Февруарска мама не се спира, именце за бебчо тя избира! (24)

• 23 517
  • 744
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Сузи това именце Боряна много го обичам !!!
Елидам браво за хубавите покупки !
Сашкова ти няма ли да качиш някоя друга снимка от сватбата Simple Smile

Ще кача, но още не са обработени днес уж ще вземем от ритуалната диска  Crazy Ина4е любителските са страшно размазани и не ми се ще да го ка4чам Simple Smile А и съм дебела и ужас ама ще ка4а да не съм се женила бременна  Joy  ако ги взема ранния следобяд ще сложа  Flutter да ме видите убавица  Blush

# 451
Здравейте,
 аз се завърнах от прегледа. Всичко ни е наред, кистите са изчезнали, както и казаха че ще стане, ама кой да вярва. Пуснаха ми изследвания. Утре ще ходя, че и азтитела ще трябва да изследвам. Много бях учудена, че и тях ми пусна по здравна каса. Аз с миналата бременност си ги плащах. Та който му е нужно да знае. Също така разбрах, че вече ги изследват и в Лора (преди бяха само в Майчин дом), та с 1 боцване ще мина. Качила съм общо 5 кила содега, което уж е в норма, а аз ям само боклуци - KFS, шоколади и т.н. Ще видим крайния резултат. Иначе бебока е застанал настрани, ама има време да се обърне. То все тая де, мен и без това нещо почва да ме хваща страх от нормално раждане, та ще видим. Не че първия път не беше нормално.............

# 452
  • София
bobi_ko , радвам се за добрите новини. Всичко е наред както са ти казали, че ще бъде.  bouquet
Аз да питам за какви антитела ви изследват? На мен не ми дават изследванията. Седят си при доктора. Не знам дали са ме изследвали за антитела. Предполагам, че не става въпрос за антитела срещу ХИВ вирус, а е нещо друго.

# 453
  • София
Добър деееен... Hug
Тая сутрин се премерих и съм вече +6... Rolling Eyes...а колко се гордеех преди месец и половина с мойте само +2... Party

На тия отворени врати кво се случва? newsm78 И на кой телефон в Шейново се правят записванията?

Днес сигурно и аз ще ходя до Рени да си купя чорапогъзник, че с тия обикновенните не става. Ама къв е стуууууд навън...бърррр...сутринта ходих да си изследвам хормона за гушата и ми замръзна шушона(хем бях с кола)... Crazy
В най големия студ и аз незнам кво ще правя...не ми се дават пари за палто, което после ще ми е като чувал... Rolling Eyes

# 454
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Здравейте момичета,
Време ми е вече да се запиша и при вас - казвам се Мария, на 34г. съм, и чакам третият си син  Grinning на 14.02.2010г./ термина е малко спорен, защото точно тогава, за първи път в живота си не си отбелязвах цилъла-не ме питайте защо Thinking, и сега сме малко на налучкване, ама след 1-ви ще се чакаме,така или иначе Grinning Grinning. Не за друго, но първите двама синове се родиха точно на термините си,колкото и да не вярвах в това Mr. Green Mr. Green/

При мен януари и февруари са ми любимите месеци за раждане Grinning - баткото Алекс е на 19.02.2004, малкият /все още/ Никола е на 20.01.2007г., и сега номер 3 - отново февруари Grinning Grinning Grinning Незнам дали подсъзнателно /разбирай нарочно Mr. Green/ не си ги правя точно така, защото точно за пролетните разходки, бебока вече се е ориентирал в обстановката, майката също Grinning и е време за срещи с набори, разпивки с майките и големи,весели компании с отчетничките Peace

Радвам се че се запознахме, и вярвам, че ще си изкараме приятно и весело времето до раждането и след това Grinning

Хубав и усмихнат ден на всички и приятни ритничета ви желая/при мен са вече доста силни и танцувални Grinning/

# 455
Дани, честит празник мила.Да ти е жив и здрав и дълги години да те радва и много много да те глези  Hug

el_P браво ти си нашата гордост.Чакам солидна почерпка да знаеш  Wink

Гледам (като се зачетох по-назад), че сте обсъждали имената вече.Ние още не сме измислили, но да и да ви кажа много трудно ми се вижда избора на мъжко име. Виж за момиченце ако беше...... Ама пусто много трудно ми харесват тези за момченца.Имаме още време все ще трябва да му дадем някакво име на туй малкото  Wink

Честито на всички, които са си направили покупки (дали за тях, дали за бебето) Та казвате в МИА имало хубави неща значи  newsm78 Ми да взема да отида и аз, че спешно се нуждая от чорапогащник, боди, панталон и някоя по-дебела блузка.

bobi_ko, много се радваям, че всичко е наред.Сега по-спокойно до края  Peace
Отивам да ви гледам покупките  :oops

Добре дошли на всички нови мами, които не съм поздравила  Hug  bouquet

# 456
  • София
 welcome адашче!Леко бременеене ти желая и февруари едно пухкаво здраво бебче!  Hug
Ама се множим Марийте.......... Laughing

# 457
  • Най-зеленият остров
Привет
добре дошла Мария. Лека бременност ти желая.
Чета, че бургаските майчета се срещат. И аз искам да се запозная с вас. Не искате ли другата седмица да си организираме ние среща някъде. Тогава излизам малко в отпуск и ще имам време.
Антитела се изследват на тези бременни жени с отрицателен резус фактор.
Лек ден.

# 458
  • Burgas
Добре дошла на Мария.
Нашата първа покупка е едно джинсово панталонче,което Моника избра и много държеше да го купим,ще го снимам.
За среща аз съм за,ако е събота или неделя,ако организирате нещо пишете ми ще дойда.

# 459
magnoliamm добре дошла!

Магазина на Рени да питам е този до майчин дом нали така?Да се разходя днес след работа до там

Честито на всички за направените покупки.Аз още нищо не съм купувала,ама то и като не се знае на бебо пола със сигорност съвсем...ще чакам до 02.11 когато съм на преглед и ако и тогава не кажат,почвам да купуват в неутрални цветове  Mr. Green А като си представя,че аз първа тук казах пола,Томова когато ми го каза 11ста седмица  ooooh! то накрая какво излезе...

# 460
  • Burgas
silvery аз нещо съм пропуснала,какво стана нещо объркаха пола ли,на какъв апарат те гледаха?

# 461
  • Бургас
magnoliamm добре дошла и леко бременеене !!  Hug
anik79 katyanen може нещо другата седмица да измислим,засега говорих с Мимита и Ралмин утре да се видим на кафе,ама още не е сигурно.Ще пиша като има подробности !  Peace
silvery и аз още нищо не съм купувала  Rolling Eyes

# 462
magnoliamm, добре дошла при нас! Дано се чувстваш комфортно в нашата компания и ти пожелавам леки оставащи бременелски месеци!   bouquet

Абсолютно нищо не съм купувала още за беб. По-натам, не бързаме. Имаме си сметка в банката за него от самото начало и зареждаме ежемесечно  Mr. Green Като решим, отиваме и купуваме всичко. Май така ще процедираме.

# 463
Здравейте момичета!Аз се завърнах след поредния престой в болницата.Нашата беба е добре,засега сме седалищно,но доки каза че има време да се обърне,но аз не държа на това нещо понеже май клоня повече към секцио,но да сме живи и здрави ще видим.Продължава да е все така мързеливичка Simple Smile
Ходих и на гости на мама и всички очакваха да ми видят бременното коремче,но нали не ми личи ги разочаровах и ме питаха да не съм си оставила бебето вкъщи Laughing
Купих си и първите бременни дрешки-дънки и блузка.
Да поздравя всички новодошли!  bouquet
Нека всички рожденници са живи и здрави!Няма да изброявам понеже видях доста за последните няколко дни,че да не пропусна някой!
Радвам се за всички хубави новини,но много ми стана мъчно като прочетох какво се е случило с Лолита.Не мога да си обясня как може природата да е толкова жестока с нас!
Желая ви приятен ден и май се започва със стоенето вкъщи,че в тия студове никъде не ми се ходи!

# 464
Здравейте и от мен!

Добре дошла на Магнолия!Лека бременност!Така ти се зарадвах!Обожавам майки,които се решават на повече дечица!

Навън наистина е много студено!Аз заведох Тони рано-рано на градина и дъха ми спираше от студа.А детето чака сняг!

За бебешка козметика-ползвах и ползвам Клоран,изключително доволна съм!За подсечени дупета-Бейбитан и въздушни бани.За по-леки случаи,а и за ежедневен крем-Бочко със смрадлика.Мазала съм Тони като бебе и с мас и невен,със зехтин екстра върджин,но единично като случаи,а и нещо не ме грабна идеята детето ми да ми мирише така!Но от Клорана съм много доволна,а  синът ми също е с АД,според алерголог.
Сега съм се огледала и в козметиката на Веледа,може би ще я пробвам!Като за начало ще взема нещо,което аз да ползвам,че досега и аз се мажех с Клорана на Тони.
Прочетох историите на Кукла и Ели за водното раждане,много вълнуващи,много красиво звучат и някак не се връзват с моите две "гаднички" раждания!Дано имам късмет този път да не е така!

За покупки-бременни и за бебе-взела съм си 2 чифта дънки,блузи и един тренч,който да ми побира и корема,но не е много дебел,за зимата се чудя още!За бебка-набелязала съм много неща,но ще ги купувам по-късно,не толкова от суеверие,повече-разчет на разходите!

Боби,много се радвам за вас!Браво!Видя ли,че тия кистички се махнаха!

Отивам да ви разглеждам покупките за бебчетата и всички други снимки,които не съм виждала!

Общи условия

Активация на акаунт