Тема за страстта към пътешествията

• 18 925
  • 337
  •   1
Отговори
# 150
Май неочаквано и без никакви планове - определихме следващото пътешествие: Аржентина, Уругвай, Патагони я и за десерт - Рио.. Sunglasses
Е, magarence изби рибата с първите 3 Wink Рио мен хич не ме влече.
Не съм се разписала в тази тема, че нямам и много време за писане, а и ме е домързяло, а пък и таз година Cryслаба работа. Вече са ме хванали лудите толкова ми се пътува, а още не е ясно ще има ли пътешествие, кога и къде Confused
Пътешествия е по такива дестинации ни влекат нас. Обичам да се слея с местните, да усетя духа, реалния начин на живот и мислене далече от туристическия поток. Задължителното ми място за посещение е местния пазар.

# 151
Задължителното ми място за посещение е местния пазар.

Само да не попаднеш като мен на нарязаните кучета с козина  Joy Joy Sick Sick

# 152
Е, ще стане пътешествие..и накрая трябва малко пачанга..Иначе  за пазарите си права - не се пропускат - там е най-колоритно винаги.. Peace

Асинка - какви кучета.. Shocked

# 153
Е, ще стане пътешествие..и накрая трябва малко пачанга..Иначе  за пазарите си права - не се пропускат - там е най-колоритно винаги.. Peace

Писах преди, но не съм сигурна в тази тема ли беше - в Хонг Конг - реших да вляза в един местен временен пазар в сърцето на  луксозния шопинг и хотел регион. Имах идея да видя някакви сувенири, а попаднах на щандове с месо и нахвърляни по сергията нарязани на 2 кучета с козината, както и други разни неидентифицирани животинки  Twisted Evil

# 154
magarence на мен Рио много ми хареса, това е града с най-голям контраст бедност-богатство. По кое време ще ходите? Аз съм била декември и водата беше ужасяващо студена, другите не влезнаха, ама аз нямаше как да не пропусна и на следващия ден бях вече болна с температура. Но града е страхотен, надявам се пак да мога да го посетя някой ден.

# 155
Уф...гадно..ама все пак имам някакъв тренинг с виетнамските пазари..
Иначе по воня, мизерия и стъписване - води пазара в Каменния град, Занзибар..бррр

Bellamore, февруари ще да е - заради карнавала..

# 156
Ох, вие поне сте решили дестинацията. Аз още се чудя за януари
между Мавриций и пак круиз на Карибите  Thinking

# 157
Иначе по воня, мизерия и стъписване - води пазара в Каменния град, Занзибар..бррр
...

Нищо не може да бие Халите в Триполи.

# 158
...

Нищо не може да бие Халите в Триполи.

Ааа, място за изненади има винаги..
Преди си мислех,че пазара на Мале е най-голямата мизерия и смрад, ама после направо ми се стори като наште Хали след занзибарския..

# 159
Е айде сега като сте почнали за смрад и пазари ....топ 3 в моята класация
на 1 во място няма такъв ад-смрад е Зеленчуковия пазар на Найроби
2-ро е Stone town-на Занзибар
3-то за канализацията на Тайланд

# 160

Писах преди, но не съм сигурна в тази тема ли беше - в Хонг Конг - реших да вляза в един местен временен пазар в сърцето на  луксозния шопинг и хотел регион. Имах идея да видя някакви сувенири, а попаднах на щандове с месо и нахвърляни по сергията нарязани на 2 кучета с козината, както и други разни неидентифицирани животинки  Twisted Evil

Ужас !!!  Mr. Green Не бих отишла там !

# 161
Хайде нещо любопитно, за един наш сънародник с голяма страст към пътешествията!  Grinning
http://itilien.org/about/

Някой, на който му писнало от еднообразието и се е впуснал в приключение - да обиколи света на стоп! В момента е на път, но дава снимки и прави репортажи в движение.

# 162
# 163
 има и други ето..............
http://tery.hit.bg/aboutme.html

# 164
Тук съм, подготвям едно пътешествие в края на месеца, но още не е сигурно и ще кажа подробности като взема билетите.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт