Mr. Green а на Мяу момиче на 60%  Joy Любимият казва да почваме да приемаме залози,а повечето ми познати казват че са близнаци  Simple Smile (имам брат и сестра близнаци и всички първо това им идва на ума)

# 466
Привет!
Аз най-после съм си в Бургас  newsm44
Сега си оправям багажа на почивки, че ми е трудно навеждането  Blush
За 4 дни сте изписали 31 стр. и просто не знам как ще изчета всичко  Shocked Но се надявам всичко да е наред с вас и бебоците  Hug
Хайде отивам да хапна (пак) и да продължавам с багажа  Peace

# 467
Ел разкошни са нещата за бебо  Heart Eyes оххх така мило и приятно ми става като гледам такива неща  Simple Smile

# 468
magnoliamm  welcome ДА СА ТИ ЖИВИ И ЗДРАВИ МЪЖЕТЕ И НА РЪЦЕ ДА ТЕ НОСЯТ!

# 469
Мария, добре дошла  Hug

И аз днес ще съм на домашен режим, че след всичкото тичане вчера в тия студове  ooooh!

Много сладки дрешки сте взели  Party Аз засега само точа лиги по магазините  Laughing Пък за козметика въобще още не мисля... Понастройвам се полека-лека за раждането засега. Едно по едно да стават нещата  Wink
На 21-ви ви споменах за безплатната лекция в магазин Слънчице - там ще обясняват за първите грижи вкъщи - къпане, каляване и т.н. Та мисля, че ще е полезно. В петък няма да се присъединя, но разкажете после накратко  Wink

newsm10 Хубав ден на всички!

# 470
  • София
Здравейте момичета,
Докато ви изчета, то станало обяд ! Crazy
Ел,честито за изпита и за покупките за бебето. Simple Smile Много ми хареса синия комплект-предполагам е за изписване...
Още нищо специално не съм купувала за мен,но май един чорапогащник за бременни няма да е зле,че моите ми стягат на корема.

Моля ви кажете ми как беше сайта,от който една мама си поръча количка ако не се лъжа .Дано някой се сети.
Приятен ден от мен. Heart Eyes

# 471
  • До Балкана
Мария, добре дошла, мила и леко бременеене! Hug
Ох, дрешкита са божествени, много ме сърби вече да купувам! А Пеперудке, малката ти космата принцеса е супер! Hug
El, Багира с този поглед просто ме разтопи! Да я намачкаш от мен! Heart Eyes

# 472
  • София
Благодаря Далче,твоите косматковци също много сладки !  baby_neutral Hug

# 473
ЕЙ мами да ви питам аз вие какво сте си избрали за спане на бебето-дървено легло ,згаваемо или кошата.Чувам че бебетата си удряли често главичките в дървените като правели опит да стават а при згаваемите не е тъка.Моето татенце сега иска сам да направи първото легло и затова гледаме всякакви идей за кошарка с балдахин,изглегда доста приказна,но нали ние ще си я правим и ще излезе евтино, а по- нататък нещо стабилно.Исками се малкото ми ангелче наистина да се чувства комфортно . smile3524

# 474
Дървено легло ще вземем  Peace. Сгъваемите са супер за път, но за постоянно легло не ги одобрявам. Изглеждат ми несигурни и малко елементарни...Мое мнение  Wink Има теми по въпроса:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=427612.0
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=422690.0

# 475
Ел дрешките са страхотни!
Пеперудке много е сладък твоя сладур,как се казва?
Далче малките бебоци растат ли?

Ние твърдо сме за дървено легло.Като се сложат обиколниците мисля,че няма да е толкова твърдо.

# 476
  • София
Ние ще купим и двете.Дървеното за у дома ,и кошара за спане като пътуваме,че и без друго ни се налага често често.Още не сме се спряли на модел нито за едното ,нито за другото ,но  за това пък имаме 3чифта чаршафчета+ обиколници и като ги гледам какви са пухчета......едва ли ще му е твърдо и ще си удря главичката.
Всъшност имам 5 плика с покупки за бебо,но незнам как да кача снимки  newsm78  Руса съм и това си е.

# 477
Браво Ел, чудесна си! А какво ще кажете за имената Борил, Боримир и Божидар, като последното е в много краен случай?

Имена за силен мъж!!! Направо четеш мислите на мъжа ми  newsm78 Да не сте имали нещо вие двамката, а? Crossing Arms

# 478
  • София
Ние се завърнахме от разходката, егати студа! Бррр, на това дете не му стигнаха 2 часа тичане, а майка му жално бършеше сопол.  Mr. Green

Ние имаме и дървена, и сгъваема кошара.
Сгъваемата я използваме само за път, не ми се иска да спи в нея за постоянно. Плюс това придоби ужасния навик да драска по мрежата и когато и да се събудше през нощта се почва едно драскане...
Дървената ни е с 3 плътни страни, решетката е само отпред. И да, голямо блъскане на главата падаше, но не виждам да му е попречило нещо.  Laughing Става, удря главата и ляга в другата посока. С времето се научи да се пази и това е.
Обиколници не съм имала, и сега няма да слагам. Нещо не ми допадат - първо, че трябва да имам поне 3 к-та за смяна /като чаршафите/ и после все ми идва на акъла, че като почне да се изправя ще се катери по тях и може да се преметне. Затова ще си караме така.

Добре дошла, Магнолия! Винаги съм искала да имам трима сина, но май ще се стопирам на двама.  Laughing Hug

Отивам да гледам снимки.

# 479
  • Burgas
Аз имам дървена кошара от Моника,нея ще си ползвам,много съм доволна,не си спомням Моника да си удряла главата,пък нали има и обиколници,Пък и като вземат да стават на кошарите нали има решетки и им е по лесно да се надигат защото имат къде да се хванат.Пък и дървените май са по здрави,от колкото тези сгъваемите,но пък за път са идеални.

Общи условия

Активация на акаунт