Февруарска мама не се спира, именце за бебчо тя избира! (24)

• 23 514
  • 744
  •   1
Отговори
# 720
Нас пък съвсем неочаквано тази вечер една приятелка ни покани на театър - останали й два билета. Много хубава постановка. Препоръчвам я  Simple Smile Дон Жуан в Народния Театър.
Не бях ходила на театър много отдавна. Пък и като се замисля, като дойде нашата госпожица февруари и не виждам да отидем с татко й на театър... Така че днес се възползвахме  bowuu Много приятно  yes

# 721
И аз бях на театър, с подут крак и в лошо настроение, защото днес разбрах за новите цени на Тина Киркова - раждането във вана е колкото едно секцио !!!! ... това нашто здравеопазване никакво го няма. Една приятелка роди в Германия, дори пари са и дали за памперси и такива работи, а тук те обират все едно сме най-богати в Европа. Проблема не е, че нямам пари, защото за едно раждане всеки намира, проблема е че е по-добре за бебчо да ги дам, вместо на тъпите лекари ...  #2gunfire

# 722
Добре де, а ако нямаш пари за да платиш  за раждане или за цезарово при положение че такова е наложително да се направи какво става ще те оставят на произвола на съдбата или какво. Нещо не мога да я схвана системата каква е точно и за какво пък толкова трябва да се плаща като навсякъде по света ако си здравно осигурен раждането е безплатно. То така какво излиза че се осигурявате за тоя дето духа, каквато и операция да ти се наложи си плащаш тъй и тъй ами тогава не е ли по добре изобщо да не се осигорява човек.
 Я да ви питам аз за едно имекакво мислите - Климент Новия фаворит на таткото до сега беше Никола или Юлиан. Аз за ни едно не съм на 6 все нещо ми е терсене обаче тая нощ санувах, че се е родило бебето и трябвало да ми сложат пълна упойка и като се събудих таткото го записал Дамян защото аз така съм казала и като ми докривя че не е Климент чак се събудих Crazy Цял ден не ми излиза от главата тоя Климент.
Ей незнам какво сте писали от 13 страница насам ама ми е трудно да проследя, надявам се всички сте добре  в отлично здраве и настроение. Мен ме е хванала някаква домакинска треска и не се спирам тия дни , щом взех да си гладя и пижамите Rolling Eyes от няма какво да правя представете си, пък тя ютията беше хванала паяжини в килера Embarassed Ама такъв студ  и вятър е навън че то няма как да си разнообразявам ежадневието иначе.

# 723
ДОБРО УТРО   food010
ПРОБУДИХ СЕ ОТ НЕПРИЯТНО ИЗТРЪПВАНЕ НА РЪЦЕТЕ,СТАВАМ И СИ ПУСКАМ ПЕЧКАТА И КАТО ПЛАМВА ТОЯ МИ ТИ КОНТАКТ  af
НЕ МОГА ДА СВАРЯ ДА ИЗКЛЮЧВАМ БУШОНИТЕ.ВРЪЩАМ СЕ И ВСИЧКО Е В САЖДИ,ЗА МАЛКО И КАБЕЛА НА ЛАПТОПА МИ И ТОЙ ДА ИЗГОРИ.
А ДЕНЯ ЕДВА СЕГА ЗАПОЧВА.........

ДНЕС ЧЕРПЯ С ПО ДИЕТИЧНА ЗАКУСКА ,КАФЕТО ОТ ВАС,ЩОТО НЕ СМЕЯ ДА ПУСКАМ УРЕДИ ВЕЧЕ.
ЛЕК И УСМИХНАТ ДЕН ,БЕЗ ДЪЖД,БЕЗ СТУД И БЕЗ ИНЦИДЕНТИ

# 724
Добро утро и от мен.В Бургас кротко си вали, време само за сън,аз обаче съм си на тръстиката,взе много да ми писва тази работа.Хубав ден от мен и да си помързелувате достойно.Ророана на мен името Климент много ми харесва,а към Никола съм пристрасна баща ми и брат ми носят това име.Аз на никакво име не мога да се спра ,за да погъделичкам таткото може Васил,но не съм до край убедена.

# 725
  • Бургас
Добро утро и от мен !
Мимето-то мерси за закуската,отивам и аз да хапна  newsm22
Радост 76 аз незнаех че си от Бургас... и в събота бачкане,пфф горката ,дано да ти мине бързо деня!
Ророана на мен името Климент много ми хареса,звучи българско и мъжки ,супер е !
Сияна браво за хубавите новини !
Хубав съботен ден !!!  Hug
а и един въпрос за стерелизаторите,задължително ли е да се ползват? Чувала съм много противоречиви мнения  newsm78

# 726
добро утро и от мен
и аз вчера така хубаво се разходих че 4 часа не се прибрах а обикалях бебе магазините да си набелязвам покупки...те не били толкова малко в бс  Grinning
доволна съм...ако има мами от бс на който им се обикаля да пишат

# 727

а и един въпрос за стерелизаторите,задължително ли е да се ползват? Чувала съм много противоречиви мнения  newsm78
[/quote]

ми и аз питах и ми казаха че е по добре да си имам вместо да изварявам шишета но не е задължителен...аз съм се орентирала към комплекта на авент естествено начало  newsm78 за сега поне то до това има време ще е едно последните неща дето ще купувам

# 728
Добро утро! Направо съм съсипана - моята хубавица днес стана в 7 4аса , въпреки 4е цяла седмица става в 6.30. Направо умирам. И ме е подхванала....
Лек ден на всички...

# 729
Добро да е и утрото и денят девойки  bouquet
малко преди да заключат и  тази тема да се включа и аз. . .
Вчера бе много приятна срещата в ЦУМ , но после така ме подкараха ангажиментите ,че когато ми остана време да драсна някой друг ред  нямах дори сили за това.  Tired
Силно се надявам на 23-ти да се съберем повечко и да се организираме така,че после да си направим един весел обяд всички Flutter
Мен и днес цял ден ме чака опаковане на багажи ,защото както ви писъх по-рано ще ремонтираме къщата и трябва да се изнесем днес ,така че доста трудова дейност ме чака newsm28 1dishes hang newsm01

Целувки момичета и много прекрасни емоции

# 730
 Mimeto-to мерси за закуската   bouquet
Ето и кафенце
Радост 76 и на мен почва да ми писваа тази работа,а съм дежурна и днес и утре #Cussing out

Стар, честита синя радост,Мишони,честита мома!

# 731
Добро утро!
Мерси за кафенцето и за диетичната закуска! Аз обаче ще трябва малко да огранича храната, но ми е трудно  smile3521
Името Климент и на мен ми харесва. Аз на моят хубавец вече съм му измислила име, но не съм го казвала почти на никого. Точно това, което искам е - звучно, със смисъл и не много често срещано...

# 732
Добро ви утрооо!   bouquet

Mimeto-to, мерси за закуската!
silvery , на теб за кафенцето!

Днес се продължава с гадорията и студа навън, но аз отивам да се разкрасявам и да си вдигам настроението  Heart Eyes Да ме пострижат малко, че косата ми доста е порастнала. Трябва й освежаване пък и да е по-къса, че ми е сложно с продължителното сушене.
После може да изнудя Емо да излезем, че май не ми се седи и днес вкъщи. Дано успея, че както се преуморява през седмицата едва ли ще му е до моите хрумки  Tired

Създайте си един прекрасен ден и се усмихвайте  pliok lovekiss

# 733
  • offshore & overseas
Роро, то самото раждане и в България (в дължавните АГ болници) се води безплатно (дори и цезаровото по предписание), ако не избереш лекар и екип и не ползваш т.нар VIP услуги (поне тъй са ги нарекли в Тинята). Ама човек доста често е принуден да ги ползва. Например, жените, които искат да родят във ваната, плащат задължителен избор на екип и прочие. Отделно, пак в същата болница, ако не искаш да те турят редом с мангалките, трябва да си платиш за "двоен VIP" (35 лв./ден) или пък за единичен, ако има място.

Напоследък раждаемостта толкова се засили, че някои АГ-та и доктори се самозабравиха и злоупотребяват с липсата на избор на пациентките, което е гадно, но в крайна сметка пък, такъв е животът. Ако искаш, ходи и се мъчи с "безплатно" раждане. За частните клиники не говоря -- за тях е нормално дори въобще да не работят със ЗК, а ето виж например, че във Вита възстановяват някакви пари, а и всичко ти влиз ав пакета. Тоест, плащаш и знаеш за какво. Пфуй, много се ядосах! #Cussing out

Хубав ден на всички и от мен! Аз посрещнах деня с едночасов рев калинкин, че не искала да носи определена блуза. Накрая се предадох, но се наложи и тя да направи компромис. Брееей, тия 2-3 годишни пубери са много упорити понякога!

Та така, ясно, че за себе си не мога да се погрижа точно през почивните дни, защото няма кой да ме остави, но пък поне можем да идем посемейному някъде, на гости например. Пък утре съм си при мама, както винаги. Crazy

# 734
Добро утро!
Благодаря за кафенцето и закуската!
Сияна браво за хубавите резултати! Hug
И тук днес времето не е много хубаво,но поне не завали докато се прибере мъжа ми,че да може да излезем.
Аз се чувствам по-добре,благодаря ви за съветите.Днес продължавам с лимоните,меда и чесъна,пък дано се оттърва леко.
Голяма прегръдка на всички!

Общи условия

Активация на акаунт