Февруарска мама не се спира, именце за бебчо тя избира! (24)

• 23 517
  • 744
  •   1
Отговори
# 510
  • Стара Загора
Хейй, здравейте всички настоящи и бъдещи мами!!!! Аз съм нова в групата надявам се да ме приемете Simple Smile

# 511
  • София
здравейте и от мен  wavey

добре дошла на новото мамче  bouquet, и аз за три дечица си мечтая, но да видим как ще се оправям с първото и после ще го мислим.
така ми се искаше и аз утре да се домъкна на лекцията, но се бях заблудила, че е от 14 часа и сега разбрах, че е от 10,30 но нищо другия път. По-важен ми е прегледът от 10,40 - да видя малкото бебче и да разбера вече пола / силно се надявам/.

Има ли някоя мама за раждане във ВИТА, аз натам съм се ориентирала.

Може ли някой да ми изпрати паролата за албумчето да се поразвам и аз на снимките, please

# 512
  • София
Сашкова, ти си толкова хубаво и нежно същество! като те чете човек как се самоописваш, очаква съвсем друго!  Laughing Много си хубава, да знаеш!

Ауу Ника много мерси Simple Smile Хайде оздравявай и ще те черпя  Joy Joy  Каквото искаш! Може тортичка или бани4ка каквото искаш  Flutter Hug

# 513
  • Стара Загора
И аз влизам в отбора на февруарските мами - терминът ми е на 9 февруари. Чакам второто ни детенце.

# 514
  • offshore & overseas
Ей, Сашкова, доживяхме! Не ги трий, бе, моме, с какво си прекалила, бездруго половината тема е инкогнито. Twisted Evil

Магнолия, привет и тук, очаквах те да се включиш още преди седмица! И на мен любимите ми месеци за раждане са януари, февруари -- очевидно (а и аз съм Мария, на 34 Laughing). Е, още не съм ги наброила три моми, но може и това да стане -- за ужас на баща им. hahaha

Помпите са само при нужда да ви кажа от висотата на кърмаческия си стаж, но има и професионални доялници, които в САЩ раздават безплатно (и после ги връщат майките). Ама там нали е голяма лудница, хората раждат, учат, ходят на работа, па и искат да кърмят, или поне бебето да яде кърма и през деня.

Боби, радвам се, че кистите ги няма, то си беше ясно.

Аз днес съм поизтормозена, но ще ми мине...

Хайде, сполай ви па може да драсна някой ред по-довечера.

# 515
  • София
Съни скай, ами май точно доизцеждането не е правилно, защото бебето иначе си регулира количеството по естествен път, а така ние само бъркаме природата, така да се каже. Леле, надявам се, че не говоря пълни глупости, дано Мяуче да прочете и да се изкаже компетентно.
От моя кратък опит с кърмата, който беше само и единствено изцеждане с помпата на Авент /не боли/ мога да кажа, че колкото повече се цедях, толкова повече кърма вървеше, ама наистина буквално за тризнаци - т.е. ако бебето на определена възраст изяжда по 60 мл. аз изцеждах над 200мл. без усилие. Ако си сучеше от гърда без да изцеждам нямаше да се образува това свръх-количество, поне така си мисля...

# 516
  • България/Германия
Sashkova, ще ядеш бой  Mr. Green Аз се бях настроила за някоя огромна булка, а ти си толкова нежна и чаровна  Hug Страхотна двойка сте с мъжа ти!

Като гледам всички булки колко са хубави, май и аз искам сватба  Rolling Eyes Ние имаме само граждански брак, искахме през лятото да празнуваме, както си му е редът, но се отказахме от пътуване до България, защото трябваше да лежа повечко. Но да е живот и здраве, след като се роди бебчо, може да спретнем и едно тържество, тъкмо и дребосъчето да намаже.  Grinning

П.С. Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 6 нови отговора.

# 517
Dallcheto колко струва тази помпа и каква марка е точно??Има доста интересен външен вид.

Сашкова искам да ти кажа,че си била много хубава и нежна булка Hug

# 518
  • До Балкана
Роси, прекрасна булка-бременелка си ти и всичко си ти е на мястото и така ти отиваааа, евала!!!  Hug Душата ми напълни мъниче с коремче - личи за какво иде реч, а не като мен дето на необосновано мазна кака мяза.  Joy Joy Joy Хич да ти не дреме, чудесна си!  bouquet
Добре дошла на Nonolina, лека бременност и здраво бебенце на финала.
Кристинче, марката е Tommee Tippee, английска марка. Има много хубави неща с максимално доближена форма до майчината гърда, коеот значи че може лесно да кърмиш и да храниш с шише - така пише само предавам инфото, защото не знам същността. цената е 59.00 в магазина, в който я видях, върви с подложки 36 броя и стерилизаторна кутия з амикровълнова и шише с най-малкия биберон и има система против колики.

# 519
  • София
Нонолина, добре дошла при нас!
Мишони, аз съм за Вита. Исках в ОБ, ама няма да ме огрее предвид това, че не са започнали грандиозния ремонт, а за 3 месеца не виждам как ще свършат, дори и да почнат през ноември.

# 520
  • София
ееее разгледах ги..Sashkova, като кукличка си  Flowers Bouquet
nonolina, добре дошла при нас Wink

# 521
  • Бургас
пфф значи имам много да чета по този въпрос,представите ми хептен са били объркани .
Благодаря Ника  Hug
nonolina добре дошла,може да пишеш на колко си години,коя поред бременност си и откъде си и Мимита ще те включи на 1-ва страничка,където сме изброени всички.

# 522
  • Стара Загора
Благодаря, отправям същото пожелание към всички бъдещи мами.  bouquet

# 523
Привет и от мен. Влизам само да поздравя новите мами с добре дошли и изчезвам, че трябва да изпитвам баткото на Ботеви стихотворения.
 Целувки от мен.

# 524
  • offshore & overseas
Съни скай, ами май точно доизцеждането не е правилно...
Точно така е, доизцеждане не бива да има самоцелно, а само в случай че усетиш напрежение, и то по съвсееем мъничко (най-добре ръчно, но това някой трябва да ти го покаже на твоите гърди, иначе не става).

Аз също ползвах ръчната помпа на Авент, но моето бебе ми го дадоха на 5-я ден и така си стимулирах и поддържах кърмата (мина време докато се науча). Не пожелавам на никой да му се наложи да чака бебето си, обаче, а при нормални обстоятелства цедене въобще не се налага (и тук не слушайте акушерките, за да не си докарате беля на главата). Naughty

Ника, минаваш подготвителното ниво за кърмачки, поздравления! Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт