Тема за страстта към пътешествията

• 18 925
  • 337
  •   1
Отговори
# 45
Аз пък наскоро се замислих, че краят на всяко пътуване носи след себе си и малко тъжният момент....
Всички емоции, вълнения и трепетно очакване..последвани от истинско удоволствие и щастие при видяното никога повече не могат да бъдат повторени и изживени по същия начин...Първият път си е първи....
Абсолютно си права! Да не говорим за това, че емоцията от предстоящото пътуване, която те е зареждала месеци наред вече я няма... Sad

# 46
  • София
Едно постоянно пътешествие може би  Mr. Green Heart Eyes

Преди време мъжът ми попадна на оферта за околосветски круиз, за период от 2 години, започва догодина и завършва 2012 - като така е направен, че посещаващ Формула 1 в Монако, Олимпиадата в Лондон, някакви други събития, въобще много готино звучеше. Малко притеснителна беше сумата  - някъде към 2-2,5 милиона на човек  Joy, но звучеше страхотно! Не мога да открия сайта с инфо-то да разгледате  Sad
Мисля че подобно нещо би ме излекувало за дълъг период, но пък кой знае, може и по-зле да стане  newsm78

# 47
Е, нямам пари за такова лечение...

# 48
Едно постоянно пътешествие може би  Mr. Green Heart Eyes

Преди време мъжът ми попадна на оферта за околосветски круиз, за период от 2 години, започва догодина и завършва 2012 - като така е направен, че посещаващ Формула 1 в Монако, Олимпиадата в Лондон, някакви други събития, въобще много готино звучеше. Малко притеснителна беше сумата  - някъде към 2-2,5 милиона на човек  Joy, но звучеше страхотно! Не мога да открия сайта с инфо-то да разгледате  Sad
Мисля че подобно нещо би ме излекувало за дълъг период, но пък кой знае, може и по-зле да стане  newsm78

Леле, Лана, не знам кое ме впечатли повече- идеята или сумата  Crazy
Определено звучи... меко казано фантастично
Честно казано, ако имам възможност няма да откажа такова пътешествие  Mr. Green

# 49
Ако имам възможност, ще пропусна техния план и ще си изготвя мой си  Crazy Дори смятам, че ще ми излезе по- евтино за 2 години  Simple Smile Мога да се побера и в 500 000  Wink

# 50
  • No Line On The Horizon
Аз като се върна от пътуване и се депресирам, честно да ви кажа. Такава апатия ме наляга и яд, че съм безсилна да осъществявам малките си мечти. Защото, когато се върна и автоматично ми се иска отново да отида някъде.

# 51
Точно така съм и аз, като fros!  Tired

# 52
А нещо би ли ви спряло да отидете на дадено място? Примерно война, епидемия или нещо такова. 

# 53
Епидемия - не. Бях в Тайланд на птичия грип, пробвах тогава Истанбул с агенция и представете си, хората се изпоотказаха заради птичия грип от Истанбул - имаше случай в Турция. Е, аз пък отидох в Тайланд, като не можах в Турция  Simple Smile
Сега, със свинския грип, отивам в Мексико веднага, само да имам възможност.

За война, не мога да кажа  Thinking На времето исках да ходя на фронта, да се сражавам, но то беше друго, пък и порастнах... Сега не зная, дали би ме спряло, не съм имала случай.

# 54
  • София
ех, че хубава тема, как не съм я видяла. точно за този клуб съм, на абсолютно пристрастените към пътешествията.
от Август месец откакто се върнахме от круиза в Северна Европа не сме стигали по-далече от Велико Търново и ми е тъжнооо.

# 55
Епидемия - не. Бях в Тайланд на птичия грип, пробвах тогава Истанбул с агенция и представете си, хората се изпоотказаха заради птичия грип от Истанбул - имаше случай в Турция. Е, аз пък отидох в Тайланд, като не можах в Турция  Simple Smile
Сега, със свинския грип, отивам в Мексико веднага, само да имам възможност.

За война, не мога да кажа  Thinking На времето исках да ходя на фронта, да се сражавам, но то беше друго, пък и порастнах... Сега не зная, дали би ме спряло, не съм имала случай.

Много си смела, аз не мога да твърдя, че не би ме спряла епидемия, дори напоследък със свинския грип малко се притеснявам да пътувам. Не ме е страх толкова от самата болест, колкото от това да съм болна далеч от дома.
Мечта ми е да посетя Палестина, но с тези размирици там, честно да си кажа, малко ме е шубе.  Rolling Eyes

# 56
Война със сигурност би ме спряла да отида някъде! За епидемия - незнам, може би по-скоро не! В момента не ме е страх да пътувам заради свинския грип. Не ме страх, ама при последното ни пътуване направих здравни застраховки Laughing

# 57
  • София
мен ме е страх от земетресения и цунами...страх ме е да посетя островите на Индийския океан...но някой път ще се престраша.
страх ме е от жълта треска, холера и малария, Индия ще ме почака...ужасна бъзливка съм. наистина това може да ме спре от посещаването на разни дестинации...

# 58
Ох, радвам се, че не съм единствената.  Grinning Май дори е по-добре да не знам някои неща като отивам някъде. Нешънъл Джиографик ми влияе най-зле. Последния път гледах някакво предаване за паразитите в Бразлия и добре че не го знаех предварително, щото иначе там щях да съм през цялото време на тръни. Друга мечта, която ми се помрачава е Австралия.  Laughing

# 59
Война със сигурност би ме спряла да отида някъде! За епидемия - незнам, може би по-скоро не! В момента не ме е страх да пътувам заради свинския грип. Не ме страх, ама при последното ни пътуване направих здравни застраховки Laughing

само тогава ли  newsm78 Мисля, че правенето на здравни застраховки е най-разумното нещо при пътувания ........ Thinking винаги Simple Smile

Спира ме страхът от атентати  и нападения на туристи - никога няма да отида в Египет, както и за съжаление в Индонезия - категорично Naughty

Общи условия

Активация на акаунт