Отговори
# 720
Данче, не ти е смешен въпросът, даже хич..Бобови култури, сини сливи, сладко от рози (за това само съм чувала)...На гладно хладка вода с малко мед на малки глътки..ей такива неща. Другите Анни ги е споменала. Аз в началото го имах този проблем, сега съм по-добре, но се старая да консумирам повече фибри (пълнозърнести храни, плодове и т.н.) Сега си варя ошав  Thinking

# 721

Moже и на 1 страница да го сложим това  Значи до 17+6 г.с сме в 4 месец от 18 г.с сме в 5  - аз пък си направих едно като календар в ексела , в който мога да видя на коя дата в коя седмица и съответно в кой месец съм  Embarassed - може да ви звучи тъпо ама ми трябва за да преценя кога ще пътвам например или на колко седмици ще съм края на февруари когато имаме някви планове  Mr. Green   bouquet
Вяраа ,ама баба ти дойде ли при теб?
Жената явно много те обича и понякога вместо да ти помогне може да те изплаши без да иска.При положение ,че ще пътуваш с хубава и удобна кола не се притеснявай излишно  Peace,Албания не е чак толкова далече.
Не мила не е дошла по телефона като и се обадя все мърмори по тая тема, а днес на мъжа ми се обади и на него същата песен пя - в петък ще иде да я вземе мъжът ми.

# 722
Вяра, аз пътувам постоянно от самото начало. Не се шашкай излишно. Ако се чувстваш добре и имаш усещането, че ще се справиш, тръгвай смело! Peace Това със седмиците е същото, което пуснах на предната страница, но заема по-малко място  и мисля, че е по-удачно за заглавната стр. Peace

# 723
Това със седмиците си аз го пускам за 10 път вече и за това мисля направо отпред да го сложа - по се вижда отколкото само написано.
Иначе Old Sport аз лично не се шашкам, изобщо, чакам с нетърпение да затрънем и да дойде това време, ама постоянно да слушам не си идвай - стой си там - ми направо гадно ми става, все някой казал,ч е не било хубаво  ooooh! Интересно за котето не ми мърморят а за пътуването - абе няма да ви занимавам, ще се прибера, че не ми се соти тук  Mr. Green Само дано не са някой снегове тогава, че като гледам тази зима от кога започна

# 724
Някоя от бъдещите мами да се замисляла за курс по йога за бременни, или който е ходил да сподели впечатления. Аз чух много добри отзиви и мисла да се запиша! newsm10

# 725
Божеее,11 годишно моми4е станало маика!!!!!!!! Кажете ми това нормално ли е !!???    нямам думи,накъде върви този свят....

Не само това, ами е бързала да си ходи още днес (същия ден като е родила), за да се оправя за сватбата   Mr. Green

Ау, гледате ли новините, как се правят някой лекари на луди и са страшно очудени че колегата им е искал 400 лв. за секцио, въпреки, че жената е била приета по спешност.

Мноого вече са толкова безочливи  #2gunfire

Вяраа, , не зная колко пъти си публикувала тази табличка, но аз я виждам за пръв път и много ми свърши работа! Точно днес си задавах този въпрос и правех едни сметки..

Мами, да не ме забравяте - не съм писала отдавна, ама освен работата - лекциите ми започнаха и не ми остава много време.

Лелееее, не мога да повярвам как си лети времето!! Ей сега прочетох, че една от мамите от нас била влязла в 5ти мес (явно е съвсем в началото на април; аз пък съм баш в края и съм далеече от нея; дори не ми личи още)!! Все едно вчера беше, като разбрахме изобщо, че сме бременни  Crazy

Извинявам се, че толкова дълго стана, но нали не съм писала отдавна, та да си наваксам..  Whistling 
Целувки  Hug

# 726
Здравейте  Hug

Добре дошли на новите попълнения  Hug
Аз май се очертава да съм от летящите със  самолет в 8-ми месец.Знам,че не може ,но все ще се намери лекар да ми пише по-малко седмици.Може и да успея да дойда на някоя срещичка в София  Peace Решихме,че най-добре ще е да се гледа  бебето в красив Ловеч.....,а за раждането още не знам къде  newsm78

qnikzp ама тук сме събрани по термини,не по дата на раждане.За какво отписване говориш  newsm78 Никво мърдане.
Аз ще съм си априлка при всички положения  Praynig Ако се съди по дъщеря ми(роди се точно на  термин)  Mr. Green

За 11 годишната майка,просто нямам думи,мъжът ми също  Shocked
 Аз вече коремче си имам.Порасна за една седмица и се радвам  Laughing

Честито на мамите на принцеси.Много са сладки малките беборани.Моят вътрешен глас май пак момиченце ми шепне,но кой знае  Thinking
 А Великден се пада наистина на 4-ти Април  Wink

Желая ви спокойна нощ и да сънувате бебенцата си  Hug

# 727
  • София
Безотказно действат при мен против запек- сливи, круши и чаша топло мляко с мед /сутрин на гладно/. Отделно и други плодове през деня. Peace

# 728
Добавих предложенията на Old Sport и Вяраа на 1-ва стр., ако има още - Whistling
desi_georgieva, много добре те разбирам: миналия път терминът ми беше на 25.04., а родих на 28.04.! Почти всички майки вече бяха забравили какво е това раждане, докато аз още трептях! Wink
Данче, пробвай сутрин с чаша топла вода на гладно, а веднага след това плод, напр. киви или някакъв цитрусов, които установих, че вече са вкусни! Може и вечер последното, което хапваш пак да е плод! Дано пребориш този неприятен проблем! Peace
cveta80, ще те чакаме на Свети Валентинската или осмомартенската ни среща! Peace
cveti_ss, в началото на темата danisport беше писала за центрове за йога, дано да се включи, за да ти каже повече!

# 729
И аз да се разпиша за лека нощ, защото отдавна не съм се вясвала  Hug
Много сте плодовити и във форумско отношение, освен в другото, ю ноу  Laughing
Искам да попитам има ли още мами, които стават през нощта за тоалетна? Моя минимум е един път, а обикновено е два пъти ... Не че не заспивам после, но мислех, че в 4-ти месец /а даже в 3-ти/ спира нощното дежурство  Thinking
Много се радвам за мамите, които си знаят вече пола на бебенцето. На мен доки ми каза ФМ 20-24 г.с. и сега дерзая до 26.11, за когато си запазих час при Врагалева във Фемина /плаща се от Доверие за тези, които се интересуват/. А БХС ми е в 15-19 г.с., та стискам зъби до 05.11. Въобще, не е лесно да чакаш. Да не говорим, че от 01.10 не съм виждала бебо и вече ще психясам до четвъртък, когато имам час  Simple Smile
Иначе и на мен ми личи вече корема! Оформи се сякаш за 3 дни. Купих си страхотни бременни дънки, но ми бяха дълги - което ми се случва за първи път, аз съм висока жена, та ги дадох за скъсяване и после ще ги снимам. От онзи магазин дето го коментирахте на ъгъла на Фритьоф Нансен и Петър Берон, да сте живи и здрави че писахте за него!   bouquet
И честито на патерици на тези, които скоро празнуваха, да са живи и здрави всички и все така да имаме повод за празнуване!  balloon balloon balloon
Бъдете здрави, мили момичета, и сладки сънища!  smile3524

# 730
Здравейте момичета!
Моя термин е в началото на Април, но има вероятност да се роди Март, както баткото, който реши да излиза по-рано. Въпреки това хич и не мисля да ви напускам  Hug Много си ми е добре тук  Mr. Green

За запека, при мен абсолютно винаги действа киви !

За пътуването по време на бременност, аз съм на мнение, че ако се чувстваш добре - няма място за притеснение. Аз съм пътувала и със самолет и с кола на дълъг път в напреднала бременност и не съм имала проблем  Peace

cveti_ss, ако намериш такъв курс -записвай се! Аз правя йога у дома, и се чувствам много добре! Само това ми оправя болките в кръста и в седалищния нерв. Плуването е другото, което много ми помага, но нямам на близо закрит басейн Confused.

Миналия път ходих на курс за бременни с мъжа ми и също на курс по кърмене и останах много доволна. Този път няма да ходя, защото си знам уроците  Mr. Green

За спането на бебето, аз мисля в началото да сложа креватчето му или преносимата кошарка до спалнята, за да може да ми е "под ръка" за кърменето. Като поразреди яденето, ще го преместя в стаята му. 

Хайде лека нощ от мен и сладки сънища! Hug

# 731
здравейте,гледам термини сте обсъждали
в къщи когато попитат кога е събитието казвам април след Великден,защото с синковеца термина ми беше 10.02 а се роди на 24.01,така че сега имам цял април на разположение.
За пътуването предишната бременност я изкарах почти цялата на път,а сега не съм мръднала,ама то с дяволче и една неделя почивка само къде да ходя.
хайде лека нощ.

# 732
Със закъснение... Честит рожден ден, Веси! Пожелавам ти здраве и прекрасни моменти!
Вяраа, много да те слуша твоят рожденик и да бъде страхотен баща! (и вземи сложи таз табличка, че все надничам по чуждите теми за сверка Laughing)
За йогата, бях споделила, ходех ТУК. Изключително доволна съм! Вера е страхотна, наистина!

# 733
   Добро утро  bouquetДнес поне със сигурност ще съм първа.Не знам дали има някое друго ку-ку ,освен мен ,което се буди в Събота в 7ч. ooooh!
  Вярааа,и аз мисля,че няма за какво да се притесняваш от пътуването.Аз също с първата си бременност,много пътувах и със самолет (даже бях точно в 5ти месец тогава )и с кола до морето ,което са си 500км поне.Това ,което си спомням, е ,че моята докторка тогава ,ме посъветва преди път да взема две Нош-пата.И разбирасе, ако си с кола ,да правите почивки през час ,да се поразтъпчеш.Нормално е баба ти да се притеснява ,тя си е от старото поколение с по- различни разбирания-моята майка е същатата.Обича да внася паника,аз преди много и се връзвах,сега самои викам "да майче ,права си" и обикновенно си правя каквото знам.
Ерика,при мен нощтното дежурство до тоалетната май приключи ,вече по рядко ставам,но за сметка на това през деня съм горе долу ,през 20 мин,все още.
  Момичета пожелавам ви прекрасен уикенд с любимите хора.Ние май днес ще пътуваме до една вила на наши приятели,дано времето не ни изиграе лоша шега PraynigСнощи не успях да видя прогнозата заспах ,заедно с малкя в 8часа Rolling Eyes newsm46Много поспалива станах  в последно време ,а уж това е през първите месеци.

# 734
Добро утро!
Първо искам да почерпя. Днес племенника ми става на 10 год.
и .
Аз от днес няма да имам нет. Чак в понеделник ще ми го прекарат в новата квартира. Така че не си мислете, че съм ви забравила. Много ще ми липсвате  Hug Hug Hug
liota, и аз съм с теб  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт