Февруарска мама не се спира, именце за бебчо тя избира! (24)

• 23 516
  • 744
  •   1
Отговори
# 525
  • Стара Загора
Благодаря за напътствията, нали още съм нова...  Embarassed Аз съм на 27 години и това ми е втора бременност. Имаме си кака на 5 год., а сега живот и здраве чакаме момче. И съм от Стара загора да не забравя да кажа  Simple Smile

# 526
  • София
Много мерси вгигнахте ми само4увствието до небето, ще бървя с вирнат нос !!  Flutter Hug

Видях 4е и други са ка4или снимки, страхотни са снимките вси4ки са много хубави! Аз съм си дребна само 162 Simple Smile и корем4ето си ми ли4и.

Никой не каза искате ли да се 4акаме към 10.15 пред ЦУМ или не искате???

nonolina  Добре дошла и лека и безпроблемна бременност!!   bouquet Hug

# 527
Добре дошла, Nonolina!  welcome Лека и спокойна бременност! С теб сме с еднакъв термин.  Wink
Роси, прекрасни снимки! Много хубава двойка сте!  Hug

# 528
Привет и от мен!
 welcome,на новата мама
Момичета днес завръщайки се от лекцията на 9 месеца,установих че едва ли някоя от нас ще мине без помпа за изцеждане! newsm78,комплекта на авент за 160 лв наистина е много хубав.

# 529
  • offshore & overseas
Момичета днес завръщайки се от лекцията на 9 месеца,установих че едва ли някоя от нас ще мине без помпа за изцеждане! newsm78,комплекта на авент за 160 лв наистина е много хубав.
Аз ще мина -- бас ловя! Laughing Ръчното изцеждане е доста по-ефективно, не ставайте жертви на агресивната реклама на Авент! Stop
 Peace Peace Peace

# 530
  • До Балкана
Мяуче, като те слушам колко спокойно и уверено говориш ми се иска февруари да се клонираш и да минеш през Сливен да дадеш някой и друг практически урок! Blush

# 531
  • Стара Загора
Аз ще мина -- бас ловя! Laughing Ръчното изцеждане е доста по-ефективно, не ставайте жертви на агресивната реклама на Авент! Stop
 Peace Peace Peace

А някоя от вас ползвала ли е помпата на авент, за да сподели опита си дали е ефективна???  newsm78

# 532
  • Бургас
Мяуче, като те слушам колко спокойно и уверено говориш ми се иска февруари да се клонираш и да минеш през Сливен да дадеш някой и друг практически урок! Blush
А след Сливен,заповядай в Бургас !  Peace

# 533
  • София
Мяуче, благодаря!  Mr. Green
Аз, естествено, се рових из кърмаческия далеч след като си спрях кърмата. Честно, освен, че ми беше съвестно към детето, се почувствах безкрайно глупава и празноглава, че не потърсих помощ навреме. Сега обаче второто ще го отнесе, така де, ще го кърмя. Laughing

# 534
  • София
ееех колко нови мами, много се радвам, и дано да продължават да се присъединяват и още, и още.
добре дошла на nonolina и леко бременеене!

Ника като гледам твоя термин е на 14.02, аз съм на 13-ти така че ще си се мъчим заедно. Ти имаш ли някакви лични впечатления от Вита?

Аз да се оплача, че и мен ме няма на първа страничка, но чаках Memoria да се завърне и да я помоля нея да ме впише.

# 535
  • София
Мишони, имам впечатления, да, сина ми е роден там.  Laughing Чудесно беше всичко. Освен цената.  Mr. Green
Аз ще раждам със секцио, имам си и лекар там - Д-р Цанов, той ми следи първата бременност и ми направи първото секцио. Като понапредна още малко ще му звънна да се уговорим нещо за февруари, защото сега ходя на ЖК в кварталната поликлиника.

# 536
  • Стара Загора
Има ли други мами от Стара Загора или не са на линия в момента???

# 537
 Peace Peace Peace

А някоя от вас ползвала ли е помпата на авент, за да сподели опита си дали е ефективна???  newsm78

Аз я ползвах, изключително доволна съм  Peace !

# 538
  • offshore & overseas
А някоя от вас ползвала ли е помпата на авент, за да сподели опита си дали е ефективна???  newsm78
Аз писах вече, че съм ползвала ръчната помпа на Авент и става, но зависи за какво ти трябва. И Ника я е ползвала. Но по-важното е, че при нормални обстоятелства, помпата е излишна.

Ако искаш обаче да съхраняваш кърма (например, за да се храни бебето в твое отсъствие, ако си студентка или се връщаш рано-рано на работа) и не можеш да се цедиш на ръка, ще ти трябва някаква помпа, най-добре електрическа, макар че са доста по-скъпи (двойно май, даже повече от двойно).

На мен също доста ми помогна, защото в началото най-ефективната помпичка, Калина, липсваше и трябваше някак да си стимулирам кърмата (първо да слезе, а после да се поддържа някакво ниво, за да засуче бебка по-лесна). Ако се наложи такова нещо, отново помпата е добро решение.

# 539
  • София
Ползвала съм я и аз, да. Ами цеди, не боли, друго не знам какво да кажа.

Общи условия

Активация на акаунт