Февруарска мама не се спира, именце за бебчо тя избира! (24)

• 23 516
  • 744
  •   1
Отговори
# 660
  • София
star, поздравления за добрите новини. Вече си в синия отбор, няма мърдане Laughing
Ника, голям смях е тая тема.
Утре ще стискам палци на Бръмби. Успех!!!
puhtar, аз не бих пила повече неща на твое място. Стой си на топло и наблегни на лимони и чай с мед. Дано скоро отмине Hug
Мен няколко пъти ме втриса вечер напоследък, но не успявам да се разболея. Чайове и с много лимон и мед, парацетамол и на сутринта нищо ми няма. Моя доктор ми каза да пия и фервекс ако искам.
И аз му се чудя на тоз магазин. Скоро ще се ходи до Суходол Laughing (мъжа ми ще е очарован Crazy) Цените са много атрактивни и искам да видя качеството.

# 661
Стар ами вече официално честито ти момченце!  bouquet
Мен нещо ме втресе,измерих си температурата и имам 37.2 Confused Пих един парацетамол и вит Ц,мисля да отида и за лимони и мед.Дайте съвет какво друго мога да пия?

пухтар, лимони, чай и мед е добре, но не е зле да си останеш в къщи. аз се оправих чак на 5-я ден, като не си подадох носа на вън. иначе само се въртях в омагьосан кръг. и не слагай лимоните и меда в горещ чай, щото им се губят полезните свойства и на двете от висока температура....

# 662
Ника май и аз ще питам в аптеката,само да се наканя да изляза в този студ де. И в нашата спалня е 20 градуса,зимата идееее Close
Елче със сигурност днес няма да пия повече лекарства,но ако и утре имам Т ще трябва да се вземат по сериозни мерки.Вярно че фервекс можеше да се пие,помня че личния ми беше казал и нещо разтворимо ама като го бях забравила..
Мушмулче аз съм си вкъщи по-принцип,но трябва да ида да занеса болничния и да се напазаруват някои неща.

# 663
  • София
ето ме и мен, завърнах се от прегледа мокра и щастлива и почвам да се хваля. Всичко е наред с бебчо - засега е момиче newsm44, 530 гр., няма заешка и вълча уста, има хубави дълги кости, много хубави четири камери на сърчицето и въобще такива неща за които не съм мислила, но нали затова са лекарите - те да мислят и да гледат.

Лошото е само, че ми забраниха сладкото и тестото, че съм започнала много да качвам, но ще гледам малко да се огранича.

Пожелавам на всички само хубави новини и резултати и много усмивки в мрачното време.  Hug

Ника изтрих някои от писмата в ЛС, то много малко се събирали.

# 664
  • София
Мишони, браво и на теб за добрите новини!

# 665
  • Бургас
Стар, честити ти сини гащи!  Hug

Мишони, а на теб - честита ти момаHug

Ника, и аз се зачетох в тази тема!  Laughing

Ех, жалко, че така валеше тук сутринта, не успяхме да се видим! Но, нищо, другата седмица може, когато решите!

Моля, който ходи до магазина на Стефи в Суходол, да огледа количките и да докладва за качеството!  Praynig

# 666
  • София
Днеска голямо ровене в нета му дръпнах Laughing..вместо да седна да уча Innocent
Реших да се поинтересувам за болници и раждане....попаднах на някакви ужасии разбира се.  Confused Напоследък много се пазя от негативни емоции. Не искам да чета нищо лошо, не гледам новини и филми освен комедии.
Записах се на някакви безплатни лекции за бременни даже...в Люлин. Само не знам как ще стигна до там Laughing. Не се оправям много в Люлин.
Попаднех  на нещо интересно из ровенето си  http://margaritta.dir.bg/2003/okt/03astrobreme.htm

# 667
Привет на всички Hug
Тези дни няма кой знае какво да пиша,че ми е едно много сънливо и мързеливко newsm46, но си ви чета редовно и много ви се радвам Heart Eyes И на Стар и Мишони, че всичко си е наред  bouquet
el_P,
аз също много ги четях нещата и накрая от ужасии и толкова тъжни истории съм в пълен шах как и къде трябва да се ражда Crazy Направо
като пиле в кълчища се омотах ooooh!
ПИПИТУ,
Това май ще е само изложение за производителите - май някъде в началото  на форума го мернах обявено, май няма да има базар.

Минахме вчера през Mothercare  на Леге, ама направо съм изумена от цените, при положение, че на сайта им са доста по-ниски.Засега успешно се сдържам да не купувам нищо Rolling Eyes, ама това само засега  Blush За Памперсите няма какво да кажа - мисля си да пробваме с пелени за многократна употреба, но все още чета по темата и сигурно по-натам ще си ги поръчаме.
Сега ще се отдам на домашни занимания, но после пак ще дойда  1ironing

# 668
Здравейте, няма да имам време да ви изчета  Confused
Само да ви кажа изследвах си хемоглобина, оказа се нисичък та сега съм на Тотема, някой пил ли е такова чудо, само гледам тия гигантски ампули и ми иде да  Sick Пък как ще ги пия един господ знае  Rolling Eyes

# 669
Стар, честит ти мъж  stork-boy
Мишони на теб честита девойка  stork-girl

Браво за хубавите новини от прегледите момичета.Само това да се чува. Peace

Момичета да ви кажа за тази ваничка.Ползвала съм за кратко такъв тип.Самото корито е много малко.Ванеса беше на 3 месеца тогава и вече и беше тясна имайте го в предвид.Ние бяхме купили от анатомичните на стойка и сме го ползвали до година и нещо (супер доволна бях) имаше си и чучур за източване. Сега обаче пак ще трябва да купим, че го бяхме дали пък нещо се счупило.Както и да де това са бели кахъри.
Идеята ми е да го имате в предвид специално за тези модели  Hug

puhtar не съм много сигурна за Фервекса дали може  newsm78 Да има парацетамол в него, но има и други съставки. Спомням си предниа път като бях бременна мойто джипи не ми даде да го пия.Каза ми да си взема чист парацетамол. Но ти се консултирай все пак де.

Айде и всички настинали да се оправят.
Ние довечера сме на детски РД и малката няма търпение вече.Цяла седмица говори за това  Laughing

Оставям ви засега.По-късно ако мога ще се включа пак.

Ако не приятен уикенд на всички и само полжителни емоции  bouquet

# 670
  • Бургас
Велв то в това време ...само мързелуване и спане ...  newsm46
Ел и аз цял ден никаква не я свърших,преди час реших да приключа с работата,макар че съм на работа до 16 и 30 ,ама нищо не ми се прави ....само се ровя из интернет  Twisted Evil
Вабени весело изкарване .

# 671
Мишони честити розови гащи!
Леле изкарах цял ден в нета,можеше поне дрехите да пренаредя,ама пусти му мързел Simple Smile
Убих се търся в именниците кога прзнува имен ден името Сияна,но нищо не намерих,ако някой знае да помага,че много ми се иска малката да има имен ден! Hug

# 672
Няма да се ходи днес до Суходол.
Милото казва, че навън е ужасно и има страшни задръствания  ooooh!
Аз излязох до спирката и краката ми са мокри, а носът ми е като шушулка  Crazy
Дано в понеделник е по-хубаво времето, че в събота и неделя този магазин на Стефи не работи.

За памперсите една моя приятелка казва, че на памперс наистина държат абсолютно сухо, което в началото е супер. Само като дойде момента да ходи на гърне не е добре, защото човечето въобще не разбира, че нещо нередно се е случило в гащичките  Wink  Blush Ама до тогава има мноооого време.

# 673
  • Стара Загора
Герганчето, и аз съм с твоя проблем и също ми изписаха Тотема. Без да те плаша, ама на мен ми е страшно противно на вкус. Иначе не е някакво гадно горчиво, но от самата му миризма нон стоп ми се гади. Аз лично го пия ампулата я счупвам в една чашка и в още една вода, че ми идва много сладко и така на един дъх и със запушен нос, иначе......  #Crazy

# 674
Мишони честити розови гащи!
Леле изкарах цял ден в нета,можеше поне дрехите да пренаредя,ама пусти му мързел Simple Smile
Убих се търся в именниците кога прзнува имен ден името Сияна,но нищо не намерих,ако някой знае да помага,че много ми се иска малката да има имен ден! Hug

Пухи, не знам кога има имен ден, но много хубаво звучи!  Crazy Сияна... Много нежно

Общи условия

Активация на акаунт